Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

M. Laviņš: ''Mēs nekur neapstājamies. Priekšā ir svarīgas spēles''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

M. Laviņš: ''Mēs nekur neapstājamies. Priekšā ir svarīgas spēles''
Martins Laviņš. Foto: IIHF

Latvijas U20 hokeja izlases spēlētājs un pirmo vārtu autors Martins Laviņš pēc uzvaras pār Čehiju pateicās līdzjutējiem, raksturoja ģērbtuvē notikušo un teica, ka komanda pie sasniegtā apstāties negrasās.

Martins Laviņš: ''Kaut kas vienreizējs, teikšu atklāti. Labākās sajūtas, kādas man jebkad ir bijušas. Visi cīnījāmies un zinājām, kas mums jādara. Izgājām un aizstāvējām Latvijas godu, valsti un ģerboni. Liels prieks par visiem puišiem. Milzīgs paldies visiem mūsu atbalstītājiem. Jūs nevarat iedomāties, cik daudz mums nozīmējat – jūs esat labākie. Bet, visu to pasakot, gribēju teiktu, ka mēs nekur neapstājamies. Mums vēl ir priekšā ļoti svarīgas spēles.''

''Viņi spēlēja labu hokeju, bet mēs bijām tik koncentrējušies spēles plānam un visu izdarījām tik labi, un viens otram palīdzējām, ka varbūt spēle nelikās tik grūta, kā pret citām komandām. Tas ir mūsu nopelns. Brunis [Bruno Brūveris] bija izcils vārtos, Ralfs Bergmanis – kapteinis, trīs vārti tomēr. Neticami!'' spēles gaitu raksturoja pirmo vārtu autors.

''Ģērbtuvē pilnā skaļumā skanēja mūsu uzvaras dziesma – Prāta Vētras ''Lidmašīnas''. Balss ir nokliegta. Tur lieku komentāru nav. Visi bija priecīgi, ūdens lija. Tik forši!''

''Sajūtas ir lieliskas. Viens no lielākajiem panākumiem manā līdzšinējā karjerā. Neatceros, kad būtu iemetis hat-trick. Mums nebija, kur atkāpties. Pēdējā spēle – uzvaram un ejam tālāk. Visi gribēja uzvarēt. Vakar bija spēlētāju sapulce, kurā visu izrunājām un spēlējām kā ģimene. Uzdevums bija netaisīt muļķīgas kļūdas. Tas mūs pievīla iepriekšējās spēlēs. Ceturtdaļfinālā jācīnās kā lielai ģimenei, tad viss būs kārtībā. Kad spēlējam kopā, izdodas spēle. Tas sanāca arī šodien,'' pēc mača teica Latvijas izlases kapteinis un trīs vārtu autors Ralfs Bergmanis.

Izmantotie resursi:
LHF

  +2 [+] [-]

, 2022-08-15 10:10, pirms 2 gadiem
Cepuri nost džekiem! Malači!

  +4 [+] [-]

, 2022-08-15 11:26, pirms 2 gadiem
Brūveris,Bermanis,Laviņš un visa pārējā komanda malači.Pirmie trīs labi pacēluši savas akcijas skautu acīs un droši vien,ka vēl daži.Uz tādu komandu prieks skatīties,zinot spēka samērus hokejā.Jau spēle ar kanādiešiem parādīja,ka šī mūsu izļase nav aizbraukusi tūrisma braucienā uz Kanādu.Ceturdaļfinālā pretinieks spēcīgs,bet mums vairs nav ko zudēt.Varam tikai iegūt.

  +3 [+] [-]

, 2022-08-15 12:06, pirms 2 gadiem
Latvijas hokejam ir vajadzīgi uzvarētāji un uzvarētāji dzimst tieši šādās spēlēs! Nedrīkst aizmirst U18 izlases panākumu pret zviedriem aprīlī, daži spēlētāji no šī sastāva arī pielika roku uzvarā pret zviedriem!

Pats galvenais, ka man personīgi sāk atgriezties kaut kāda ticība un cerība Latvijas hokejam. U18 uzvara bija protams neticama, bet tāds prieks man nav bijis kopš vīru uzvaras pret kanādiešiem PČ. Šis starpposms un Kivlenieka liktenis ir bijis ļoti drūms. Lai dievi dod veselību visiem spēlētājiem un lūdzu salūtu vērojat tikai no droša attāluma.

  +2 [+] [-]

, 2022-08-15 12:22, pirms 2 gadiem
Jaunie puiši malači, visu nokārtoja paši, necerot uz citiem un nerēķino, kā mums allaž tas ierasts.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-15 12:28, pirms 2 gadiem
Galvenais, lai pietiek emocijas ceturtdaļfinālam, un viss šeit teiktais neaizskalojas pēc smaga kāsiena.

  +2 [+] [-]

, 2022-08-15 12:35, pirms 2 gadiem
Uzbrucējs Laviņš jau visu turnīru ''piehaltūrē'' par aizsargu, bet vakar gāja tālāk- trešajā periodā sajuta sevī vārtusargu...

  +1 [+] [-]

, 2022-08-15 12:39, pirms 2 gadiem
... līdz Sotnieka Soču seivam gan nedaudz pietrūka.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-15 14:16, pirms 2 gadiem
Laviņš vakar metienus bloķēja kā monstrs!!

     [+] [-]

, 2022-08-15 17:07, pirms 2 gadiem
Jā, šī bija tikai viena spēle, bet kāda! Pieaugušo izlasei (lai džeki neņem ļaunā!) būtu ko pamācīties, kā spēlēt pret spēcīgu pretinieku, pie tam spēli, kas pa lielam mums izšķir visu čempionātu. Pašatdeve, pašaizliedzība, spēles plāna un disciplīnas (jā, bija daži noraidījumi, bet tur arī pie tiesnešiem šādi tādi jautājumi) ievērošana patiešām bija visaugstākajā līmenī. Ceru, ka tieši šie džeki mūs nākotnē vēl priecēs ne reizi vien.

     [+] [-]

, 2022-08-15 20:05, pirms 2 gadiem
Krizz14 rakstīja: Laviņš vakar metienus bloķēja kā monstrs!!
kā fāteris!