Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Latvijas U-20 izlase kautiņiem bagātā spēlē uzvar kazahus

Latvijas U20 hokeja valstsvienība šodien ar 5:0 uzvarēja Kazahstānas vienaudžus, tādējādi revanšējoties par vakar piedzīvoto neveiksmi pēcspēles metienos ar 4:5.

, 2014-12-10 00:17, pirms 9 gadiem
Kautkāda vitjaz parodija tie kazahi
, 2014-12-10 00:29, pirms 9 gadiem
No ēzeļa nokāpuši...
, 2014-12-10 00:48, pirms 9 gadiem
cirks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 03:00, pirms 9 gadiem
Tos tach kalnu kaza laidusi pasaule kazahijas plasaja stepe
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 07:03, pirms 9 gadiem
Nevar par to Rispajevu jau laicīgi sūdzību uzrakstīt? Mudaks uzlēca laukumā kā sestais spēlētājs ar mērķi kauties. Ziemeļamerikā par šito dabūtu automātiski desmit spēles pasēdēt malā.
, 2014-12-10 10:19, pirms 9 gadiem
Le Saint rakstīja: Nevar par to Rispajevu jau laicīgi sūdzību uzrakstīt? Mudaks uzlēca laukumā kā sestais spēlētājs ar mērķi kauties. Ziemeļamerikā par šito dabūtu automātiski desmit spēles pasēdēt malā.
Lai jau norok kazahiem turnīru.. Tiek pie 5+20, uzkūda uz kautiņu vēl kādu no saviem līderiem, ar savu diskvalifikāciju izveido robu sastāvā. Šis nav spēlētājs, kam būtu jāspēlē augstāk par NAHL, kur nu vēl izlašu turnīros, kur izšķiroša ir katra spēle.
, 2014-12-10 10:33, pirms 9 gadiem
adidas rakstīja: Svitovs smuki samizoja jauno gailēnu. Bet u20 letiņu puikām būtu klājies grūti pret to atsaldeni. Tas jāatzīst.
Vairāk viņš "samizoja" savu kulaku pret oponenta ķiveri! Tāds jau tas Svitovs ir - kaujas tikai ar puišeļiem, bet no kārtīgiem vīriem mīž! Domāju, visiem labi palicis atmiņā kā Saimons viņu pazemoja un ierādīja viņam vietu:
https://www.youtube.com/watch?v=pma...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 11:01, pirms 9 gadiem
Cieņu mūsu komandas kapteinim Oskaram Batņam un asistentam Rodrigo Ābolam, kas metas aizstāvēt savus gados jaunākos komandas biedrus! Komanda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 13:24, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Antons Upesdeglis, 10:33

Nepluti, tomer Vitjazam tani sezona komanda bija vairaki kausi, bet Svitovs tikai viens. Loti saubos ka tas vecais penzis saimons butu kaut ko tadu atlavies kad butu cita kuba, jo Svitovs tam penzim izsmeretu bieti ka citam atsaldenim kurs starp citu tobrid speleja Vitjaza ar penzi Saimonu. Kanadiesu urali tikai baros ir kruti bet kad izklida pa citiem klubiem tad krievi un Ivanans sos mizoja ka delus.

http://www.youtube.com/watch?v=zmqHMV5IaA8
Manis pievienotais video parāda, ka Svitovs ir mīzalnieks! Cieti! Nokrita kā maiss un izlikās beigts, jo baidījās atrauties pa purnu! Vai tad tā ir hokeja policista cienīga rīcība? Tas ir kauna traips uz visu mūžu, epizode, ko hokeja līdzjutēji atcerēsies vienmēr, kad tiks piesaukts Svitovs!
, 2014-12-10 13:32, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Antons Upesdeglis, 10:33

starp citu kad penzis Saimons pargaja uz Maskavu un Kuznu es cereju ieraudzt no vina kautinus, bet diemzel ta ari nevienu neredzju. Vitjaza vins spregaja tacu kad pargaja uz citiem klubiem, tad peksni bija kluvis par it ka baigo hokejistu. Viena spele pat Sprukts vinu paprovoceja un ar sumo panemienu noguldija uz ledus un penzs Spruktam neko neizdarija.
Video studijā, kur Saimons no kāda būtu nobijies, atteicies no kautiņa, nav atbildējis uz sitienu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 15:27, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Antons Upesdeglis, 13:32

Bija epizodes kad vinu aicinaja Mirasti, bet pensionars Saimons jau bija vecs un apresnojis, un neatbildeja. Domaju ka ari Svitovs vienkarsi negribeja sist pensionaru. Tas butu ta par ka Briks un Klicko gadijuma, kur pensionars it ka pazemo Klicko tacu klicko neatbild, lai gan visi saprot ka Briksam pret Klicko nav nekadu izredzu. Tas pats Svitova un Pensionara Saimona gadijuma.
Svitovs ir tik cēls, ka atļauj sevi sist, pazemot savu līdzjutēju priekšā tādēļ, ka negrib "sist pensionāru"? Saprotu, var patroļļot, bet šoreiz tu esi pārspējis pats sevi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 18:21, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Antons Upesdeglis, 15:27

Domaju gan ka negribeja sist pensionaru. Ta jau bija tikai viena epizode Vitjaz laika, domaju ka nakamaja Svitovs jau vinam atbildetu, tacu diemzel nakamas epizodes vairs nebija jo kad pensionars Saimons parcelas uz citu klubu kluva klusins un mierigs, vairs neprovoceja un nekavas. Visticamak nomiza to darit.
Ā. tātad Svitovs tomēr nav tik cēls, kā tu saki! Ja vienā dienā viņš atļauj sevi sist, tad atkal kādā citā dienā dod pretī? Varbūt tu esi novērojis, no kādiem apstākļiem tas ir atkarīgs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 21:21, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Antons Upesdeglis, 18:21

Nezinu ko tu tue murgo par kaut kadiem apstakliem bet es neoveroju tikai vienu apstakli, kad Gratos speleja Vitjaz tad lecas ka gailis tacu kad pargaja uz baris tad dabuja pa galvu no Svitova. Kad resnais pensionars Siamons speleja Vitjaz tad lecas ka gailis, bet kad pargaja uz citu klubu tad sedeja ka mizels kluss un mierigs un teloja baigo hokejistu.
Video studijā, kur Saimons būtu no kāda nobijies vai atļāvis sevi sist un pazemot, kā Svitovs! Ja video nebūs, uzskatīšu, ka tu visu rakstīto esi pats sagudrojis!
, 2014-12-10 21:29, pirms 9 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Video studijā, kur Saimons būtu no kāda nobijies vai atļāvis sevi sist un pazemot, kā Svitovs! Ja video nebūs, uzskatīšu, ka tu visu rakstīto esi pats sagudrojis!
da jūs abi esat apnikuši ar tiem saviem Saimoniem - kāds tam sakars ar LV 20 izlasi???
Tev vēl nepielec, ka tas trollis Pikē te troļļō tikai tāpēc, ka Tu atsaucies? Tev nepielec, ka viņam ir pofig ko te iepļūtīt? A Tu, antiņš, uzķeries uz viņa provokācijām kā tāds piena puika.
Uzliec viņam IGNORE - lai smird viens pats savā kaktā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-10 23:18, pirms 9 gadiem
adidas rakstīja: Svitovs smuki samizoja jauno gailēnu. Bet u20 letiņu puikām būtu klājies grūti pret to atsaldeni. Tas jāatzīst.
Atļaušos nepiekrist.
1) Kad skatījos šo video Hockeyfights.com, ted nezināju, ka kazaham ir tikai 19 gadu.
2) 19. gados ničš ar Svitovu ir vnk "cepuri nost". ( Domāts Svitovs - KHL līmeņa kauslis)
Jā un neredzēju, kurā brīdī Svitovs to puiku būtu samizojis? Nopietni. Kas pa to liecina?
3) Būsim godīgi no video redzātā mūsu kanti noturēja tikai Jaks. Pārējie visi mīcījās. Daži mēģināja iestāties, par savējiem.

4) UN visbeidzot Vārti bija smuki, it īpaši Ābola.
Miks Indrašis gūst vārtus pret Zviedriju. Foto: IIHF
43

Ar atmiņām par 1/4 finālu: Latvija pret zelta pretendenti Zviedriju

Sestdien agro spēli pasaules čempionātā aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 13:20 spēkosies pret Ostravas apakšgrupas galveno favorīti un zelta pretendenti Zviedriju, kura nav zaudējusi nevienu punktu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Arvils Bergmanis (centrā) Latvijas izlases pārbaudes mačā pret Šveici. Foto: LHF
17

Latvijas sastāvā pirms spēles pret Zviedriju pieteikts Bergmanis un Vītols

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš sarunā ar medijiem pēc šī rīta valstsvienības treniņa atklāja, ka rītdienas spēlei pret Zviedriju plānots pieteikt aizsargu Arvilu Bergmani, tāpat arī tiek domāts par vārtsarga Ērika Vītola pieteikšanu, jo "principā mums jāpiesaka visi puiši, kas ir ar mums šeit", sacīja Vītoliņš. Dienas gaitā tas tika paveikts arī oficiāli, IIHF mājaslapā Vītola un Bergmaņa vārdiem parādoties Latvijas izlases PČ2024 pieteikumā.
Rihards Bukarts. Foto: LHF
42

Latvijas izlase maina virknējumus, izmaiņas skar arī vairākuma brigādes

Četras spēles piecās dienās aizvadījušajai Latvijas izlasei ceturtdiena bija brīvdiena, bet šodien komanda atgriezās uz ledus. Treneri lēmuši par izmaiņām virknējumos un vairākuma brigādēs. Vārtsargs spēlei pret Zviedriju vēl netika atklāts.