Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Latvijas meistarsacīkstes hokejā sāksies ar finālistu "Mogo" un "Zemgales" dueli

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas meistarsacīkstes hokejā sāksies ar finālistu "Mogo" un "Zemgales" dueli
Foto: HK Zemgale/LBTU

Latvijas atklāto meistarsacīkšu jeb "Optibet" Baltijas hokeja līgas sezonas ievadā čempionvienība Rīgas "Mogo"/RSU Juglā uzņems pavasarī no troņa gāzto Jelgavas "Zemgali"/LBTU. Spēles sākums pulksten 13.30. Tiešā pārraide būs pieejama TV4 kanālā un vietnē Sportacentrs.com.

"Mogo" komanda gatavošanos sezonai sākusi jūlija pēdējā nedēļā. “Tie bija neformāli treniņi. Uzspēlējām trīs pret trīs, lai saprastu, kādā kondīcijā katrs esam. Tāpat apskatījām vairākus jaunus spēlētājus, kuri vēlējās iekļūt komandā. Neesam aizvadījuši lielu skaitu treniņu, taču esam gatavojušies mērķtiecīgi. Pārbaudes spēles aizvadījām pret “Prizma” un “Rīgas Hokeja skolas” komandām. Tās gan nebija spēles klasiskajā izskatā, kad tiek spēlētas trīs trešdaļas pa 20 minūtēm. Paeksperimentējām, pārbaudījām savu varējumu. Pirmā īstā spēle būs sestdien,” pirmssezonas preses konferencē stāstīja "Mogo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Zemgales" treneris Artis Ābols šajā pašā pasākumā teica: “Man izskatās, ka mēs un “Mogo” būsim čempionāta favorīti, taču man, iespējams, pat gribētos, lai kļūdos. Gribētos, lai aizvadītās sezonas vājākās komandas pietuvotos mums, ne mēs tām… Skaidrs, ka būs jācīnās par punktiem no paša sezonas sākuma, taču viss tāpat izšķirsies pavasarī. Nav tik svarīgi apspēlēt “Mogo” tagad, cik pavasarī. Būšu pārsteigts, ja nespēlēsim finālā.”

Šosezon sacensībās piedalīsies tikai četras komandas no Latvijas, finālistes cīņā par valsts titulu izaicinot meistarsacīkšu stabilajai vērtībai Rīgas "Prizmai" un "Rīgas Hokeja skolai". Vēl turnīrā piedalīsies Elektrēnu "Energija" un Viļņas "Hockey Punks", kā arī Tallinas "Panter".

Paredzēts izspēlēt sešu apļu turnīru, katrai komandai veicot pa 36 spēlēm.

Ģenerālsponsora "Optibet" izliktie koeficienti komandu iespējām uzvarēt turnīrā

KomandaKoeficients
Mogo/RSU1.80
Zemgale/LBTU1.90
Panter Tallinn22.00
Prizma Rīga22.00
Rīggas Hokeja skola29.00
Energija Elektrėnai175.00
Hockey Punks Vilnius175.00

Spēles vietne:
https://lhf.lv/lv/match/21308

  -1 [+] [-]

, 2024-09-07 10:59, pirms nedēļas
Sezonas atklāšanas spēle. Jau 13.30.

     [+] [-]

, 2024-09-07 11:05, pirms nedēļas
Optibet Baltijas Hokeja līga

  +2 [+] [-]

, 2024-09-07 11:40, pirms nedēļas
OHL ir parodija.... FAKTISKI TAS IR DIVU KOMANDU FINĀLS SEZONAS GARUMĀ. TIK NOŽĒLOJAMS LĪMENIS ELITES IZLASES VALSTIJ IR F E N O M E N S...var ieslēgt smadzenes un saprast ne Norvēģijas, Dānijas, Alpu līgas izspēles ir galvas tiesu augstvērtīgākas. Kalvītis ir nespējnieku čempions.Viss tas hokeja līmenis ir trīs faktoru summa: vecāku nauda, bērnu vēlme un hokeja fanātiķi, tas ir uz kā bāzējas hokejs LV. Kalvītis pat nav spējis izveidot kaut cik jēdzīgu bērnu hokeja sistēmu, piemērs, HS Rīga pagrimums, speciālo uz S.Žoltoka skolas bāzes klašu panīkums....ko te teikt, rukši.

  +2 [+] [-]

, 2024-09-07 11:46, pirms nedēļas
Kā piemēru var minēt U18, U20 juniorus. Vai LHL viņus šeit izaudzināja? Hokejā sistēma? NĒ.Savu reālo izaugsmi 80% ieguva jau ārzemēs vai šeit balstoties uz vecāku naudas. Nav naudas, vari savu talantu iebāzt pakaļā. Un kur te LHF darbs? Sēdēt un gudri spriedelēt preses konferencē?

  -2 [+] [-]

, 2024-09-07 11:50, pirms nedēļas
Bija Somijas 2.liga, Zemgales viegli tika pie Čempionu titula OHL. Bez Somijas līgas tikai sudrabs OHL. Laikam somi spēlē tomēr kā vienmēr labu hokeju.

     [+] [-]

, 2024-09-07 12:01, pirms nedēļas
Rick Nash_NHL rakstīja: Kā piemēru var minēt U18, U20 juniorus. Vai LHL viņus šeit izaudzināja? Hokejā sistēma? NĒ.Savu reālo izaugsmi 80% ieguva jau ārzemēs vai šeit balstoties uz vecāku naudas. Nav naudas, vari savu talantu iebāzt pakaļā. Un kur te LHF darbs? Sēdēt un gudri spriedelēt preses konferencē?
kurā sporta veidā mūsu valsts kādu ir izaudzinājusi bez vecāku ieguldījumiem?

     [+] [-]

, 2024-09-07 13:13, pirms nedēļas
AndrisLakotkins rakstīja: kurā sporta veidā mūsu valsts kādu ir izaudzinājusi bez vecāku ieguldījumiem?
Liekas tenisā. Tā pati Savicka padomju organizāciju palieka ir teniss, hokejs.

     [+] [-]

, 2024-09-07 13:16, pirms nedēļas
Rick Nash_NHL rakstīja: OHL ir parodija.... FAKTISKI TAS IR DIVU KOMANDU FINĀLS SEZONAS GARUMĀ. TIK NOŽĒLOJAMS LĪMENIS ELITES IZLASES VALSTIJ IR F E N O M E N S...var ieslēgt smadzenes un saprast ne Norvēģijas, Dānijas, Alpu līgas izspēles ir galvas tiesu augstvērtīgākas. Kalvītis ir nespējnieku čempions.Viss tas hokeja līmenis ir trīs faktoru summa: vecāku nauda, bērnu vēlme un hokeja fanātiķi, tas ir uz kā bāzējas hokejs LV. Kalvītis pat nav spējis izveidot kaut cik jēdzīgu bērnu hokeja sistēmu, piemērs, HS Rīga pagrimums, speciālo uz S.Žoltoka skolas bāzes klašu panīkums....ko te teikt, rukši.
Tev vel vajadzēja pieminēt Kariņu tev ir ļoti augsta un plaša intelektuālā kapacitāte, kuru novēlu tev realizēt turpmākajos spirtacentra komentāros

     [+] [-]

, 2024-09-07 13:34, pirms nedēļas
AndrisLakotkins rakstīja: kurā sporta veidā mūsu valsts kādu ir izaudzinājusi bez vecāku ieguldījumiem?
Visos, kur nav puse algas jāatstāj bērna treniņiem, kā tas ir hokejā.