Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs zaudē nākamajiem ''Dinamo'' pretiniekiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pujacs zaudē nākamajiem ''Dinamo'' pretiniekiem
Aleksejam Jašinam šodien 1+2
Foto: ITAR - TASS

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) tika aizvadīta viena spēle. Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas ''Sibir'' viesos piekāpās nākamajiem Rīgas ''Dinamo'' pretiniekiem Sanktpēterburgas ''SKA'' - 1:4. Pujacam vien divas soda minūtes.

Jauno sezonu labāk bija uzsākuši mājinieki, sešu spēļu laikā iekrājot vairāk punktu kā ''Sibir'' hokejisti iespējuši septiņās spēlēs, turklāt ''SKA'' spēle bija jāaizvada mājās, kur zaudēts vien reizi, un tikai pēcspēles metienos.

''Armijnieki'' favorītu statusu atzīmēja jau pirmajā minūtē - 47. sekundē precīzs pēc Alekseja Jašina un Maksima Sušinska piespēlēm bija Petrs Čajaneks. Tiesa, ''SKA'' prieki nebija ilgi, jo pēc mazāk kā minūtes tablo vēstīja 1:1. Līdz trešdaļas beigām gan Sanktpēterburgas vienība atkal izvirzījās vadībā, turklāt vārtu gūšanā piedalījās tie paši trīs spēlētāji - šoreiz asistēja Čajaneks un Jašins, bet iemeta Sušinskis.

Arī otrajā periodā ''SKA'' guva divus vārtus - 3:1 panāca jau iepriekš pieminētais trijnieks, bet šoreiz izcēlās Jašins, tādējādi visiem trim uzbrucējiem 1+2. Neilgi pirms trešdaļas beigām mājinieki iemeta ceturtos vārtus, jau atkal realizējot vairākumu - precīzs bija Sergejs Zubovs, bet Sušinskis nopelnīja ceturto rezultivitātes punktu, tādējādi līdzdarbojoties visos četros vārtu guvumos.

Pirms trešā perioda viesi veica vārtsargu maiņu, kas spēles gaitu būtiski neiespaidoja - rezultāts vairs nemainījās, tādējādi ''SKA'' ieguva trīs punktus un uz Rīgu dosies ar augsti paceltām galvām. Pēc šā mača ''SKA'' kļuvuši par KHL līderiem, savukārt ''Sibir'' savā divīzijā ieņem vairs tikai desmito pozīciju.

Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs laukuma devās pirmajā maiņā, nopelnīja divas soda minūtes par klupināšanu, taču ar neko citu ievērības cienīgu neizcēlās. Sanktpēterburgas ''SKA'' un Rīgas ''Dinamo'' tiksies 30. septembrī, 19:30, ''Arēna Rīga''.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +9 [+] [-]

, 2009-09-27 18:21, pirms 15 gadiem
Pujacs 1ns speleja???!

     [+] [-]

, 2009-09-27 18:21, pirms 15 gadiem
Zubovs snaiperis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-09-27 18:23, pirms 15 gadiem
Un jau otro reizi būs jāvinē konferences līderi (pirmais krita Spartaks tagad kritis SKA)!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NANI27

  -1 [+] [-]

, 2009-09-27 18:33, pirms 15 gadiem
Sušinsks joprojām labs! SKA izskatās arvien labāki un labāki!

  +3 [+] [-]

, 2009-09-27 18:55, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: kkadu vel ASk??????
LOL!
ASK- Armijas Sporta Klubs
SKA- Latviskais tulkojums tieshi taads pats Sportivnij Klub Armii

  -1 [+] [-]

, 2009-09-27 19:05, pirms 15 gadiem
francesko rakstīja: kura vieta patreiz ir dinamo?
Kāda starpība kurā vietā viņi šobrīd atrodas... Par vietām varēsim sākt domāt labi ja jaunā gada sākumā!

Un pareizi būtu - pašreiz, nevis patreiz...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-09-27 19:54, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Apsveicu SKA ar stāšanos KHL līgas galvgalī.
Pārliecinošs sniegums.
Tu domā ka šeit ir īstā vieta kur rakstīt apsveikumu SKA, īsto adresi meklē kādās krievu lapās, esportu viņi diez vai lasa