Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pret baltkrieviem bez K.Rēdliha

Pret baltkrieviem bez K.Rēdliha
Krišjānis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja izlasei pārbaudes spēlēs pret Baltkrieviju nevarēs palīdzēt Krišjānis Rēdlihs, kurš atgūstas no vēdera muskuļa savainojuma, kuru guva vienā no spēlēm pret zviedriem, šodien vēsta „Latvijas Avīze”.

Latvijas izlase Eiropas Hokeja Izaicinājuma spēlēs piektdien un sestdien "Arēnā Rīga" tiksies ar Baltkrievijas valstsvienību. Aizsargam Krišjānim Rēdliham šīs cīņas nāksies vērot no malas, jo viņš joprojām nav īsti atkopies no spēlē pret Zviedriju gūtā savainojuma. "Tajā epizodē nekas tāds nebija - biju vidējā zonā un metu ripu iekšā viņu zonā, neviens man neiesita. Ķermenis kaut kā savērpās un kaut kas neizturēja, ir ieplēsts slīpais vēdera muskulis. Tāda savāda trauma, kāda man iepriekš nekad nav bijusi," norādīja 32 gadus vecais hokejists.

„Otrdien sāku slidot, bet kopējā grupā vēl netrenējos. Domāju, ka piektdien jau trenēšos ar komandu, un no nākamās nedēļas strādāšu ar pilnu slodzi. Būs pagājis ārstu noteiktais piesardzības termiņš – divas nedēļas, arī pēc sajūtām liekas, ka būs labi. Es gan visu laiku cītīgi strādāju trenažieru zālē – ja nav griešanās kustības, tad visu varu darīt, tikai vēdera presi netrenēju. Es pat teiktu – no vienas puses labi, ka šāda trauma, esmu atguvis spēku, kas sezonas beigās bija izsīcis, un tagad varbūt pat būšu vēl labākā fiziskā formā,” „LA” sacīja Krišjānis, piebilstot, ka viņa dalība pasaules čempionātā nav apdraudēta. Kā zināms, traumu dēļ Latvijai Helsinkos nevarēs palīdzēt Krišjāņa brāļi Miķelis un Jēkabs.

Iepriekš sarunā ar portālu Sportacentrs.com izlases galvenais treneris Teds Nolans atklāja, ka mačos pret Baltkrieviju uz „Arēna Rīga” ledus redzēsim izlasi gandrīz labākajā iespējamajā sastāvā. Bez divām spēlēm ar baltkrieviem, mūsu vīri pirms pasaules čempionāta vēl reizi tiksies ar Francijas valstsvienību.

Izmantotie resursi:
LA.lv


, 2013-04-18 14:02, pirms 11 gadiem
galvenais, lai Krišs ierindā uz PČ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-18 14:33, pirms 11 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: jēga?
Nejēga tu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-18 15:31, pirms 11 gadiem
riichy rakstīja: Ja godīgi man kautkā pie vienas vietas, kurš spēlēs PČ vai nespēlēs.. Tāpat visiem viss skaidrs, dabūsim no visiem pa muti un spēlēsim par palikšanu elitē, kur ar lielam grūtībām izcīnīsim palikšanu arī nākamgad elitē.
Nekas diži labāks nevarētu būt..
Jo spēlēt gribošu hokejistu mums nav, visi spēlē tikai par naudu.
Un vēl savāc visādus jaunos tizleņus.. Manuprāt lielāka jēga no vecajiem bukiem, nekā no šiem jaunajiem tizleņiem, kuri pat jēdzīgi slidot neprot...
Kārtējais murgotājs
Ar ko mūsu hokejsti ir spēlēt negribošāki par citu valstu pārstāvjiem?
Un kur zvanits, ka no visiem dabūsim pa muti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-18 15:38, pirms 11 gadiem
dale rakstīja: kolhoznieki mums taadi negribigaaki
Kas ir kolhoznieki?
, 2013-04-18 15:56, pirms 11 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: jēga?
jēga ir Tev uzlikt 'ignorēt' - arvien vairāk cienu SC.com par šo opciju!
, 2013-04-18 16:55, pirms 11 gadiem
Ignorēt opcija ir super, bet žēl, ka karstasinīgākie šiem spamotājiem atbild un tādejādi tos tizlos komentus ievelk pie normālajiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-18 21:01, pirms 11 gadiem
Vai, manu vai!
Tūlīt kritīsim ārā no A līgas!!!
Un tā jau kopš 1997. gada...
Foto: lhf.lv
34

Teksta tiešraide: Latvija - Zviedrija 0:2 (rit 1. periods)

Pēc divu dienu atpūtas pasaules čempionātā hokejā Čehijā uz ledus atkal dodas Latvijas izlase, kurai pretī stāsies B grupas līdere Zviedrija.
Elvis Merzļikins. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
11

Vārtos pret Zviedriju stāsies Mezļikins, uz rezervistu soliņa - Vītols

Pirms šīs pēcpusdienas spēles pasaules čempionātā pret Zviedriju Latvijas hokeja izlases treneru korpuss izšķīries par vārtu drošības uzticēšanu Elvim Merzļikinam. Savukārt kā otrais vārtsargs pieteikts Ēriks Vītols, atstājot Kristeru Gudļevski tribīnēs.
Miks Indrašis gūst vārtus pret Zviedriju. Foto: IIHF
51

Ar atmiņām par 1/4 finālu: Latvija pret zelta pretendenti Zviedriju

Sestdien agro spēli pasaules čempionātā aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 13:20 spēkosies pret Ostravas apakšgrupas galveno favorīti un zelta pretendenti Zviedriju, kura nav zaudējusi nevienu punktu. Tiešraide LTV7 kanālā.