Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Mogo" uzņems nule kapitulējušo "Prizmu", HS "Rīga" sāks Daugavpilī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Mogo" uzņems nule kapitulējušo "Prizmu", HS "Rīga" sāks Daugavpilī
Jānis Ozoliņš. Foto: HK Liepāja

Šodien "Optibet" hokeja līga turpināsies ar divām spēlēm. Pulksten 13:30 "Mogo/LSPA" savā laukumā uzņems "Prizmu", bet 17:00 Daugavpils "Dinaburga" tiksies ar HS "Rīga". Maču tiešraides piedāvās Sportacentrs.com.

# Dienas pirmā spēle būs vērojama Sportacentrs.com TV kanālā un portālā, bet otrais mačs tiks piedāvāts portāla tiešraidē.

# "Mogo" savā pirmajā spēlē viesos ar 4:1 pārspēja citu medaļu tīkotāju – "Liepāju". Divus vārtus guva jaunpienācējs Lauris Bajaruns, kurš pagājušajā sezonā bija labākais snaiperis un palīdzēja "Olimp/Venta 2002" izcīnīt zeltu. Viņš spēlēja vienā maiņā ar Deividu Sarkani, kurš atgriezies no Zviedrijas, un HK "Rīga" bijušo uzbrucēju Rūdolfu Polcu.

# "Prizma" pirms divām dienām ar 1:9 cieta sagrāvi pret "Olimp". Pagājušajā sezonā Ērika Miļuna trenētā komanda palika pēdējā vietā un vienā no mačiem "Mogo" piekāpās pat ar 0:12. Taču – sezonas ietvaros vienu reizi izdevās uzvarēt savstarpējā mačā.

# Jaunās sezonas otro spēli aizvadīs arī Daugavpils "Dinaburga", kas trešdien ar 2:6 piekāpās "Zemgalei/LLU". Ar vārtiem izcēlās arī komandas līderis Sergejs Pečura.

# Turpretī HS "Rīga" tikai šodien aizvadīs sezonas atklāšanas maču. Pērn rīdzinieki un "Dinaburga" cīkstējās par piekto vietu. Savā starpā punkti tika dalīti uz pusēm (7:7), un beigās labāki izrādījās HS "Rīga" pārstāvji.

OHL, 11. septembris

LaiksSpēle
13:30Mogo/LSPA – Prizma
17:00Dinaburga – HS Rīga