Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"HK Zemgale" sastāvs piedzīvo pamatīgas izmaiņas

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

"HK Zemgale" sastāvs piedzīvo pamatīgas izmaiņas
Olafs Aploks arī nākamsezon būs viens no "HK Zemgale" uzbrukuma līderiem
foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Tuvojoties jaunajai Latvijas čempionāta sezonai, aktīvu gatavošanos tai uzsākusi arī "HK Zemgale/LLU". Kamēr komandas galvenā trenera stasusu uzņēmies pieredzējušais Haralds Vasiļjevs, būtiskas izmaiņas piedzīvojis arī komandas sastāvs.

"Pašlaik turpinās nometnē esošo spēlētāju izvērtēšana, un par skaidrākām sastāva aprisēm varēsim runāt pēc nedēļas," portālam Sportacentrs.com atzina "HK Zemgale" valdes loceklis Armands Ozollapa. Ņemot vērā to, cik spēcīgus sastāvus atlasījuši konkurenti, "HK Zemgale" mērķis šosezon ir cīnities par bronzas medaļām.

Zināms, ka komandai pievienojies 29 gadus vecais uzbrucējs Ēriks Ozollapa, kurš iepriekšējos divus gadus pavadījis Norvēģijā un Lielbritānijā. Traumas dēļ sastāvā gan iesaistīties uzbrucējs varētu vien oktobrī. Jaunā trenera Haralda Vasiļjeva vadībā komanda uzsākusi arī pārrunas ar vairākiem leģionāriem.

"HK Zemgale" rindās arī nākamsezon spēlēs tās kapteinis Raimonds Vilkoits, komandā joprojām ir arī Atvars Tribuncovs, kurš gan pašlaik ārstējas no neliela ceļgala savainojuma. A.Ozollapa atklāja, ka pieredzējušais aizsargs gaidāmajā sezonā iespējams varētu ieņemt arī spēlējošā trenera lomu, taču tas būšot galvenā trenera lēmums.

Jelgavnieku sastāvā palikuši arī tādi spēlētāji kā Olafs Aploks, Jānis Bullītis, Mārtiņš Mežulis, Kristaps Millers.

Vispamatīgākās pārmaiņas "HK Zemgale" piedzīvojusi vārtsargu līnija. Komandā nav palicis neviens no pagājušās sezonas spēlētājiem, un pašlaik par vietu sastāvā cīnās Rihards Cimermanis un Reinis Petkus, kā arī Artūrs Krists Krūklītis un Ints Bikars, kurš uzsākšot mācības LLU.

Armands Ozollapa atklāja, ka aktīvā spēlētāja gaitas pārtraucis uzbrucējs Artūrs Batraks. Jau ziņojām, ka komandas rindas pametuši virkne tās līderu, kas rudenī pārstāvēs jau citus Latvijas čempionāta klubus - "HK Kurbads" pievenojušies Sandis Zolmanis un Matīss Gelažis, uz Liepāju devušies Toms Konrāds un Māris miezis, savukārt "HK MOGO" krāsas aizstāvēs Juris Ziemiņš.

     [+] [-]

, 2016-08-11 17:56, pirms 8 gadiem
Ērces atgriešanās ir patīkama ziņa.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-11 18:29, pirms 8 gadiem
Uzsāktas sarunas ar vairākiem leģionāriem? Izklausās nopietni
Bet prieks, ka LHV attīstās