Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas U20 izlase pārbaudes spēlē Kanādā atzīst dāņu pārākumu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Latvijas U20 izlase pārbaudes spēlē Kanādā atzīst dāņu pārākumu
Latvijas U20 izlases hokejisti spēlē pret Dāniju
Foto: lhf.lv

Latvijas U20 hokeja izlase pret vienaudžiem no Dānijas aizvadījusi priekšpēdējo pārbaudes spēli pirms U20 Pasaules čempionāta, kas sāksies pirmdien Kanādā, Toronto. Spēle noslēdzās ar rezultātu 3:2 Dānijas izlases labā.

Spēles pirmajā periodā latvieši bija nonākuši iedzinējos ar 0:1, taču otrajā trešdaļā rezultātu izlīdzināja Norvēģijā spēlējošais aizsargs Maksims Ponomarenko. Dāņi gan pēc tam pamanījās gūt arī otros un trešos vārtus, savukārt noslēdzošajās minūtēs mūsējie vienus vārtus atguva, pēc Tomasa Zeiles un Roberta Bļugera piespēlēm izceļoties Ričardam Bernhardam.

Par Latvijas izlases vārtu drošību šajā pārbaudes mačā rūpējās Gustavs Grigals un Mareks Mitens, spēles laiku dalot uz pusēm. Naktī uz sestdienu latvieši aizvadīs otru un pēdējo pārbaudes spēli, tiekoties ar vietējo junioru komandu Houksnerijas ''Hawks''.

Pasaules čempionāts U-20 izlasēm augstākajā divīzijā 26.decembrī sāksies Toronto un Monreālā. Latvijas hokejisti apakšgrupas spēles aizvadīs Toronto, tiekoties ar Kanādas, ASV, Krievijas un Slovākijas vienaudžiem. Savukārt otrā apakšgrupā tiksies Čehija, Dānija, Somija, Zviedrija un Šveice. Pirmo maču Latvijas U20 izlase aizvadīs pirmdien, kad 22.30 pēc Latvijas laika krustos nūjas ar Amerikas vienaudžiem.

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

  +3 [+] [-]

, 2016-12-23 16:49, pirms 7 gadiem
BEIDZOT LHF arī pamodās...
bet nu visai skopa informācija, salīdzinot ar šo U20 izlašu pārbaudes spēles pirms gaidāmā PČ -... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-23 17:15, pirms 7 gadiem
Operatīvi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-23 19:55, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: kur ir video
Tev ir? dod šurp!