Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

IIHF piekritusi apmaksāt NHL spēlētāju apdrošināšanu olimpiskajai kvalifikācijai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

IIHF piekritusi apmaksāt NHL spēlētāju apdrošināšanu olimpiskajai kvalifikācijai
Zemgus Girgensons. Foto: LHF

Krievijas medijs Championat, atsaucoties uz anonīmu avotu, vēstī, ka Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) piekritusi apmaksāt Nacionālās hokeja līgas spēlētāju apdrošināšanu, lai viņi varētu piedalīties Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

"Esam saņēmuši informāciju, ka IIHF piekritusi iegādāties apdrošināšanu visiem spēlētājiem, kuriem ir Nacionālās hokeja līgas līgumu. Apdrošināšana segs gan savainojuma, gan Covid-19 riskus," paudis informācijas avots.

Latvijas izlasi kvalifikācijas turnīrā, kas no 26. līdz 29. augustam notiks Rīgā, pārstāvēs uzbrucēji Rūdolfs Balcers, Teodors Bļugers un Zemgus Girgensons, NHL līgumi ir arī aizsargam Kristiānam Rubīnam un vārtsargam Artūram Šilovam.

Iepriekš izskanējušas runas, ka NHL Spēlētāju asociācija ieteikusi saviem biedriem nepiedalīties olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīros tieši apdrošināšanas jautājumu dēļ.

Latvijas valstsvienībai pretī stāsies Itālijas, Ungārijas un Francijas komandas. Uz Pekinas olimpiskajām spēlēm nākamā gada februārī dosies tikai labākā no četrām vienībām.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2021-08-21 14:42, pirms 3 gadiem
Krievijas medijs un anonīms avots. SC savā stilā...

  -3 [+] [-]

, 2021-08-21 15:06, pirms 3 gadiem
ehehehe, tapēc jau visi lielie patrioti ir LV izlasē, ka apmaksā visu, tā uzreiz skrien rauties, brīnums ka Merzly vel ar bēbi nav ielecis lidmašīnā

     [+] [-]

, 2021-08-21 19:16, pirms 3 gadiem
Cits mēdijs runā ka covid-19 riski nav iekļauti. Jāgaida kaut kas oficiāls…

     [+] [-]

, 2021-08-21 22:31, pirms 3 gadiem
Viesturs tikmēr pa tv 📺 spēles pārtraukumā stāsta, ka iihf visu noorganizējuši ar brokeru kantori un LHF tikai jānomaksā🤣🤣🤣
Kāpostu ta no budžeta pieprasīja un dabūja!!! 💵
Tur ašie zēni!