Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis paliek bez punktiem zaudējumā pret ''Metallurg'', Bukarts nespēlē ''Admiral'' neveiksmē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Indrašis paliek bez punktiem zaudējumā pret ''Metallurg'', Bukarts nespēlē ''Admiral'' neveiksmē
Miks Indrašis. Foto: Deniss Dudujevs, HC Vityaz

Kontinentālajā hokeja līgā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Mika Indraša Podoļskas ''Vityaz'', kas ar 1:2 piekāpās Austrumu konferences līderei Magņitogorskas ''Metallurg''. Ceturto zaudējumu pēc kārtas šodien cieta bez Riharda Bukarta spēlējošā Vladivostokas ''Admiral'', ar 1:4 piekāpjoties Helsinku ''Jokerit''.

# Trešo zaudējumu pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) piedzīvoja Mika Indraša Podoļskas ''Vityaz'', kas izbraukumā ar 1:2 piekāpās Austrumu konferences līdervienībai Magņitogorskas ''Metallurg''. Jau līdz 22. minūtei mājinieki panāca 2:0, minimālo pārsvaru noturot līdz spēles izskaņai. Indrašis laukumā pavadīja 15:36 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta uz pretinieku vārtiem un izdarīja vienu spēka paņēmienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Ar 18 punktiem 24 mačos ''Vityaz'' ir pēdējie Rietumu konferencē.

# Spēlējot bez Riharda Bukarta, zaudējumu ar 1:4 pret Helsinku ''Jokerit'' piedzīvoja arī Vladivostokas ''Admiral'', tādējādi zaudējot jau ceturtajā spēlē pēc kārtas. Uzvarētājs noskaidrojās otrajā trešdaļā, kad ''Jokerit'' guva divus bezatbildes vārtus un panāca 3:1. Ceturtos vārtus viesi iemeta tukšos vārtos. ''Admiral'' ar 15 punktiem 24 spēlēs ir priekšpēdējie Austrumu konferencē, kamēr Bukarts pēdējos mačus nav spēlējis veselības problēmu dēļ.

# ''Sochi'' komanda savā laukumā izcīnīja uzvaru ar 2:0 pār Ņižnijnovogordas ''Torpedo'', tādējādi svinot jau trešo panākumu pēc kārtas. Abi vārti tika gūti noslēdzošajā trešdaļā, abas reizes izceļoties Artjomam Nikolajevam. Līdz ar uzvaru ''Sochi'' apsteiguši Rietumu konferencē Podoļskas ''Vityaz'' un ar 20 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu. Jānis Jaks veselības problēmu dēļ arī šajā spēlē laukumā nedevās.

# Graujošu panākumu izcīnīja Boba Hārtlija trenētā Omskas ''Avangard'', kas ar 8:0 sagrāva Pekinas ''Kunlun Red Star''. Līdz trešajai trešdaļai ''Avangard'' bija panākusi 4:0, bet trešajā trešdaļā mājiniekiem starpību izdevās dubultot. Ar 26 punktiem 22 spēlēs Omska ir sestajā vietā Austrumu konferencē.

KHL spēles 30. oktobrī

SpēleRezultāts
Admiral - Jokerit1:4
Amur - Barys0:1
Metallurg - Vityaz2:1
Avangard - Kunlun Red Star8:0
Traktor - Ak Bars5:0
Sochi - Torpedo2:0

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2021-10-30 19:43, pirms 3 gadiem
Indrašim spēles laiks normāls - 15:36, kā otrās maiņas spēlētājam.