Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Tralmaks: "Bija smagas kājas un pieļāvām daudz kļūdu"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tralmaks: "Bija smagas kājas un pieļāvām daudz kļūdu"
Eduards Tralmaks. Foto: LHF

Latvijas hokeja valstsvienības piekto vārtu autors Eduards Tralmaks pēc Bratislavas turnīrā izcīnītā panākuma (5:0) pār norvēģiem Hokeja federācijai (LHF) atzina, ka bijis grūti ieiet cīņas ritmā.

"Bija smagas kājas un daudz kļūdu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, tādēļ labi, ka pirmā spēle bija pret Norvēģiju," izteicās 26 gadus vecais uzbrucējs, kurš vārtus guva četras minūtes pirms cīņas noslēguma, ar metienu bez iepriekšējas ripas apstrādes.

Šosezon Čehijas Ekstralīgas klubā Kladno "Rytíři" 25 spēlēs 18 (11+7) punktus nopelnījušais Tralmaks uzskata, ka šovakar gaidāmā cīņa pret mājinieci Slovākiju būs samērā ātra un tajā liels uzsvars būs uzbrukumam.

Valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš: "Rezultāts īsti neatspoguļo spēles gaitu – Norvēģija rādīja labu un aktīvu spēli. Arī norvēģu zaudējumus (0:9) pret slovākiem īsti neatbilda spēles iznākumam. Ja runājam par mūsu komandu, tad jāsaka, ka puiši ir malači. Varbūt pirmajā periodā darbojāmies pārāk akadēmiski un pie pretinieku vārtiem nespēlējām aktīvi, līdz ar to metienu skaits bija par labu pretiniekiem."

"Turpinājumā sākām spēlēt vienkāršāk un radījām bīstamākus momentus. Pozitīvi, ka spējām izmantot vairākumu, guvām vārtus mazākumā un palīdzējām Ivaram [Punnenovam]. Tas bija labs komandas darbs, kur aizsargi palīdzēja vārtsargam, vārtsargs piepalīdzēja aizsargiem un uzbrucēji padarīja savu darbiņu. Labs sākums turnīram. Rītdien [pret Slovākiju] mūs viennozīmīgi gaida ļoti aktīva un agresīva spēle," izteicās Vītoliņš.

Izmantotie avoti:
https://www.facebook.com/lhf.lv/vid...
https://lhf.lv/lv/article/7555/hari...