Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 izlase uzvar arī trešajā spēlē un triumfē pārbaudes turnīrā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas U18 izlase uzvar arī trešajā spēlē un triumfē pārbaudes turnīrā
Foto: LHF

Trīs uzvaras trijās spēlēs U18 Četru nāciju turnīrā Dānijas pilsētā Gentoftē izcīnījusi Latvijas jauniešu izlase. Noslēdzošajā cīņā Oļega Sorokina padotie ar 3:1 pieveica norvēģus.

Ar diviem vārtu guvumiem Latvijas labā izcēlās Maksims Haritoncevs, bet vēl reizi precīzs bija Markuss Sieradzkis. Par labāko spēlētāju Latvijas komandas rindās atzina vārtsargu Miku Vecvanagu.

Latvijas U18 izlase uzvaras izcīnīja visās trijās spēlēs un turnīrā ieguva pirmo vietu. Pirmajā cīņā Latvija ar 5:1 apspēlēja dāņus, bet otrajā duelī ar 5:2 uzveica austriešus.

Šajā sezonā darbā ar Latvijas U18 hokeja izlase Sorokinam asistē Herberts Vasiļjevs, Maksims Širokovs un vārtsargu treneris Edgars Lūsiņš. Savukārt par fizisko sagatavotību rūpējas Raivis Miezāns, bet video trenera pienākumus pilda Artūrs Barovskis.

Latvijas U18 izlases sastāvs apskatāms šeit.

     [+] [-]

, 2024-02-10 16:38, pirms pusgada
👍👍

     [+] [-]

, 2024-02-10 23:51, pirms pusgada
Malači! 👍