Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis: "Jaunā trenera vadībā visi grib sevi parādīt par 100%"

Jānis Pārums

Bārtulis: "Jaunā trenera vadībā visi grib sevi parādīt par 100%"
Oskars Bārtulis
Foto: hcdonbass.com

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Doņeckas "Donbass" aizsargs Oskars Bārtulis kluba mājaslapai pastāstījis par sestdien notikušo komandas treniņspēli, atklājot, ka jaunā trenera vadībā ikviens cenšas sevi apliecināt.

Sestdien notikušajā treniņspēlē "sarkanie", kuru sastāvā spēlēja arī Bārtulis, ar 2:4 piekāpās "baltajiem". Bārtulis ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

"Mēs jau pietiekami esam "pacilājuši dzelžus" zālē, tāpēc esam priecīgi, ka sestdien varējām uzspēlēt. Un arī līdzjutēji bija sanākuši. Tas ir labi gan viņiem, gan mums," sacīja Bārtulis. "Protams, kājas nav pašas svaigākās, bet tas ir normāli, jo tagad taču notiek treniņnometne."

"Kā saņēmām norādījumus šai spēlei? Visi kopā (smejas). Mēs esam viena komanda. To, ko atstrādājam treniņos, cenšamies pielietot arī spēlē. Reizēm gadījās mazas sadursmes, asumi, bet tāds ir hokejs. Jaunā trenera vadībā visi sevi grib parādīt uz visiem 100 procentiem," norādīja Bārtulis.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб "Донбасс" - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2013-07-28 13:25, pirms 11 gadiem
Asumi

Taatad sita vai apmainiijaas ar labiem vaardiem prrieksh saviem komandas biedriem?

  -2 [+] [-]

, 2013-07-28 13:26, pirms 11 gadiem
"Jaunā trenera vadībā visi sevi grib parādīt uz visiem 100 procentiem"
Kā to saprast"Tipa parsti mēs dzenam luni,bet šoreiz jau gan sarāvām?

     [+] [-]

, 2013-07-28 15:12, pirms 11 gadiem
Saprast tā, ka tiek spēlēt arī tie, kas ir rezervē, un tiem nav jāmeklē motivācija, lai parādītu sevi trenerim, jo ar sezonas sākumu tādas iespējas var arī nebūt.
meele rakstīja: "Jaunā trenera vadībā visi sevi grib parādīt uz visiem 100 procentiem"
Kā to saprast"Tipa parsti mēs dzenam luni,bet šoreiz jau gan sarāvām?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-28 22:44, pirms 11 gadiem
Ja līdzšinējā trenera vadībā, treners bija iepazinis spēlētājus un vājās vietas zināja, tad pie jauna trenera sākumā ieteicams piesegt vājības, un tad kad jau kļuvis par savējo, tad var luni laist.