Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacam uzvara, Širokovam un Jerofejevam zaudējumi

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

Pujacam uzvara, Širokovam un Jerofejevam zaudējumi
''Sibirj'' hokejisti
Foto: hcsibir.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē uzvaru izcīnīja Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas ''Sibirj'', kas izbraukumā ar rezultātu 4:3 pārspēja Astanas ''Barys'' hokejistus. Citās spēlēs zaudējumus cieta gan Alekseja Širokova, gan Aleksandra Jerofejeva pārstāvētie klubi.

Pēc pirmās trešdaļas ''Sibirj'' hokejisti bija izvirzījušies vadībā ar trīs vārtus pārsvaru 3:0. Vārtus Novosibirskas komandas labā guva Čermaks, Aņisins un Tarasenko. Jāpiezīmē, ka pirmajā trešdaļā laba iespēja izcelties bija arī mūsu aizsargam Georgijam Pujacam, tomēr tā netika izmantota. Otrajā trešdaļā, pēc Podhradska un Spiridonova vārtu guvumiem, ''Barys'' hokejistiem uz brīdi izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam 2:3, tomēr trešdaļas beigās ''Sibirj'' uzbrucējs Vladimirs Tarasenko guva savus otros vārtus spēlē, atjaunojot divu vārtu pārsvaru Novosibirskas klubam.

Trešās trešdaļas desmitajā minūtē ''Barys'' hokejistiem atkal izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam, kad mazākumā vārtus guva Iļja Solarevs. Pamatlaika pēdējā minūtē mājinieki, lai izlīdzinātu spēles rezultātu nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču vārtus gūt neizdevās, un ''Sibirj'' hokejisti svinēja uzvaru ar rezultātu 4:3. Novosibirskas klubam šī bija ceturtā uzvara pēdējos piecos mačos. Georgijs Pujacs šajā spēlē rezultativitātes punktus neguva un soda minūtes nenopelnīja.

Širokovam un Jerofejevam zaudējumi

Alekseja Širokova pārstāvētais Habarovskas ''Amur'' šodien savā laukumā otro dienu pēc kārtas uzņēma Omskas ''Avangard'' hokejistus. Vakardienas spēlē uzvaru papildlaikā ar rezultātu 3:2 izcīnīja ''Avangard'' hokejisti. Šodienas spēlē uzvaru atkal svinēja viesi no Omskas, šoreiz uzvara tika izcīnīta pamatlaikā ar rezultātu 4:1. Aleksejs Širokovs ''Amur'' komandas sastāvā rezultativitātes punktus neguva un soda minūtes nenopelnīja.

Aleksandra Jerofejeva pārstāvētais Novokuzņeckas ''Metallurg'' izbraukumā ar rezultātu 2:4 atzina Rietumu konferences līdervienības Ufas ''Salavat Yulaev'' pārākumu. Aleksandrs Jerofejevs šajā spēlē rezultativitātes punktus neguva un soda minūtes nenopelnīja.

KHL 30. novembris

KomandasRezultāts
Amur – Avangard1:4
Barys – Sibirj3:4
Salavat Yulaev – Metallurg Nk4:2
Neftekhimik – Lada9:2
Severstal – Atlant1:5
Lokomotiv – Dinamo M3:0
MVD – Dinamo Mn2:1
Spartak – Dinamo Riga2:3

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-11-30 18:28, pirms 14 gadiem
zhel musejie beshaa

  +2 [+] [-]

, 2009-11-30 19:15, pirms 14 gadiem
Sibir malachi ieskrējušies!Prieks par Pujacu, ljoti stabili speelee

  +1 [+] [-]

, 2009-11-30 20:15, pirms 14 gadiem