Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL sargās spēlētājus no reportieru baciļiem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL sargās spēlētājus no reportieru baciļiem
P.Skudra vēlas pasargāt savus spēlētājus no gripas
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Sanktpēterburgas SKA šonedēļ iesniedza lūgumu atļaut ierobežot žurnālistu pieeju spēlētāju ģērbtuvēm, jo citādi izplatās gripa. Līgas vadība norāda, ka pieejai jābūt, taču šiem klubiem jānodrošina žurnālistus ar aizsargmaskām.

Ņemot vērā šo klubu lūgumus un veselības aizsardzības kompetentās iestādes atzinumu, līga ir norūpējusies par gripas izplatību, taču jāievēro arī KHL noteiktā kārtība. Izskatot minētos lūgumus, līga vadījās no reglamenta, kur noteikts, ka pēc spēles vismaz trijiem kluba spēlētājiem jābūt pieejamiem, lai žurnālistiem būtu iespēja izvaicāt. KHL norāda, ka šiem klubiem jānodrošina preses pārstāvjus un citus darbiniekus ar individuālās aizsardzības līdzekļiem (medicīniskajām maskām).

Ja klubi vēlas noteikt ierobežojumus saziņai ar masu mediju pārstāvjiem, tad iepriekš tas ir jāsaskaņo ar līgu, kā arī jāiesniedz veselības aizsardzības kompetentās iestādes vēstule, kas apstiprinātu šādu ierobežojumu lietderību. Ja klubs noteiks ierobežojumus bez saskaņošanas, var tikt piemērots sods 19-100 tūkstoši rubļu (apmēram 229-1206 eiro).


30. janvārī Rīgas "Dinamo" izbraukumā spēlē ar Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kur labākais bombardieris ir Kaspars Daugaviņš. Iespējams, ka tur būs reportieri ar medicīniskajām maskām.


Izmantotie resursi:
rsport.ru
khl.ru

     [+] [-]

, 2016-01-29 17:44, pirms 9 gadiem
Lai jau arī Paši spēlētāji ievēro personīgo Higiēnu- mazgājas kulturāli pēc atrašanās sabiedrībā. Un lai dzer čajas un būs sportistiem oks!! NJu ja dažreiz aizet greizais solis un šajā mitrajā laikā iedzer aukstu pivčiku te cita lieta un sākas apaukstēšanās utt!!!

     [+] [-]

, 2016-01-29 18:05, pirms 9 gadiem
Teicams lēmums!

  +1 [+] [-]

, 2016-01-30 11:29, pirms 9 gadiem
vozā rakstīja: Lai jau arī Paši spēlētāji ievēro personīgo Higiēnu- mazgājas kulturāli pēc atrašanās sabiedrībā. Un lai dzer čajas un būs sportistiem oks!! NJu ja dažreiz aizet greizais solis un šajā mitrajā laikā iedzer aukstu pivčiku te cita lieta un sākas apaukstēšanās utt!!!
Nu nezinu,Krievija,leets shnabis,kaada tur gripa