Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

LHF DK soda trīs komandas un Bergmani, M. Širokovu par teikto Sportacentrs.com nesoda

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

LHF DK soda trīs komandas un Bergmani, M. Širokovu par teikto Sportacentrs.com nesoda
Foto: Guntis Lazdāns

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārā komisija 31. marta sēdē ar 50 EUR sodu par tribīnēs esošiem neatļautiem skatītājiem sodījusi ''Olimp/Venta 2002'', ''Liepāja'' un ''Zemgale/LLU'' komandas. ''Olimp'' hokejists Arvils Bergmanis par spēka paņēmienu galvas un kakla rajonā saņēmis spēles diskvalifikāciju, bet Maksimu Širokovu par izteicieniem intervijā ''Sportacentrs.com'' nesodīja.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās komisijas sēdē tika izskatīti pieci jautājumi, kuru rezultātā ''Olimp/Venta 2002'', HK ''Liepāja'', Arvils Bergmanis un ''Zemgale/LLU'' saņēma sodus.

''Olimp/Venta 2002'', HK ''Liepāja'' un ''Zemgale/LLU'' saņēma 50 EUR sodu par to, ka spēļu laikā tribīnēs atradās neatļauti līdzjutēji. ''Olimp'' klubs saņēma vēl brīdinājumu par spēlētāja ieiešanu pretinieku ģērbtuvē. Noteikts, ka par līdzīgiem pārkāpumiem tiks piemēroti bargāki sodi. Brīdināta tika arī ''Liepājas'' komanda par kārtības un cilvēku pārvietošanās ierobežošanas nenodrošināšanu hallē. Arī par līdzīgiem pārkāpumiem liepājnieki saņems bargākus sodus.

''Olimp/Venta 2002'' hokejists Arvils Bergmanis saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju par uzbrukumu galvas un kakla rajonā pret ''Liepājas'' hokejistu.

Tāpat Disciplinārā komisija izskatīja ''Olimp/Venta 2002'' hokejista Maksima Širokova interviju ''Sportacentrs.com TV'' kanāla raidījumam ''Sports tuvplānā'', kurā Širokovs izteicies par tiesnešiem. LHF Tiesnešu koordinators Krišs Kupčus uzrakstījis iesniegumu Disciplinārai komisijai, taču tā, izskatot iesniegumā minētos apstākļus, pārkāpumus pēc DSN 24. vai citiem punktiem nesaredzēja un Širokovs sodu nav saņēmis.

OHL finālā zināmas komandas, kas cīnīsies par titulu - ''Olimp/Venta 2002'' un ''Zemgale/LLU'', kas savu fināla sēriju uzsāks 7. aprīlī ar spēlēm Jelgavā.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6826/lhf-...

  +3 [+] [-]

, 2021-04-02 11:33, pirms 3 gadiem
Makss normāli un sakarīgi tur visu izstāstīja, bez kādiem uzbraucieniem.
Loģiski, ka tur nav nekā, par ko sodīt.

Arī par to ienākšanu ģērbtuvē - ja palaiž muti un provocē ar aicinājumu ienākt, tad Korņilovs jau točna nav tas, kas nobīsies, ienāca arī. Tāpēc brīdinājumi abām pusēm un viss. Situācija izsmelta.

     [+] [-]

, 2021-04-02 14:22, pirms 3 gadiem
Tad jūs gribat teikt, ka Bergmanim būs jāizlaiž viena spēle pret Zemgali? Tas gan tā dīvaini, kā nekā, spēka paņēmiens notika pirmspēdējā spēlē pret Liepāju, vai tad komiteja šo nevarēja izskatīt ātrāk un likt viņam izlaist nākamo spēli pret Liepāju? Ja nemaldos, tad tajā viņš tāpat nebija pieteikumā. Dīvaini lēni tas viss notiek, mazliet fuj.

     [+] [-]

, 2021-04-02 14:47, pirms 3 gadiem
Kas tur Bergmaņa spēka paņēmienā bija tik rupjš? Labi, ka tikai vienu spēli iedeva.