Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Savickis: "Rīgas "Dinamo" nav problēmu, atpūšamies un skatāmies lielo hokeju"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Savickis: "Rīgas "Dinamo" nav problēmu, atpūšamies un skatāmies lielo hokeju"
Juris Savickis
Foto: KHL

Rīgas "Dinamo" gatavojas palikt Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) arī nākamajā sezonā. Kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar krievu reportieriem atklāj, ka "Dinamo" turpinās spēlēt un cīnīties par savu laimi, liela uztraukuma nav.

Juris Savickis: "Esam ļoti apmierināti, ka tiks izveidota speciāla komiteja, kas kontrolēs klubu finanšu darbību. Komitejas sastāvs jau apstiprināts. Vispār mums ar "Dinamo" finanšu atskaišu jomā viss ir labi - atskaitāmies Latvijā un mūsu sponsoriem, mums nav problēmu. Sezona vēl nav beigusies, risinās "play-off", bet mūsu hokejisti un treneri tagad atpūšas, skatāmies lielo hokeju. Algu griesti uz mums neattiecas, mēs neaizvelkam pat līdz minimālajam. Šī tēma mums nav īpaši svarīga, bet kopumā līgai tendence ir absolūti pareiza."

Austrumu konferences vājākie klubi Toljati "Lada" un Hantimansijskas "Yugra" nupat tika izslēgti no KHL, šis lēmums bija vienbalsīgs. Rīgas "Dinamo" palika Rietumu konferences pēdējā vietā, taču netika izslēgta.

"Turpināsim spēlēt un cīnīties par savu laimi. Šajā sezonā likām akcentu uz jaunajiem spēlētājiem, nākamajā - tāpat," norāda Juris Savickis. "Nav liela uztraukuma, ka varam pamest KHL. Tur ir astoņi kritēriji, pēc daudziem kritērijiem mēs esam labā vietā. Summā, jā, ne pārāk, bet tas ir sportisko rādītāju dēļ."

"Ļoti slikti nospēlējām [aizvadītajā sezonā], mūsu budžets nav pats ievērojamākais. Turklāt mums bija ļoti daudz maču, kur zaudējām pēdējās minūtēs ar 1-2 ripu starpību. Atzinām, ka mūsu vienība nostartēja neapmierinoši, taču komanda ir gados jauna un savu iespēju robežās spēlēja labi," secina dinamiešu vadošais funkcionārs.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-28 15:50, pirms 7 gadiem
Tad sanāk... vēl nav 100%, ka Dinamo paliek?

 +10 [+] [-]

, 2018-03-28 15:54, pirms 7 gadiem
Nu pilnīgs ārprācs, viss kā padomju laikos.. Tikai interesanti, viņš tiešām ir sajucis prātā un pats tic sevis teiktajam, vai arī ir pie pilna prāta, un tikai troļļo..?

  +2 [+] [-]

, 2018-03-28 16:02, pirms 7 gadiem
Mīkstais Juri,nemelo!
Tu patreiz ārstē ....... caurumu pēc brauciena uz Maskavu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2018-03-28 16:03, pirms 7 gadiem
lielo hokeju-kolhozu aiz okeāna notiek lielais hokejs!!! ak,Juri,muļķītis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-28 16:24, pirms 7 gadiem
Labāk būtu iztērējuši to budžetu, lai uzaicinātu uz Rīgu Buffalo Sabres meistarkomandu uz pāris spēlēm. Lai šiem arī kāds prieciņš tiek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-03-28 16:33, pirms 7 gadiem
Oho - svētais Juris nebeidz pārsteigt. Atpūšas un skatās NHL

  -3 [+] [-]

, 2018-03-28 16:59, pirms 7 gadiem
Nuu... Ja Dinamo nav problēmu, ja tā ir krities skatîtāju skaits, gan sportiskie rezultāti? Tad kad tad skaitītos, ka ir problēmas? Un kādas tad ir iespējas, lai atkal sāktu cīnīties vismaz par iekļūšanu playoff nevis tikai par nepalikšanu pēdējā vietā?

  -4 [+] [-]

, 2018-03-28 17:02, pirms 7 gadiem
Nezināju ka arī Namejam ir seksuāla rakstura problēmas. Tie kas bieži piemin kaut kādas izvirtības , paši sirgst ar kaut kādām tāda veida problēmām. Paldies liepājniekam par atzīšanos.
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: FUNS

  -1 [+] [-]

, 2018-03-28 17:18, pirms 7 gadiem
Iepeld Krieviem un liela uztraukuma nav, nez cik ilgi vēl Krievi auklēsies ar RD? Jau trīs sezonas pa lejasgalu dzīvojas, nav nekāda pamata cerēt ka nākamsezon būs citādāk.

Savickis kaut ko sapņo par LV spēlētāju piesaisti, tak bļin kurš gribēs kulties pa lejas galu, kurš vispār gribēs kapāt par kapeikām. Sapņo par Gudiju un Zemgu, svētais Juris, kaut realitātē, būs jāņem no LČ pāris kēksi, kuri ne tuvu nevilks KHL līmeni.UN beigu beigās tā pati 3 vieta no beigām vien sanāks.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-28 17:30, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Nezināju ka arī Namejam ir seksuāla rakstura problēmas. Tie kas bieži piemin kaut kādas izvirtības , paši sirgst ar kaut kādām tāda veida problēmām. Paldies liepājniekam par atzīšanos.
Tas ka namejam ir seksuāla rakstura problēmas jau sen bija skaidrs. Neviens normālās attiecībās esošs cilvēks nevar atļauties tik daudz laika pavadīt netā.

     [+] [-]

, 2018-03-28 18:19, pirms 7 gadiem
Nepatīk Savicka teiktais par balstīšanos uz jaunajiem. Tas var norādīt uz finanšu trūkumu un nespēju savākt labākos, kam var sekot vēl viena blāva sezona... Jācer, ka nebūs tik traki.

     [+] [-]

, 2018-03-28 19:39, pirms 7 gadiem
Šitais pilsonis gan ir nenormāls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-03-28 22:48, pirms 7 gadiem
Ak tu vecais slípetais chekist ! Ja ir vél viena lieta ko es savaa dziivee veeleetos piedziivot - tas nav mani mazberni, tas nav prieks par saviem berniem u.t.t u,.tmldz. Bet tas ir mirklis, kad tu un visi paarejie no PSRS chekas virsotnes kas iefiltrejushies Latvijas sporta un politika pashos augstakaojos virstonees (protams ar čekistu metodēm un sakariem un trenētību) visi tiksatr Doma laukumā uzsprausti uz mietiem !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja