Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Safronovs: "Vītoliņu aicināja Rīga, Prāga un Magņitogorska"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Safronovs: "Vītoliņu aicināja Rīga, Prāga un Magņitogorska"
Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Maskavas "Dynamo" ģenerāldirektors Andrejs Safronovs atklāj, ka šī kluba galvenā trenera asistentu Hariju Vītoliņu vairākas citas komandas gribēja redzēt kā savu galveno.

Šodienas krievu laikrakstam Safronovs publisko informāciju par tiem klubiem, kas gribēja latvieti kā galveno treneri. "Zinu, ka centās Rīga, "Lev" un "Magņitka". Bet censties jau var daudz ko," saka čempionvienības ģenerāldirektors. "Man piezvanīja cienījams aģents un teica: "Genādijs Veļičkins (Magņitogorskas "Metallurg" viceprezidents) ļoti gribēja redzēt Vītoliņu par galveno treneri"."

Kā jau ziņots, pirms līguma pagarināšanas ar KHL divkārtējo čempionvienību Vītoliņš sacīja sekojošo: "Ja teiktu, ka negribu būt galvenais, tad nebūtu godīgs". Tad viņš arī atklāja, ka ir piedāvājums no Rīgas "Dinamo". Maskavas klubs latvieti tomēr nevienam neatdeva, pagarinot līgumu arī uz nākamo sezonu.

Atbildot uz jautājumu, kas "Dynamo" kluba galvenajā trenerī ir tik īpašs, Safronovs tagad runā poētiski: "Satikās divi cilvēki un iekurināja ugunskuru. Tas joprojām neizdziest, jo viņi liek tam degt. Znaroks un Safronovs nav raduši zaudēt. Grib uzvarēt jebkādā veidā - kaut ar necenzētu valodu vai daiļliteratūru."

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Sport Express"

  +4 [+] [-]

, 2013-04-29 14:22, pirms 11 gadiem
Tēlo te Puškinu! Būtu pateicis, cik zaļos galdā nosviedi, lai Haris tā pēkšņi pārdomātu kļūt kaut kur citur.. par galveno!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-29 14:33, pirms 11 gadiem
Uzsita cenu Garikam nākamajai sezoani

 +10 [+] [-]

, 2013-04-29 14:37, pirms 11 gadiem
No vienas puses var saprast Hari – nauda liela, ienākumi stabili, kur steigties? - zinot, kā krievu vietējie cari maina komandu trenerus, kā apakšbikses, tad MD vismaz ir droša vieta, jo no turienes neviens neatlaidīs pie pirmajiem zaudējumiem un arī komandas sastāvs tāds, ka nav vairs jāiespringst, visi zin ko darīt...
No otras puses žēl, gribētos redzēt Hari kā galveno, nevis kā ēnu aiz ūsām..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-29 14:42, pirms 11 gadiem
Domāju, ka viņš pieņēma pareizu lēmumu. Latvijas hoķis būs ieguvējs, tiks notestēts Ābols. Vai ir spējīgs arī kā galvenais. Savikārt Vītoliņš var mierīgi uzņemt pieredzīti augstākajā līmenī, nopelnīt piķi, lai pēc tam varētu mierīgi iemēģināt galvenā lomu. Vismaz LV treneru ziņā ceru ka nākamā sezona būs veiksmīga un ražena.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-29 14:43, pirms 11 gadiem
ficuks rakstīja: Tēlo te Puškinu! Būtu pateicis, cik zaļos galdā nosviedi, lai Haris tā pēkšņi pārdomātu kļūt kaut kur citur.. par galveno!
Magņitka jebkurā gadījumā var piedāvāt vairāk. Ik īpaši ja runa iet par asistenta vietu MD un galvenā trenera vietu Magņitkā.
Drīzāk jau šajai izvēlei par labu nospēlējusi nevis nauda, bet kāds cits faktors par ko mēs nezinām.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-29 14:49, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Magņitka jebkurā gadījumā var piedāvāt vairāk. Ik īpaši ja runa iet par asistenta vietu MD un galvenā trenera vietu Magņitkā.
Drīzāk jau šajai izvēlei par labu nospēlējusi nevis nauda, bet kāds cits faktors par ko mēs nezinām.
Tikpat labi kāds tur vienkārši blefo.
Var jau būt, ka kaut kāda saruna arī ir bijusi, bet mēs jau nezinam, cik nopietna un kādi vēl kandidāti tika izskatīti.

     [+] [-]

, 2013-04-29 14:49, pirms 11 gadiem
Un būtībā, kapēc tiek izskatīts tikai KHL variants – iespējams, ka naudu sapelnījis, viņš arī varētu pārvākties uz Šveici, kur viņš nospēlējis n-tās sezonas un sācis savas trenera gaitas, ja būtu piedāvājums.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-29 15:11, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Un būtībā, kapēc tiek izskatīts tikai KHL variants – iespējams, ka naudu sapelnījis, viņš arī varētu pārvākties uz Šveici, kur viņš nospēlējis n-tās sezonas un sācis savas trenera gaitas, ja būtu piedāvājums.
Diez vai Šveice šobrīd Harim būs izaicinājums, un, nauda arī Krievijā ir citā līmeni. Kā arī iespēja drīz sākt strādāt par galveno.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-29 15:59, pirms 11 gadiem
negausis rakstīja: Diez vai Šveice šobrīd Harim būs izaicinājums, un, nauda arī Krievijā ir citā līmeni. Kā arī iespēja drīz sākt strādāt par galveno.
Protams, to tikai zin Haris, ko viņš grib. Mēs tikai varam gudri spriedelēt – bet no otras puses, naudu viņš jau tagad ir sapelnījis, tā lai pietiek sviestam un maizei atlikušajam mūžam - krievu bardaku un pārlidojumus viņš ir iepazinis pietiekoši. Savukārt pa Šveici viņš ir nodzīvojies 10 gadus, viņu hokeja saimniecību daudzmaz zin, līmenis labs, kapēc nē.

     [+] [-]

, 2013-04-29 16:28, pirms 11 gadiem
negausis rakstīja: Diez vai Šveice šobrīd Harim būs izaicinājums, un, nauda arī Krievijā ir citā līmeni. Kā arī iespēja drīz sākt strādāt par galveno.
Nu, nu, vairāku NLA komandu budžeti nav sliktāki par lielu daļu KHL komandu budžetiem. Turklāt NLA komandām nav jāmaksā par pārlidojumiem, viņi brauc ar autobusiem.
Turklāt jāņem vērā, ka Haris Šveicē ir savējais, viņam tur ja nemaldos ģimene dzīvo

     [+] [-]

, 2013-04-29 17:32, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: No otras puses žēl, gribētos redzēt Hari kā galveno, nevis kā ēnu aiz ūsām..
Gribētos, lai Haris ar Znaroku uztaisa līdzīgu nometni kaut kur jūlija sākumā, kādas taisa Bārtulis, Sorokins un Tambijevs. Varbūt varētu pieķert kādu nedēļu nometni arī treneriem

  +1 [+] [-]

, 2013-04-29 17:34, pirms 11 gadiem
(O_O) rakstīja: Gribētos, lai Haris ar Znaroku uztaisa līdzīgu nometni kaut kur jūlija sākumā, kādas taisa Bārtulis, Sorokins un Tambijevs. Varbūt varētu pieķert kādu nedēļu nometni arī treneriem
Piemēram, Nolanam.

     [+] [-]

, 2013-04-30 05:12, pirms 11 gadiem
UZ NHL!