Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas studentu izlase Ankipāna vadībā piedalīsies pārbaudes turnīrā Kauņā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas studentu izlase Ankipāna vadībā piedalīsies pārbaudes turnīrā Kauņā
Ģirts Ankipāns. Foto: OHL

Ģirta Ankipāna vadībā Latvijas studentu izlase ceturtdien sāks “Baltic Challenge Cup” turnīru Lietuvas pilsētā Kauņā, ziņo Latvijas Hokeja federācija.

Sastāvā Ankipāns iekļāvis divus vārtsargus, septiņus aizsargus un 13 uzbrucējus.

Turnīru Kauņā Latvijas studenti sāks 10. novembrī ar spēli (plkst.15:30) pret Igaunijas izlasi. Dienu vēlāk mūsu studenti plkst.15:30 spēkosies ar Poliju, bet turnīru noslēgs 12. novembrī plkst.16:00 pret mājiniekiem Lietuvu.

Visi sastāvā iekļauti Latvijas studentu izlases spēlētāji, izņemot vārtsargu Ralfu Pilsētnieku (''Baltu Vilki''), ikdienā spēlē Optibet Hokeja Līgā (OHL).

Atgādināsim, ka Latvijas studentu izlase nākamā gada sākumā startēs Pasaules Universiādē, kas norisināsies ASV pilsētā Leikplesida.

Latvijas studentu izlases sastāvs pārbaudes turnīrā Kauņā

Vārtsargi: Henrijs Ančs (''Mogo''/LSPA), Ralfs Pilsētnieks (''Baltu Vilki'');
Aizsargi: Gustavs Bergs, Daniels Gontars, Rūdolfs Brinkmanis, Krišs Lipsbergs (visi ''Mogo''/LSPA), Arturs Tomsons (''Energija''), Kristaps Millers (''Prizma''), Gustavs Krūmiņš (''Zemgale''/LLU);
Uzbrucēji: Jānis Grigaļuns (''Zemgale''/LLU), Renārs Cipruss, Emīls Ezītis (abi ''Dinamo Rīga''), Artūrs Ozoliņš, Kārlis Ozoliņš, Rodrigo Strautiņš, Elvis Želubovskis, Reinis Mārtiņš Lejnieks, Niks Zīle, Patriks Trasūns, Toms Opelts, Renārs Kamergrauzis, Aleksandrs Biškins (visi ''Mogo''/LSPA).

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7196/latv...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-08 18:54, pirms gada
Čičiks krietni svaru uzņēmis.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-08 19:27, pirms gada
Izlasē 15 Mogo spēlētāji un 7 citu klubu studenti ...
Nu, bet Čičikam jau pēc 3 nedēļam 47 ...
Svarīgs vīrs labākajos gados ...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-08 19:48, pirms gada
ojjjj baidos būs auzas

  +2 [+] [-]

, 2022-11-08 20:01, pirms gada
Gribētos uzzināt pamatojumu šādai sastāva izvēlei, acīmredzami lobēta viena komanda un tās sastāvā esošie spēlētāji, kuri nebūt ne tuvu nav jēdzienam “students”. Vai tiešām OHL trūkst jauniešu, studentu, kuriem šī iespēja un šis turnīrs būtu daudz vērtīgāks nekā sastāvā iekļautajiem “gandrīz veterāniem”.
Nenoliedzami, ka Prizma vai Dinaburga nav virslīgas top komandas, tomēr arī apakšgala komandās ir progresīvi un galvenais cīnīties griboši spēlētāji, kuriem šī iespēja un turnīrs ar izlasi būtu daudz vajadzîgāks un vērtīgāks, ņemot vērā to, cik maz pozitīvu emociju šo komandu spēlētāji piedzīvo regulārajās OHL spēlēs…
Slēpts komentārs: Arnis Ziedleja

     [+] [-]

, 2022-11-08 21:50, pirms gada
Hercogiene - Vielaicīgi notiek arī U16,U17,U18 pārbaudes spēles, kur ir uzaicināti arī Jūsu minēto klubu spēlētāji. Un tur pozitīvo emociju būs pietiekami.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-08 22:03, pirms gada
ripulis rakstīja: Hercogiene - Vielaicīgi notiek arī U16,U17,U18 pārbaudes spēles, kur ir uzaicināti arī Jūsu minēto klubu spēlētāji. Un tur pozitīvo emociju būs pietiekami.
nu, atgādināšu, ka studenti nav U18 un jaunākā vecumā, pat vidusskolas 12. klase jau ir pāraugusi U18 vecumu...

un ja paar Prizmu un Dinaburgu, tad ņemot visas 3 izlases (u16, U17 un U18) kopā, ir tikai 2 spēlētāji uzaicināti no D-pils... no Prizmas ir drusku vairāk (bet ne daudz)

  -1 [+] [-]

, 2022-11-08 22:18, pirms gada
AnKepons

  -1 [+] [-]

, 2022-11-08 22:20, pirms gada
Daļu jautājumu noņemtu, ka LHF publicētu arī, kādās augstskolās un programmās studē attiecīgie spēlētāji. Gan labs piemērs no duālās karjeras viedokļa, gan arī "studentiskāk" izskatītos tas saraksts. Jāpadomā arī, lai šāds turnīrs paredz, kaut kā izslēgt no dalības t.s. "mūžīgos" studenus. Lai nevar vienkārši pierakstīt tādus, kuri uz "papīra" skaitās kādā augstskolā.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-08 22:51, pirms gada
Arnis Ziedleja rakstīja: Mūžīgais students ,Želubovskis,kuru maģistru apgūst
viņam akadēmiskais , nevar apvienot ar dzejas rakstīšanu latgaliski

  +1 [+] [-]

, 2022-11-08 23:06, pirms gada
hercogiene rakstīja: Gribētos uzzināt pamatojumu šādai sastāva izvēlei, acīmredzami lobēta viena komanda un tās sastāvā esošie spēlētāji, kuri nebūt ne tuvu nav jēdzienam “students”. Vai tiešām OHL trūkst jauniešu, studentu, kuriem šī iespēja un šis turnīrs būtu daudz vērtīgāks nekā sastāvā iekļautajiem “gandrīz veterāniem”.
Nenoliedzami, ka Prizma vai Dinaburga nav virslīgas top komandas, tomēr arī apakšgala komandās ir progresīvi un galvenais cīnīties griboši spēlētāji, kuriem šī iespēja un turnīrs ar izlasi būtu daudz vajadzîgāks un vērtīgāks, ņemot vērā to, cik maz pozitīvu emociju šo komandu spēlētāji piedzīvo regulārajās OHL spēlēs…
vēl jo vairāk,ka viena daļa neatbilst Universiādes dalībnieku vecuma reglamentam: be at least 18 and no older than 25 years of age on the 31 December of
the year of the event (i.e. born between 1 January 1998 and 31
December 2005);
- Ančs, abi Ozoliņi un vēl vairāki ir šo vecumu pārauguši

     [+] [-]

, 2022-11-09 11:31, pirms gada
Neaizmirstiet, ka te runa ir par OHL spēlētājiem - no kuriem daudzi paralēli kaut kur arī strādā. Nebūt ne visiem hokejs ir vienīgā un primārā nodarbošanās ikdienā.
Nav gluži tā, ka visiem ir baigi nepieciešams un baigā vēlme piedalīties kaut kādā turnīrā Kauņā.