Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Bārtulis dāvina ekipējumu Talsu hokeja kluba bērniem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bārtulis dāvina ekipējumu Talsu hokeja kluba bērniem
Publicitātes foto

3. novembrī Inbox.lv ledus hallē aizritēja Talsu hokeja kluba un Oskara Bārtuļa hokeja kluba “BHC 37” draudzības spēle. Tā noslēdzās ar ļoti draudzīgu rezultātu 3:3. Iespēju noskatīties spēli bija radis arī kluba “BHC 37” dibinātājs, pašreiz Kontinentālās hokeja līgas kluba Vladivostokas "Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis, kurš uz pāris dienām ieradies Latvijā.

Pēc spraigās jauno hokejistu spēles Oskars Bārtulis sadarbībā ar biedrību “Jaunie censoņi” un hokeja inventāra tirgotāju “Sportslukss” bija sagādājis patīkamu pārsteigumu Talsu hokeja kluba audzēkņiem, dāvinot hokeja ekipējumu.

“Man personiski ir ļoti nozīmīgi būt klāt bērnu hokeja attīstībai Latvijā un sniegt tajā savu artavu, lai Latvijas jauniešiem dažādos veidos radītu iespējas trenēties, paplašināt prasmes un zināšanas ar pasaules līmeņa hokejistiem, iedrošināt piedalīties starptautiskos turnīros.

Savā laikā Latvijas hokejs deva iespēju man mācīties, attīstīties un kļūt par to, kas šodien esmu un darīt to, ko daru. Savulaik, kad sāku spēlēt hokeju, viena no vietām, kur man pašam nācās bieži braukt un kurā man patika atmosfēra un cilvēki, bija Talsu hokeja halle, tādēļ jo īpašs prieks, ka šodien varēju atbalstīt tieši Talsu hokeja audzēkņus. Nākošreiz tie būs atkal kādi citi jaunie censoņi,” tā par ieguldījumu jauniešu hokejā Oskars Bārtulis.

Ar dienas iespaidiem dalās arī Talsu hokeja kluba treneris Māris Ziediņš: “Emocijas pēc sadraudzības spēles ir ārkārtīgi pozitīvas. Jau pats brauciens uz Inbox.lv ledus halli un iespēja spēlēt pa visu lielo laukumu jaunajiem talseniekiem bija liels notikums. Kā saldais ēdiens bija tikšanās ar Oskaru Bārtuli.

Oskars ir sagādājis arī hokeja formas jaunākajai grupai, iesācējiem. Nākamnedēļ tās dalīsim visiem jaunajiem bērniem, kas šogad ir sākuši spēlēt. Katram kaut kas jau ir, bet daudz kā vēl trūkst. Tagad visi būs pilnībā apģērbti. Provincē nereti vēlme spēlēt hokeju apstājas pie iespējas iegūt vajadzīgo inventāru, daudzi tālāk nemaz netiek. Šāds dāvinājums būs kārtīgs atspēriens jaunajai Talsu hokejistu paaudzei.

Ņemot vērā, ka bērni aug, bet hokeja ekipējums tik ātri nenonēsājas, šis būs starta komplekts jaunāko bērnu grupai vismaz nākamajiem četriem gadiem. Oskars ir viens no retajiem, kas dara, nevis runā. Viņam nav svarīga atzinība. Viņš zina, ka atbalsts nonāks īstajās rokās un palīdzēs bērniem uzsākt hokeja karjeru.”

Jau ziņots, ka šā gada septembrī pirmo sezonu uzsācis Bārtuļa hokeja klubs bērniem “BHC 37”, kas organiski izaudzis no pieredzējušā hokejista iniciatīvas organizēt bērnu hokeja nometnes ar pasaules līmeņa treneru līdzdalību. Oskars jau ilgstoši atbalsta bērnu hokeju Latvijā, radot iespējas bērniem nodarboties ar ledus sporta veidu, organizējot meistarklases ar slaveniem hokejistiem, palīdzot ar ekipējumu un inventāru. Tāpat īpašu uzmanību hokejists veltījis slimu bērnu un bērnu namu bērnu atbalstam, bieži aicinot bērnus uz hokeja spēlēm, organizējot ekskursijas un pusdienas.

Informāciju sagatavoja:
Baiba Reidzāne
Biedrības “Jaunie censoņi” valdes locekle

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-11-04 14:59, pirms 8 gadiem
Paldies Oskaram!

     [+] [-]

, 2016-11-04 15:11, pirms 8 gadiem
Kepka96, piekrītu. Kirovs Latvijas hokejam devis tik daudz! Cilvēki jau nenovērtē, ka visi šie dāvinājumi ir Kiras pirksts!

     [+] [-]

, 2016-11-04 15:12, pirms 8 gadiem
Pat nezināju! Malacis!!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-04 15:13, pirms 8 gadiem
Šo ziņu jau nu var izcelt

  +2 [+] [-]

, 2016-11-04 15:21, pirms 8 gadiem
Bārtulis uz izlasi nekad īpaši nav rāvies, bet šāds ieguldījums ir pat labāks, malacis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-04 21:13, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Bārtulis nepelna miljonus , smagi trenējas un spēlē kā īstens latvijas Lācplēsis, palīdz bērniem un rīko nometnes;

Zirgensons pelna miljonus, tusējas pa Just naktsklubu, met garām tukšiem vārtiem un neko nedara Latvijas hokeja labā.
Vai nav par agru no 22 gadus veca jaunieša prasīt sociālo atbildību.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-04 23:04, pirms 8 gadiem
Rietumu vilcien, jefin- Bartulis nav sapelnijis jau ntas reizes vairk miljonus kā līdz šim brīdim Zemgus???
Āzis tu esi un viss.