Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 meiteņu izlase Polijā piedzīvo sauso zaudējumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas U18 meiteņu izlase Polijā piedzīvo sauso zaudējumu
Miks Golubovičs. Foto: lhf.lv

Pirmo spēli ārzemēs šovakar aizvadīja Latvijas U18 meiteņu hokeja izlase, kas izbraukumā ar 0:9 piekāpās Polijas vienaudzēm. Rīt komandām paredzēta vēl viena tikšanās.

Latvijas U18 izlase meitenēm izveidota salīdzinoši nesen, un Covid-19 dēļ komanda vēl nav paguvusi debitēt pasaules čempionātā. Šovakar bija pirmā reize, kad valstsvienība aizvadīja maču ārzemēs, un Polijā tika piedzīvots zaudējums ar 0:9.

Pretinieces rezultātu atklāja jau otrajā minūtē, un pirmās trešdaļas turpinājumā guva vēl vienus vārtus. Otrajā periodā Polijas hokejistes guva četrus vārtus, bet trešajā – vēl trīs. Pēdējā ripa tika iemesta 31 sekundi līdz beigām. Polija divus vārtus guva vairākumā.

Rīt komandas spēkosies vēlreiz.

“Paldies Polijas Hokeja federācijai par uzaicinājumu. Polijā šāda programma ir jau vairākus gadus, un U18 izlase ir piedalījusies vairākos pasaules čempionātos, aizcīnoties līdz I divīzijas B grupai. Tas ir atzīstams līmenis un liecina par to, ka meitenes ne vien piedalās čempionātos, bet arī norit regulārs darbs ar U18 izlases kandidātēm, rīkojot treniņus un nometnes, lai šī komanda varētu attīstīties, virzīties uz priekšu un uzrādīt arvien labākus rezultātus,” teica Latvijas U18 komandas galvenais treneris Miks Golubovičs.

“Šo divu dienu pārbaudes spēles mums noteikti būs izaicinājumu pilnas, kurās mums būs jārāda savs labākais sniegums. Prieks, ka bija iespēja pirms pārbaudes spēlēm aizvadīt piecu dienu mazu treniņnometni “Volvo” ledus hallē, lai treneru korpuss varētu izvērtēt meiteņu sniegumu – kāds ir spēlētāju līmenis, kā meitenes sadarbojas savā starpā un kādu sniegumu iespējams sagaidīt no komandas. Tajā pašā laikā, arī meitenēm bija iespēja saprast, kādas ir treneru gaidas, kādi ir uzdevumi uz spēlēm un treniņprocesā. Vērtēju līdz šim paveikto ļoti pozitīvi un cerēsim, ka arī pārbaudes spēlēs viss būs kārtībā,” pirms došanās uz Poliju teica Golubovičs.

Latvijas izlases sastāvs

NrVārdsKomanda
1.Jeļizaveta StadņikaSHK “Lauvas”/HK Ventspils
2.Nikola SelevičaSHK “Laima”/HS Rīga
3.Luīze ZemesarājaSHK “L&L”/HK Talsi
4.Beāte VaskaSHK “Laima”
5.Sindija MedisoneSHK “Tukums”
6.Aleksandra ŠalginaSHK “Lauvas”/HK “Ventspils”
7.Ksenija KezikaSHK “L&L”/HK “Ventspils”
8.Evelīna KolīteSHK “Laima”
9.Sabīne Kate RubīnaSHK “Lauvas”/ “Liepājas SSS”
10.Lea VenckusSHK “Lauvas”
11.Marta ValanteSHK Laima/HS Kurbads
12.Madara SaulīteSHK “Laima”/HS “Rīga”
13.Karīna ŠilajāneSHK “Laima”/HS “Rīga”
14.Emīlija JakovļevaSHK “Laima”/HS “Rīga”
15.Hanna ŠtrauseSHK “Laima”/HS “Rīga”
16.Šarlote ŠtāleSHK “Laima”/HS “Rīga”
17.Emīlija KažeSHK “L&L”
18.Madara Roberta ZusevičaSHK “L&L”

     [+] [-]

, 2021-04-14 06:19, pirms 3 gadiem
Nezināju, ka mums sievieši hokejā ir vairāk par vienu bāzes klubu. Sastāvā parādās vairāki klubi, ir no kā izvēlēties.

     [+] [-]

, 2021-04-14 08:44, pirms 3 gadiem
opā.. 0:9 Polijā
meitenēm ir vēl pie kā piestrādāt