Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Hokeja izlase Pekinā pirms OS aizvadīs pārbaudes spēles pret Dāniju un Krieviju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hokeja izlase Pekinā pirms OS aizvadīs pārbaudes spēles pret Dāniju un Krieviju
Harijs Vītoliņš. Foto: LHF

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš ''Latvijas radio'' informējis, ka izlase Ķīnā pirms Pekinas olimpiskajām spēlēm aizvadīs divas pārbaudes spēles pret Dāniju un Krieviju. Pagaidām gan nav zināms, kad izlase sapulcēsies uz treniņiem.

Latvijas hokeja izlase Pekinas olimpiskajās spēlēs turnīru sāks 10. februārī pret Zviedriju. Vēlāk Harija Vītoliņa trenētā izlase spēkosies pret Somiju (11. februārī) un Slovākiju (13. februārī).

Intervijā ''Latvijas radio'' izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš atzina, ka valstsvienībai bijušas grūtības pārbaudes spēļu pretinieku atrašanā Ķīnā, tomēr speciālists skaidroja, ka Pekinā pirms turnīra notiks divas pārbaudes spēles. Dānija piekritusi Latvijas piedāvājumam, bet Krievijas izlase pati piedāvājusi aizvadīt maču pret Latviju, kam valstsvienība piekritusi.

Pagaidām nav arī zināms, kad izlases kandidāti sapulcēsies un vai tiks aizvadīti kādi treniņi pirms došanās uz Pekinu. Janvāra beigās brīvi būs tie kandidāti, kuri pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubus, kamēr tiem spēlētājiem, kuri spēlē citos Eiropas klubos, paredzēti mači janvāra beigās un februāra sākumi. Vēl nav zināms, vai komandas nāks pretī un hokejistus palaidīs uz izlasi ātrāk.

Decembra beigās Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņoja, ka Pekinā nespēlēs līgas hokejisti. Otro reizi pēc kārtas olimpiskās spēles iztiks bez pasaules vadošās līgas spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/ho...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2022-01-07 21:27, pirms 2 gadiem
Vincents Lekavalieris rakstīja: Nu nez nez lai ierītu pirms OS pret dāniju 1:4 un Krieviju 0:9, būtu spēlējuši pret sava līmeņa komandām, Austriju, Itāliju vai Ungāriju
Nez, nez, kas tev nez? Latgolas utis padusē drāžas?

     [+] [-]

, 2022-01-07 21:39, pirms 2 gadiem
Kādi nabagi veido tekstus
Atzina, atzina...
Vismaz paskatītos tildes sinonīmu vārdnīcu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2022-01-07 22:18, pirms 2 gadiem
Vincents eed senciitim pirzhamo aaraa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-01-08 10:41, pirms 2 gadiem
Harka molodčiks! Teicams kalendārs!