Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

LHF apsveic Sportacentrs.com redaktoru ar titulu "Gada pravietis"

Rolands Eliņš

LHF apsveic Sportacentrs.com redaktoru ar titulu "Gada pravietis"
Sapņa piepildījums

Portāla "Delfi" sporta nodaļa raidījumā "Aizmugure" tika veikts atskats uz 2023. gadu, piedāvājot savas versijas dažādās nominācijās, un titulu ieguva arī portāla Sportacentrs.com galvenais redaktors Jānis Celmiņš, kurš tika novērtēts kā "Gada pravietis". Īpašu apsveikumu viņš saņēma arī no Latvijas Hokeja federācijas, kas par viņa publiski izteikto sapni - bronzas medaļa pasaules čempionātā - bija īpaši priecīga.

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā maijā sasniedza pusfinālu, izcilā ceturtdaļfinālā pieveicot Zviedriju. 27. maija rītā portāls "Delfi" organizēja raidījumu "Aizmugure", kurā pievērsās PČ noslēgumam, un kā aicinātais viesis bija arī Jānis Celmiņš.

"Parasti sapņus neatceros, taču šorīt modos ar sapni, ka braucu ar mašīnu pa Brīvības ielu un apstājos pie Dailes teātra," sacīja Sportacentrs.com redaktors. "Esmu sastrēgumā, pie luksofora. Blakus piestāj mašīna, tajā nolaižas logs, un tur ir Kaspars Daugaviņš, kuram kaklā ir bronzas medaļa. Viņš man rāda un saka: "Jāni, bronza!""

Pēc tam Latvijas izlasei sekoja divas spēles - pusfinālā zaudējums Kanādai un pēc tam uzvara pār ASV, kas noveda tieši pie sapnī redzētās bronzas medaļas. Latvijas izlasei šī bija pirmā medaļa vispār PČ vēsturē, un šis sapnis pēc tam dzīvē piepildījās jau par visiem 100%, kad Daugaviņš un Celmiņš satikās minētajā vietā. Kritiķi teiks, ka šis video bija iestudēts, bet nu tas lai paliek uz viņu sirdsapziņas.

Šis sapnis izpelnījās īpašu uzmanību arī "Delfi" sporta nodaļas gada atskaņu raidījumā, kur nominācijā "Gada pravietis" Celmiņš tika atzīts par laureātu. "Ceru, ka par tādu sapni LHF viņam arī atlīdzinās ar gardu dzērienu vai uzsaucot vakariņas," ar smaidu sacīja "Delfi" žurnālists Uldis Strautmanis.

Latvijas Hokeja federācija šodien sociālajā tīklā "X" pauda gatavību izdarīt tieši to, norādot, ka "no mums vakariņas un dzēriens".

Kā viens no gada balvu laureātiem Celmiņš ir arī gatavs dalīties ar citiem un nākamtrešdien, 27. decembrī, TV4 raidījumā "Ārpus kadra" ar Sportacentrs.com kolēģiem jau piedāvās savus laureātus nopietni nenopietnajās 2023. gada sporta nominācijās.

     [+] [-]

, 2023-12-26 09:32, pirms 4 mēnešiem
ļoti forši!