Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Arī Ezītis atstāj Latvijas čempionātu un dodas uz Zviedriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī Ezītis atstāj Latvijas čempionātu un dodas uz Zviedriju
Emīls Ezītis. Foto: Agris Bricis

"Optibet" hokeja līgas aizvadītās sezonas čempions Emīls Ezītis pametis "Olimp/Venta 2002" komandu un nākamajā sezonā spēlēs Zviedrijas pēc spēka trešajā līgā.

Jau pagājušajā sezonā Zviedrijas trešajā līgā spēlēja aizsargs Edmunds Augstkalns un uzbrucējs Rihards Marenis, kuri "Kiruna IF" krāsas pārstāvēs arī nākamajā sezonā. No Latvijas čempionāta uz Zviedriju dosies arī uzbrucējs Ričards Bernhards un tagad arī 22 gadus vecais Emīls Ezītis.

Viņš pievienojies "Stromsbro IF" komandai, kļūstot par Vernera Egles komandas biedru. 22 gadus vecais Egle pagājušo sezonu sāka NCAA, pēcāk tika pieteikts "Liepājas" sastāvā, bet laukumā neizgāja. Viņi pašlaik ir vienīgie komandas leģionāri.

Ezītis kļuva par Latvijas čempionu, turklāt regulārajā sezonā bija "Olimp/Venta 2002" rezultatīvākais spēlētājs, 36 spēlēs gūstot 20 vārtus un sakrājot 43 punktus. Ceļā pretī titulam uzbrucējs deviņos play-off mačos izcēlās ar septiņiem punktiem. Tā Ezītim bija otrā sezona "Olimp" rindās, bet pirms tam divus gadus viņš pavadīja ASV junioru līgās.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeyettan.se/2021/07/...

  +2 [+] [-]

, 2021-07-22 13:13, pirms 3 gadiem
Svensoni gan šo savā websaitā skaļi piesaka. "Latvijas izlases spēlētājs". Novēlu Emīlam par tādu arī kļūt.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-22 15:20, pirms 3 gadiem
izdevība jāizmanto. nevar jau zināt, vai ohl izdotos vēl tādu pat sezonu atkārtot, kā iepriekšējo

     [+] [-]

, 2021-07-22 15:43, pirms 3 gadiem
Kārtējā Brožes haltūra - Ullvi, nu neraksti, ja Tev nākas todarīt ar gariem zobiem un paroku galam....

Kas palika aiz kadra:
-klubs ir bāzēts Jevlē, tai pašā pilsētā, kur spēlē viens no SHL ilgdzīvotājiem - Brynäs IF; Jevle atrodas ap 170 km uz ziemeļiem no Stokholmas pie jūras; 71,000 iedzīvotāju
- Strömsbro IF savas pastēvēšanas laikā lielākoties ir spēlējis 2 līgas zemāk - 3 divīzijā; ši klubam būs tikai 3. sezona HockeyEttan (kur klubs iekļuva pirms 2 gadiem)
- pagājušajā sezonā Strömsbro IF rindās līdz janvārim spēlēja Georgs Golovkovs (20 spēlēs 4+21).

     [+] [-]

, 2021-07-22 16:26, pirms 3 gadiem
backstab rakstīja: Svensoni gan šo savā websaitā skaļi piesaka. "Latvijas izlases spēlētājs". Novēlu Emīlam par tādu arī kļūt.
Samelots jau nav, Emīls spēlēja Latvijas izlasē Deutschland Cup.