Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Saslimstot vairākiem hokejistiem, Latvijas izlase tomēr nedosies uz Poliju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Saslimstot vairākiem hokejistiem, Latvijas izlase tomēr nedosies uz Poliju
Latvijas izlase. Foto: imago images/ActionPictures/Scanpix

Latvijas Hokeja federācija publicējusi paziņojumu, kurā pavēstīts, ka Latvijas izlase tomēr nedosies uz Polijā rīkoto pārbaudes turnīru, jo vairākiem kandidātu lokā esošajiem spēlētājiem un personālam konstatēta saslimšana ar Covid-19.

“Latvijas Hokeja federācijas pamatmērķis ir hokeja attīstīšana un popularizēšana, tai skaitā sekmēt Latvijas hokeja izlases dalību starptautiskās sacensībās. Gaidāmajā nedēļā Latvijas nacionālajai hokeja izlasei bija paredzēts pārbaudes turnīrs Polijas pilsētā Katovicē, kur būtu jāspēkojas ar Polijas un Ungārijas valststvienībām,” teikts paziņojumā.

“Tomēr spēlētāju veselība ir pāri visiem sportiskajiem uzdevumiem, tāpēc Latvijas Hokeja federācija atsauc dalību Polijas turnīrā, jo dažiem izlases kandidātu lokā esošiem spēlētājiem un personālam ir konstatēta inficēšanās ar Covid-19, neskatoties uz visu epidemioloģisko prasību ievērošanu izlases treniņnometnes laikā. Covid-19 uzliesmojums novērojams arī “Olimp/Venta 2002” komandā. Lai izvairītos no lieka riska un plašākas saslimšanas, dalība turnīrā ir atsaukta, kā arī izlases treniņnometne ir pārtraukta. Gan izlases kandidāti, gan apkalpojošais personāls šobrīd ievēro pašizolēšanos un uzrauga savu veselības stāvokli. Jau tuvākajās dienās visiem tiks veikts atkārtotas Covid-19 analīzes, lai monitorētu epidemioloģisko situāciju,” norāda Latvijas Hokeja federācija.

Novembrī Latvijas izlase devās uz “Deutschland Cup”, kurā bija vienīgā komanda no ārzemēm, jo vēl piedalījās Vācijas izlase un Vācijas olimpiskā komanda. Sākotnēji bija plānota četru komandu dalība, tomēr vairākas valstis atteicās. Latvijas izlase kļuva par turnīra uzvarētāju. Komandu vadīja Artis Ābols, kuram bija plānots galvenā trenera statuss arī Polijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6749/latv...

     [+] [-]

, 2020-12-12 13:59, pirms 3 gadiem
Apnikusi jau visa šitā jezga...

  -4 [+] [-]

, 2020-12-12 14:08, pirms 3 gadiem
Saslimt un būt covid pozitīvam ir liela starpība.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-12 14:22, pirms 3 gadiem
Ļoti žēl, mūsu OHL un bezdarbniekiem būtu laba starptautisko spēļu prakse. Bet nu covid arī tur labi izplatītos, ja kaut vienns ir slims.

     [+] [-]

, 2020-12-12 14:47, pirms 3 gadiem
maris777 rakstīja: Ļoti žēl, mūsu OHL un bezdarbniekiem būtu laba starptautisko spēļu prakse. Bet nu covid arī tur labi izplatītos, ja kaut vienns ir slims.
nepārspīlē - Ungārijas un Polijas izlases. Par baigi labo starptautisko spēļu praksi nenosauksi - 1. divīzijas līmenis. Nekas diži augstāks par OHL vadošajām komandām (ja ne pat zemāks)

  -1 [+] [-]

, 2020-12-12 16:00, pirms 3 gadiem
Saslīma vai vnk covid pozītivi? Jau apnīka visas šis mūļķibas :/

     [+] [-]

, 2020-12-12 17:27, pirms 3 gadiem
Oponēšu Abraga kungam. Pirmā A divīzija sasistu vadošās OHL komandas vismaz ar +3, +4 šaibām.

     [+] [-]

, 2020-12-12 17:44, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: nepārspīlē - Ungārijas un Polijas izlases. Par baigi labo starptautisko spēļu praksi nenosauksi - 1. divīzijas līmenis. Nekas diži augstāks par OHL vadošajām komandām (ja ne pat zemāks)
Poļu un ungāru izlasi noteikti veidotu ungāru līgas un poļu līgas špīleri. Kaut kā latviešiem ne ļoti labi veicas šajās līgās un poļi pēdējos gados (ar nebūt ne lielu leģu piešprici) tiek KK finālā, kas latviešu klubiem ļoti sen nav bijis pa spēkam. Ungāri pavisam nesen bija Elitē - tātad uzskati, ka Elites divīzijas apakša ir tik vāja, ka tāds Olimp vai Mogo varētu tur tikt?

     [+] [-]

, 2020-12-12 18:13, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Poļu un ungāru izlasi noteikti veidotu ungāru līgas un poļu līgas špīleri. Kaut kā latviešiem ne ļoti labi veicas šajās līgās un poļi pēdējos gados (ar nebūt ne lielu leģu piešprici) tiek KK finālā, kas latviešu klubiem ļoti sen nav bijis pa spēkam. Ungāri pavisam nesen bija Elitē - tātad uzskati, ka Elites divīzijas apakša ir tik vāja, ka tāds Olimp vai Mogo varētu tur tikt?
KK jau nav baigais rādītājs... un mūsējiem tur labi veicas, piemēram, M.Jasam, kurš Polijā ir bezmaz stārs. Tikko poļu klubs klubs parakstīja I.Leščovu - kā pirmās maiņas aizsargu.

     [+] [-]

, 2020-12-12 18:14, pirms 3 gadiem
Gin4a rakstīja: Oponēšu Abraga kungam. Pirmā A divīzija sasistu vadošās OHL komandas vismaz ar +3, +4 šaibām.
jautājums, kam un kāda motivācija būtu