Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Metallurg" savās mājās sāk ar uzvaru pagarinājumā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Metallurg" savās mājās sāk ar uzvaru pagarinājumā
"Metallurg" spēlētājiem pirmajā mačā savā laukumā izdevās uzvarēt
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences finālā pirmajā spēlē Magņitogorskā uzvaru pagarinājumā 2:1 izdevās izcīnīt mājiniekiem "Metallurg" spēlētājam, bet sērijā ar tādu pašu rezultātu vadībā atrodas "Salavat Yulaev".

Pirmā trešdaļa Magņitogorskā aizritēja ātrā tempā, netrūka arī vārtu gūšanas iespēju, turklāt vienu reizi ripa arī pabija vārtos pēc mājinieka Denisa Hlistova metiena, taču rezultāts nemainījās. "Metalurgi" kļūdījās, ieslidojot sāncenšu zonā, tāpēc vārtus neieskaitīja. Mača rezultāts tika atklāts otrās trešdaļas vidū, kad veiksme uzsmaidīja mājiniekiem – pēc Alekseja Kaigorodova metiena pretuzbrukumā ripa starp Erika Ersberga kājsargiem lidoja vārtos. Tikai nepilnas divas minūtes vēlāk uz tablo atkal iedegās neizšķirts rezultāts. No zonas vidus precīzs metiens padevās Viktoram Kozlovam, turklāt ne īpaši pārliecinoši nospēlēja Georgijs Gelašvili – 1:1. Atlikušajā otrā perioda laikā vairākumā varēja spēlēt gan viena, gan otra komanda, tomēr atkal aizsardzība izrādījās pārāka par uzbrukumu.

Trešais periods sākās ar noraidījumu vilni, četru minūšu laikā trīs reizes liekot halles darbiniekiem virināt sodīto soliņa vārtiņus. Divas reizes noteikumus pārkāpa "Metallurg", reizi "Salvat Yulaev", bet ne viena, ne otra komanda skaitlisko pārsvaru neizmantoja. Trešdaļas otrajā pusē iespaidīgāk izskatījās Ufas spēlētāji un ripa arvien retāk viesojās viesu laukumā pusē. Pāris epizodēs mājiniekus glāba Gelašvili, arī laukuma spēlētāji cīnījās pašaizliedzīgi, kopējiem spēkiem nosargājot vārtus neskaidrus.

Līdz ar to šī mača uzvarētājus vajadzēja noskaidrot papildlaikā – "Metallurg" spēlētājiem jau kārtējā šajā Gagarina kausa izcīņā. Šoreiz tas gan ilga tikai nepilnas trīs minūtes. Pie iemetienu apļa ripu no Tomaša Rolineka saņēma Pāvels Zdunovs un meta netverami – Ersbergs metiena brīdi redzēja, bet glābt neko nespēja. Interesanti, ka par uzvaras vārtu autoru kļuva spēlētājs, kurš pamatlaikā uz ledus bija pavadījis mazāk par desmit minūtēm, bet pagarinājumā tikko bija iznācis laukumā.

Austrumu fināls Magņitogorskā turpināsies 30. martā.

Izmantotie resursi
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +2 [+] [-]

, 2011-03-28 18:51, pirms 13 gadiem
Ja kāds aŗi var izsist Ufu no cīņas par kausu, tad tā ir Magņitogorska.Go Metallurg Go!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-03-28 18:57, pirms 13 gadiem
"Pie iemetienu apļa ripu no Karela Rahuneka saņēma Pāvels Zdunovs un meta netverami "

Rahuneks laikam raujās divās komandās. Gan Lokomotīvē, gan Magņitkā

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 18:58, pirms 13 gadiem
jo interisantaak!!!

     [+] [-]

, 2011-03-28 18:58, pirms 13 gadiem
"Pie iemetienu apļa ripu no Karela Rahuneka saņēma Pāvels Zdunovs un meta netverami" Vispār jau Rolineks piespēlēja, Rahuneks ir Lokomotīvē

  +2 [+] [-]

, 2011-03-28 19:20, pirms 13 gadiem
vainīgs, vainīgs - Rolineks, protams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-03-28 19:52, pirms 13 gadiem
vot un tā tas Rahuneks vāc tos punktus..

  +1 [+] [-]

, 2011-03-28 20:42, pirms 13 gadiem
Skaidrs, ka Staļevariem bija jāuzvar.Viņiem uzvara bij vairāk nepieciešama nekā Salavatam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja