Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Latvijas U18 hokejistes cīņas galotnē atzīst austrāliešu pārākumu

Latvijas U18 hokejistes cīņas galotnē atzīst austrāliešu pārākumu
Latvijas U18 sieviešu hokeja izlase. Foto: Zahit Düzgün/IIHF

Stambulā notiekošajā IIHF pasaules U18 meistarsacīkšu 2. divīzijas turnīrā hokejā sievietēm Latvijas U18 valstsvienība piekāpās (1:2) vienaudzēm no Austrālijas.

• Mika Goluboviča trenētā Latvijas izlase pēc apakšgrupa turnīra, kur atzina Nīderlandes komandas pārākumu (2:5) un sakāva (5:1) Kazahstānas U18 valstsvienību iekļuva E grupā. Tajā latvietes pret austrālietēm un laukuma saimniecēm turcietēm spēkosies par iespēju spēlēt bronzas finālā.

Šodien Austrālijas hokejistes izdarīja teju divreiz vairāk (41-21) metienu pa vārtiem, tomēr pirmās vadībā izvirzījās latvietes, jau sestajā minūtē izceļoties Lindai Rullei. 13. minūtē Īlana Holaba rezultātu izlīdzināja (1:1).

• Izšķirošie notikumi risinājās pamatlaika izskaņā, kad 57. minūtē Austrālijas U18 valstsvienību priekšgalā izvirzīja Nataša Dubē.

• Jāmin, ka Austrālija pasaules U18 meistarsacīkstēs sievietēm piedalās jau kopš 2016. gada, turpretim Latvijai šis ir vēsturiski pirmais turnīrs.

• Turpinājumā Latvijas izlase aizvadīs divas spēles pret Turcijas hokejistēm. Pirmo no tām E grupas noslēgumā, savukārt otro - cīņā par piekto pozīciju kopvērtējumā.

• Sākotnēji turnīrs tika plānots šī gada janvārī, taču Covid-19 dēļ to pārcēla uz jūnija beigām, rīkojot to Turcijas pilsētā Stambulā. Turnīrs paredzēts līdz 5. jūlijam.

• Latvijas U18 sapulcētas hokejistes no tādiem klubiem kā HS ‘’Rīga’’, SHK ‘’Lauvas’’, HK ‘’Kurbads’’, HK ‘’L&L’’, SHK ‘’Tukums’’ un EC ‘’Bergkamen’’.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2022...
https://www.iihf.com/en/events/2022...


, 2022-07-02 19:17, pirms 2 gadiem
Pietiek tak sponsorēt šo ņirgāšanos.
, 2022-07-02 20:28, pirms 2 gadiem
Es negrinu par to maksāt,lūdzu😭
, 2022-07-02 20:30, pirms 2 gadiem
Izveidojiet nacionālo čempionātu sievietēm,lai nav jālasa bezbajumtnieces
, 2022-07-02 20:44, pirms 2 gadiem
Pazīstu vienu meiteni, kura no nekurienes ir tikusi diezgan tālu. Pareizi cilvēki apkārt un vecāku atbalsts. Lai veicas!
, 2022-07-02 21:13, pirms 2 gadiem
Pirmais, kas bija uz mēles - pi*ec... Bet laikam jau Austrālijā sieviešu hokejs ir attīstītāks nekā Latvijā, tāpēc rezultāts nav sensācija.
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
6

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com
9

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.
Antons Macijevskis. Foto: IIHF
33

Latvijas U18 hokejisti pasaules čempionātu turpinās pret slovākiem

Šodien Somijā notiekošo pasaules čempionātu turpinās Latvijas U18 hokeja izlase, kas pulksten 14:00 spēkosies pret vienaudžiem no Slovākijas. Abas komandas turnīru sāka ar neveiksmēm.