Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Fetisovs ''CSKA'' prezidents, Ņemčinovs galvenais treneris

Fetisovs ''CSKA'' prezidents, Ņemčinovs galvenais treneris
Vjačeslavs Fetisovs
Foto: ITAR-TASS

Kļuvis zināms, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas ''CSKA'' jauno prezidentu kļuvis Vjačeslavs Fetisovs, kurš šajā postenī nomainījis Viktoru Tihonovu, savukārt par komandas jauno galveno treneri apstiprināts Sergejs Ņemčinovs.

Lēmums par Fetisova apstiprināšanu par kluba prezidentu tika nolemts šodien kluba padomes sēdē. Pats Fetisovs atzina, ka viņam ir liels gods kļūt par ''CSKA'' prezidentu: ''Man tas ir liels gods kļūt par ''CSKA'' prezidentu. Esmu šeit spēlējis un zinu, kāda atmosfēra šeit valda. ''CSKA" vienmēr bijis klubs, kas izcīnījis lielas uzvaras PSRS un Krievijas sportā.''

Kā zināms, tad pēc sezonas beigām no ''CSKA'' galvenā trenera amata aizgāja pašreizējais Krievijas hokeja izlases vadītājs Vjačeslavs Bikovs. ''CSKA'' pirmajā KHL sezonā iekļuva izslēgšanas cīņās, aizkļūstot līdz ceturtdaļfinālam. Šodien arī tika apstiprināts jaunais kluba galvenais treneris, kurš nākamajā sezonā būs Sergejs Ņemčinovs. Interesanti, ka Ņemčinovs apstiprināts arī par kluba ģenerālmenedžeri, šajā postenī nomainot Kirilu Fastovskovu.

Pirmās KHL sezonas čempiontitulu ieguva Kazaņas ''AK Bars'', kas finālā septiņās spēlēs ar 4:3 pārspēja Jaroslavļas ''Lokomotiv''.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-04-29 18:41, pirms 15 gadiem
Nezinu kdl bet Bikovs un CSKA man Izraisa tadu Agresivu priexstatu par viniem
p.s Zel ka vairs bikovs nebus treneris CSKA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja