Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Klāt OHL pusfināls: "Mogo" cīnīsies pret "Prizmu"

Rolands Eliņš

Klāt OHL pusfināls: "Mogo" cīnīsies pret "Prizmu"
Foto: Optibet Hokeja līga

"Optibet" hokeja līgā šodien sāksies pusfināla izspēle, un sērijas pirmo spēli aizvadīs "Mogo/LSPA" un "Prizmas" komandas, kuru mačs "Mogo" hallē sāksies 13:30 un būs pieejams TV4 tiešraidē.

Gan "Mogo", gan "Prizma" savu ceturtdaļfināla sēriju pabeidza trīs spēlēs, taču abi ceturtdaļfināli bija visnotaļ atšķirīgi. Kamēr "Mogo" viegli izrēķinājās ar Lietuvas "Punks", trīs mačos iemetot 27 vārtus, "Prizma" trīs saspringtos mačos pārspēja "Rīgu", divām spēlēm beidzoties ar minimālu starpību.

Regulārās sezonas uzvarētāja "Mogo" šosezon cietusi tikai divus zaudējumus un ir nepārprotama favorīte cīņā pret "Prizmu", kas regulāro sezonu pabeidza ceturtajā vietā, gūstot par 22 punktiem mazāk nekā "Mogo".

Taču "Prizmu" sezonas otrajā pusē pastiprināja daži "Dinamo" vadošie spēlētāji ar Ediju Brahmani un Emīlu Ezīti priekšgalā, un Brahmanis ceturtdaļfināla trīs spēlēs izcēlās ar 2+2, kamēr Ezītis guva trīs punktus.

"Mogo" izslēgšanas spēļu statistiku grūtāk novērtēt, jo pret Lietuvas klubu vārtu gūšana bija regulāra nodarbe. Taču tāpat jāatzīmē, ka Artūrs Ozoliņš un Aleksandrs Biškins katrs paspēja iemest pa četriem vārtiem, kamēr pa trim Krišjāņa Rēdliha un Toma Opelta rēķinā.

Šosezon "Mogo" pieveikusi "Prizmu" visās četrās savstarpējās spēlēs, turklāt ne reizi rezultāta starpība nebija mazāka par trim vārtiem (8:3, 6:1, 6:3 un 4:1). Vēl vairāk – "Mogo" nav zaudējusi "Prizmai" jau 13. spēlēs pēc kārtas, proti, kopš 2020. gada oktobra, kad "Prizma" sarūpēja negaidītu uzvaru ar 6:5.

Toreiz uzvaras vārtus astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām guva Armands Bērziņš, kurš joprojām ir viens no "Prizmas" līderiem.

Otra pusfināla sērija – "Zemgale" pret "Dinamo Rīga" – sāksies rītdien. Šodienas mačs būs pieejams TV4 kanāla tiešraidē, kā arī portālā Sportacentrs.com.

OHL pusfināls

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle
Mogo-Prizma12.03.14.03.16.03.18.03
Zemgale – Dinamo13.0315.0317.0319.03

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums

     [+] [-]

, 2023-03-12 12:18, pirms gada
Lidz cik uzvaram spēle? pedeja savstarpeja spele (4-1)parada objektivo speku sameru

     [+] [-]

, 2023-03-12 12:34, pirms gada
Vispār kādā sakarā Zemgale piedalās šajā turnīrā, neatceros, ka RD spēlējot KHL būtu bijusi kaut kāda paralēlā blice, kura būtu piedalījusies , teiksmi, kādā amatieru turnīriņā.!!!!kā var salīdznāt Daugavpils komi ar valsts un LG sponsorēto Zemgali.

     [+] [-]

, 2023-03-12 14:35, pirms gada
chau! ataa rakstīja: Vispār kādā sakarā Zemgale piedalās šajā turnīrā, neatceros, ka RD spēlējot KHL būtu bijusi kaut kāda paralēlā blice, kura būtu piedalījusies , teiksmi, kādā amatieru turnīriņā.!!!!kā var salīdznāt Daugavpils komi ar valsts un LG sponsorēto Zemgali.
Valsts sponsorēta? Tā paralēlā blice bija JAHL, pamuļķi tu tāds. Arī Daugavpilij neviens neliedz spēlēt VL ar JAHL sastāvu kamēr ierastais sastās atpūšas vai makšķerē