Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Sorokins: ''Nespējām turēt līdzi somu ātrumam''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sorokins: ''Nespējām turēt līdzi somu ātrumam''
Oļegs Sorokins. Foto: LHF

Latvijas U18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins pēc zaudējuma pasaules čempionātā U18 izlasēm pret Somiju ar 1:4 vērsa uzmanību uz īsāku atjaunošanās laiku pēc pirmā mača un to, ka viņa vadītie hokejisti nav tikuši līdzi somu ātrumam.

Šodien U18 pasaules čempionātā hokejā pirmo zaudējumu piedzīvoja Latvijas valstsvienība, kura ar 1:4 zaudēja Somijai. Vienīgos vārtus guva Dans Ločmelis, kurš izcēlās ar precīzu metienu pirmā perioda beigās, realizējot bullīti.

''Bija grūti. Somu ātrumam nespējām turēt līdzi,'' pēc spēles Latvijas Hokeja federācijai (LHF) atklāja U18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins. ''Prieks, ka puiši cīnījās līdz beigām,'' turpināja speciālists, piebilstot, ka Latvijas izlasei bija mazāk laika atjaunoties pēc pirmās spēles nekā šīs dienas pretiniecei.

Jau pēc divām dienām Latvijas izlase aizvadīs noslēdzošo B apakšgrupas spēli pret Šveici, kura atklāšanas mačā Somijai piekāpās ar 2:6. ''Rīt būs brīvdiena. Jāatjauno spēki un jāiet cīņā,'' par turpmākajiem plāniem bilda Sorokins. Pēc diviem mačiem divās dienās U18 izlasei rītdien spēle nav jāaizvada.

Ņemot vērā, ka izslēgtas no dalības turnīrā tika Krievijas un Baltkrievijas izlases, šajā gadā U18 čempionātā piedalās astoņas komandas, kuras visas jau garantējušas palikšanu augstākajā divīzijā. Pēc apakšgrupu spēlēm notiks ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls.

Latvijas U18 izlases kalendārs

DatumsLaiksPretinieksRez.
23.0419:30Zviedrija3:2
24.0415:30Somija1:4
26.0415:30Šveice
28.041/4 fināls

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/lhf_lv/status/1...

     [+] [-]

, 2022-04-25 08:26, pirms 2 gadiem
Trenēties vajag