Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: ''Neveiksmīgi spēlējām cīņas sākumā''

Znaroks: ''Neveiksmīgi spēlējām cīņas sākumā''
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Balašihas ''MVD'' galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc šodien piedzīvotā zaudējuma pret Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' ar 2:3, atzina, ka komanda slikti iesākusi spēli.

Šodien Balašihas ''MVD'' aizvadīja kārtējo KHL spēli un tajā bullīšos piedzīvoja zaudējumu ar 2:3. Pašlaik pēc aizvadītajām 19 spēlēm ar izcīnītajiem 31 punktiem ''MVD'' turnīra tabulā atrodas 4.vietā Rietumu divīzijā.

Pēc spēlēs ''MVD'' galvenais treneris Oļegs Znaroks akcentēja slikto spēles sākumu: ''Pirmajā periodā pilnībā nespējām neko spilgtu parādīt uzbrukumā, kaut gan zinājām, ka pretinieks būs aktīvs tieši viduszonā. Otrajā periodā jau pieļāvām daudz kļūdu, kuru dēļ ielaidām divus vārtus. Labi, ka pēc tam spējām saņemties un gūt vārtus. Trešajā trešdaļā jau nedaudz pārkārtojām spēli, pārgājām uz trim piecniekiem, bet diemžēl nespējām realizēt savus momentus. Arī bullīšos nespējām uzvarēt: šosezon šajā aspektā mums īpaši neveicas.''

Izmantotie resursi:
hcmvd.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-10-29 20:27, pirms 15 gadiem
Znarok, šitie bija jāņem!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-29 21:15, pirms 15 gadiem
Nāc Oļeg uz RD,tu vismaz māki atzīt kļudas neka daži JŠ!!!

     [+] [-]

, 2009-10-29 21:32, pirms 15 gadiem
Redzēju papildlaiku. Principā OT bija MVD jāuzvar. Pirmkārt, vairākums, otrkārt, Automobilists dabūja likt otru vārtsargu vārtos, jo vārtsargs pēc incidenta pret Novāku tika noraidīts līdz spēles beigām (pēc vārdu apmaiņas, iesita ar ar galvu(ķiveri) Novākam pa seju).
Bullīšos jau Automobilists bija uz viļņa.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-29 21:51, pirms 15 gadiem
Šuplers:neveiksmīgi spēlējām cīņas sākumā
šis teksts gandriz pec katras spēles jādzirs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja