Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: "Mūsu jaunais sastāvs spēlēja ar azartu un bija ļoti disciplinēts"

Agris Suveizda

Vītoliņš: "Mūsu jaunais sastāvs spēlēja ar azartu un bija ļoti disciplinēts"
Harijs Vītoliņš. Foto: LHF

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš ir apmierināts ar komandas parādīto sniegumu pirmajā turnīra mačā Esbjergā (Dānija) pret Norvēģijas izlasi. Aizvadītajā mačā Latvija izcīnīja panākumu ar 3:0 (2:0, 0:0, 1:0).

Harija Vītoliņa komentārs pēc uzvaras pret Norvēģiju: "Vēlos visus apsveikt ar uzvaru. Bija jūtams, ka mums ir jauns sastāvs un puiši spēlē ar azartu. Aizvadījām ļoti disciplinētu maču, nopelnot tikai vienu noraidījumu, kad uz laukuma izskrēja seši laukuma spēlētāji. Visas spēles garumā pieturējāmies pie norādījumiem un disciplīnas. Manuprāt, visi dabūja izspēlēties.

Šajā spēlē sanāca viss, ko bijām iecerējuši. Divos, trijos kopā pavadītajos treniņos spēlētāji uztvēra mūsu taktiskās prasības un nianses. Bija labi momenti, bet, protams, ka bez kļūdām arī neiztikt. Ko mēs varētu uzlabot? Grūti pateikt. Iespējams, vairāk varējām izdarīt metienu. Tāpat censties izdarīt asākus un viltīgākus raidījumus pa vārtiem. Arī nākamā spēlē jāturpina tādā pašā garā un jāizmanto savi momenti. Ļoti labi, ka šajā spēlē guvām divus vārtus vairākumā, neskatoties uz to, ka bija tikai viens vairākuma treniņš. Visi šie komponenti ir jāpieslīpē un ar labu garastāvokli jāgatavojas nākamajai spēlei."


Piektdien Latvijas valstsvienība spēkosies ar Dānijas komandu. Arī šī spēle sāksies plkst.20:00, un to tiešraidē varēs redzēt LTV7 kanālā. Šajā turnīrā Harijam Vītoliņam asistēs Artis Ābols, Viktors Ignatjevs un Juris Klodāns. Savukārt par fizisko sagatavotību rūpēsies Ēriks Visockis, bet video trenera pienākumus pildīs Pēteris Groms.

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) noteiktajā decembra pauzē Latvijas valstsvienība startēs “Visp Cup” turnīrā Šveicē. Šajā turnīrā spēlēs arī Krievija, Slovākija un Šveice.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6957/hari...