Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

U18 hokejisti pārspēj Norvēģijas vienaudžus

U18 hokejisti pārspēj Norvēģijas vienaudžus
Ēriks Miļuns
Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas hokeja U18 valstsvienība šodien Skienā ar 5:3 uzveica Norvēģijas vienaudžus. Trīs vārtus Latvijas labā guva Mārtiņš Dzierkals.

Latvijas U18 hokeja izlase viesojas Norvēģijas pilsētā Skienā, kur no 8. līdz 10.novembrim aizvada pārbaudes spēles ar norvēģu U18 valstsvienību. Zaudējumam pirmajā mačā (4:6) Latvijas hokejisti šodien pievienojuši uzvaru ar 5:3.

Mača gaitā Latvijas hokejisti nokļuva zaudētājos ar 1:2, tomēr divi vārti trešā perioda pirmajā minūtēs ļāva nodrošināt panākumu.

Trīs vārtus Latvijas U18 izlases rindās guva Mārtiņš Dzierkals, bet vēl pa ripai pievienoja Niklāvs Birovs un Frenks Razgals. Rīt izlases aizvadīs trešo savstarpējo spēli.

Latvijas U18 izlases sastāvs pārbaudes spēlēm pret Norvēģiju

Vārtsargi: Salvis Balandīns (HK Rīga), Rihards Vugulis (Tønsberg Vikings U18, Norvēģija)

Aizsargi: Roberts Vīksna (Dinamo Juniors), Ēriks Smuļko (Dinamo Juniors), Jānis Puriņš (DinamoJuniors), Kristaps Jākobsons (Dinamo Juniors), Kristiāns Rubīns (Prizma/Pārdaugava), Kirils Mitrofanovs (Prizma/Pārdaugva U20), Eduards Hugo Jansons (Sāga 97/Ogre Juniors), Vjačeslavs Minajevs (EC Salzburg U18, Austrija)

Uzbrucēji: Frenks Razgals (HK Rīga), Gatis Sprukts (Dinamo/Juniors), Iļja Žučkovs (Dinamo/Juniors),
Oļegs Šišļaņņikovs (Dinamo/Juniors), Romāns Romašovs (Dinamo/Juniors), Augusts Ričards Veidenbaums (Dinamo/Juniors), Juliāns Misjus (SK Riga97), Mārtiņš Dzierkals (Sāga 97/Ogre Juniors), Antons Jašunovs (Nacka HK J18, Zviedrija), Mārtiņš Vītoliņš (Wings HC J18, Zviedrija), Reinis Ruks (Wings HC J20, Zviedrija), Niklāvs Birovs (Nacka HK J18, Zviedrija)

Galvenais treneris - Aigars Razgals
Treneris - Ēriks Miļuns
Ārsts - Auseklis Priednieks
Ekipējuma menedžeris - Oļegs Ivanovs

Izmantotie resursi:
Norges Ishockeyforbund
Latvijas Hokeja federācija

  -3 [+] [-]

, 2013-11-09 21:28, pirms 11 gadiem
Tas labi. Pie tam pa manim tur no 96tajiem vēl dafiga trūkst...

  -1 [+] [-]

, 2013-11-09 21:42, pirms 11 gadiem
Un kāpēc Miļūna bilde ir ielikta, ja reiz galvenais treneris ir Aigars Razgals?????????

  -1 [+] [-]

, 2013-11-09 22:36, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Tas labi. Pie tam pa manim tur no 96tajiem vēl dafiga trūkst...
Gan jau NOR arī nav spēcīgākais sastāvs... Divās spēlēs vārtu attiecība 9:9... Pret Norvēģiju, hokejā...

     [+] [-]

, 2013-11-09 23:14, pirms 11 gadiem
henrijz rakstīja: Gan jau NOR arī nav spēcīgākais sastāvs... Divās spēlēs vārtu attiecība 9:9... Pret Norvēģiju, hokejā...
un tas 9:9 pret Norvēģiju - labi vai slikti? Tā arī no Tevis nesapratu...

     [+] [-]

, 2013-11-10 01:07, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: un tas 9:9 pret Norvēģiju - labi vai slikti? Tā arī no Tevis nesapratu...
Un kā Tu pats uzskati - labi?

     [+] [-]

, 2013-11-10 09:26, pirms 11 gadiem
henrijz rakstīja: Un kā Tu pats uzskati - labi?
pārāk maz informācijas, lai ko vērtētu. Pēc rezultāta vien skatoties - normāli. A ko tad Tu gribēji???

     [+] [-]

, 2013-11-10 10:04, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: pārāk maz informācijas, lai ko vērtētu. Pēc rezultāta vien skatoties - normāli. A ko tad Tu gribēji???
Tas ka maz infas ir tiesa, bet skatoties pēc sastāva, ka mums vismaz trešā daļa ir Dinamo/Juniors un vēl vairāki pie svensoniem spēlē, tomēr neliecina par puiku zemo līmeni... Ja tā NOR izlase uzraus kautkādā turnīrā tos pašus somus vai zviedrus ar labu rezultātu, protams, neko neteikšu, bet atbildot uz Tavu jautājumu, ko es gribēju - pārliecinošāku rezultātu es gribēju! Jo tā ir norvēģu izlase nevis kautkādi monstri! Skaidrs, ka viņiem ir labs līmenis pēdējos gados un visi attīstās, jo sevišķi valstīs, kur daudz naudas un pat nemaz neredzot NOR sastāvu ir skaidrs, ka daudzi turpat pie austrumu kaimiņiem spēlē - pie viņu austrumu kaimiņiem. Bet patreiz izskatās, ka visi attīstās un ceļ līmeni, tikai mēs kā stāvam uz vietas tā stāvam. Tas kaitina!

     [+] [-]

, 2013-11-10 10:35, pirms 11 gadiem
henrijz rakstīja: Tas ka maz infas ir tiesa, bet skatoties pēc sastāva, ka mums vismaz trešā daļa ir Dinamo/Juniors un vēl vairāki pie svensoniem spēlē, tomēr neliecina par puiku zemo līmeni... Ja tā NOR izlase uzraus kautkādā turnīrā tos pašus somus vai zviedrus ar labu rezultātu, protams, neko neteikšu, bet atbildot uz Tavu jautājumu, ko es gribēju - pārliecinošāku rezultātu es gribēju! Jo tā ir norvēģu izlase nevis kautkādi monstri! Skaidrs, ka viņiem ir labs līmenis pēdējos gados un visi attīstās, jo sevišķi valstīs, kur daudz naudas un pat nemaz neredzot NOR sastāvu ir skaidrs, ka daudzi turpat pie austrumu kaimiņiem spēlē - pie viņu austrumu kaimiņiem. Bet patreiz izskatās, ka visi attīstās un ceļ līmeni, tikai mēs kā stāvam uz vietas tā stāvam. Tas kaitina!
gribēt jau varam, bet objektīvi nav nekāda pamata. Drizāk jāpriecājas, ka vēl ir tik labi.
Mūsu bērnu/jaunatnes sistēma kā tāda nav tā progresīvākā (maigi sakot) - piemēram, konkurence tiek iznīcināta jau 12-14 gadu vecumā...

     [+] [-]

, 2013-11-10 10:46, pirms 11 gadiem
Malacis Dzierkals! 97. gads! Šis čalītis tālu ies.

     [+] [-]

, 2013-11-10 11:20, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: gribēt jau varam, bet objektīvi nav nekāda pamata. Drizāk jāpriecājas, ka vēl ir tik labi.
Mūsu bērnu/jaunatnes sistēma kā tāda nav tā progresīvākā (maigi sakot) - piemēram, konkurence tiek iznīcināta jau 12-14 gadu vecumā...
Par konkurenci pilnīgi piekrītu, bet tas ir objektīvi, jo LV hokejā nav klubu sistēmas. Risinājums būtu bērnu un jauniešu hokeja reģionālo centru veidošana 16-20 gadīgiem puikiem, bet Kiram to nevajag. Viņam arī tā ir labi.

     [+] [-]

, 2013-11-10 11:54, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: gribēt jau varam, bet objektīvi nav nekāda pamata. Drizāk jāpriecājas, ka vēl ir tik labi.
Mūsu bērnu/jaunatnes sistēma kā tāda nav tā progresīvākā (maigi sakot) - piemēram, konkurence tiek iznīcināta jau 12-14 gadu vecumā...
Tas arī reāli kaitina, jo, piemēram, par ko esam tepat runājuši gadus 3-4 atpakaļ par to pašu varam runāt arī tagad - tikpat kā nekas nav mainījies...! Tikai jaunas Grindex reklāmas un produkti pa TV. Var protams teikt Lipmans izdarīja labu izvēli ar Nolanu - jā, bet tādi "labie darbi" ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi pa pēdējiem 10 gadiem. Neko sliktu ar to nedomāju, bet kad nesen parādījās raksts, kurā teikts ka Kirovs svin savu 73.dzimšanas dienu, mazliet tomēr nopriecājos. Un sponsori atrastos arī bez Grindexa, jo ja mēs pozicionējam hokeju Latvijā kā sportu nr.1 vai vismaz top3, tad pilnīgi visam ir vajadzīga normāla, mūsdienīga pieeja.
Es mazliet kašķīgs šodien esmu, tāpat ir skaidrs, ka ir tēmas kuras cilāt nav vērts. Pagaidām. Un, protams, fakts, ka spēlējam elitē ir fenomens. Principā parazitējam uz citu valstu sistēmām, vismaz kas attiecas uz jauniešiem.

     [+] [-]

, 2013-11-10 13:49, pirms 11 gadiem
Dzierkals mūsu pašu sistēmas auglis, es gan teiktu talants. Nekad nevienā citā klubā nav spēlējis ārpus LV, tikai Sāga! Tā, ka jādomā par sistēmu tepat.

     [+] [-]

, 2013-11-10 16:31, pirms 11 gadiem
Uzvarējām arī pēdējo spēli - 2:0.

     [+] [-]

, 2013-11-10 19:42, pirms 11 gadiem
Ar aizsargiem tā švaki izskatās , kādus papildinājumus varētu paņemt ?