Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Varu tikai minēt, kāpēc pēc ilgāka laika tiku iekļauts sastāvā"

Jānis Celmiņš

Dārziņš: "Varu tikai minēt, kāpēc pēc ilgāka laika tiku iekļauts sastāvā"
Lauris Dārziņš
Foto: ak-bars.ru

Latviešu hokejists Lauris Dārziņš pēc vakardienas panākuma Gagarina kausa izcīņas mačā pret Čeļabinskas „Traktor” komandu atzinis, ka tā bijusi visas komandas uzvara.

Jau vēstīts, ka vakar mača pagarinājumā Dārziņa „Ak Bars” prata pieveikt „Traktor” hokejistus ar 6:5. Līdz ar šo uzvaru Kazaņas klubs palielinājis savu pārsvaru sērijā līdz 3:1, nonākot tikai soļa attālumā no Gagarina kausa fināla.

„Pagarinājumā gūtie vārti – tas ir kā atalgojums mums par to, ka līdz pēdējam ievērojām savu spēles plānu, un nesākām spēlēt citādāk. Negribētos tamdēļ visu norakstīt uz veiksmi. Bez tās sportā nevar, bet tā jānopelna,” pēc vakardienas uzvaras teica Lauris Dārziņš, kurš vakardienas mačā guva komandas piektos vārtus, trešās trešdaļas beigās panākot līdzsvaru – 5:5.

„Mēs jau otrajā spēles trešdaļa spējām lauzt cīņas gaitu, taču, tad „Traktor” veiksmīgi nospēlēja skaitliskajā vairākumā. Tobrīd mums atkal nācās viņiem dzīties pakaļ. Visi cīnījās par 110 procentiem, malači,” komandas biedrus slavēja latvietis. „Tā bija komandas uzvara. Es varu tikai minēt, kāpēc pēc ilgāka laika tiku iekļauts sastāvā. Domāju, ka pēc zaudējuma sērijas trešajā mačā treneri nolēma kaut ko pamainīt,” skaidro Dārziņš.

Sērijas piekto spēli komandas aizvadīs jau svētdien Kazaņā.

Izmantotie resursi:
Новости. Спорт-Экспресс. Новости спорта :...

  -1 [+] [-]

, 2013-03-29 16:54, pirms 11 gadiem
Kārtējais copy paste appollo ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-03-29 18:02, pirms 11 gadiem
Taupīja Finālam vnk !

  -2 [+] [-]

, 2013-03-29 18:21, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: nē, tā tas nenotiek! Neredzi, ka resursos ir Cnopt Ekcnpecc?
Snopt Ekcnpecc
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-29 20:01, pirms 11 gadiem
sporta_barenis rakstīja: Lauri, šādus jautājumus droši jautā Liepājas Ivaram. Viņš zinās. Vakar te pat kaut kur komentāros minēja, ka treneris devis atpūsties labākiem komandas spēlētājiem, tāpēc tiki laukumā. Vēl viņš teica, ka drīz atkal būsi uz beņķa. Kaut kā tā.
normāli pasmējos par tavu komentāru , bet tāds nu tas Namejs ir, gvelž un gvelž pārdabiskas muļķības.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-29 23:46, pirms 11 gadiem
Nevajadzēja paiet i ne pus gadam, ka SC sadomāja paņemt interviju Dārziņam...!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-03-30 05:11, pirms 11 gadiem
Nu Ak bars ir augsta plaukta komanda ar augstiem planiem !!!Ja tu nevari katrā spelee savakt 1 punktu tad sedesi !!! respektivi pret salavatu 2 speles 0 punktu !!!! Pec zaudejuma traktoram treneris dod iespeju-kuru vins izmantoja

     [+] [-]

, 2013-03-30 10:21, pirms 11 gadiem
Laurim 7 izslēgšanas spēlēs gūti 4 vārti,bet komandas top spēlētājiem Morozovam un Zaripovam attiecīgi 5 un 4 vārti(15 un 9spēlēs)Lauri,Tev tatāri neļaus būt labākajam ripu metējam!,paredzu,ka atkal būs jāsēž maliņā un pacietīgi jāgaida savas iespējas!Ne jau Janka,Miķelis un Tu,esat slikti spēlētāji,bet top komandās būsiet tikai ieroču nesēji ,mēdiji pie tā piestrādās!

     [+] [-]

, 2013-03-30 11:25, pirms 11 gadiem
Var jau vilkt statistiku, bet būsim reāli - Lauris nav cīnītājs aizsardzībā un pie bortiem(( Tas pats Morozovs un Zaripovs tajos spēles elementos ir galvastiesu pārāki.Pēdējā spēlē to varēja arī redzēt((( Laurim vēl ir kur augt, tāpēc vēlu Laurim izturību un veiksme, lai vienmēr stāv blakus!!!