Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ņikuļins - play off MVP

Ņikuļins - play off MVP
Iļja Ņikuļins
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vērtīgāko izslēgšanas spēļu spēlētāju atzīts Kazaņas ''AK Bars'' aizsargs Iļja Ņikuļins.

Zināms, ka šodien Kazaņas ''AK Bars'', sērijas septītajā spēlē pārspējot Oļega Znaroka pārstāvēto Balašihas ''MVD'' ar 2:0, jau otro sezonu pēc kārtas izcīnīja Gagarina kausu.

Pirms trofejas pasniegšanas kļuva zināms arī izslēgšanas spēļu vērtīgākais hokejists. Šis gods ticis Kazaņas ''AK Bars'' hokejistam Iļjam Ņikuļinam. Pēdējās spēlēs Ņikuļins bija kļuvis par ''AK Bars'' kapteini, jo traumu guva Aleksejs Morozovs. Izslēgšanas spēļu laikā Ņikuļins bija otrs rezultatīvākais komandas aizsargs, gūstot piecus vārtus un izdarot sešas rezultatīvas piespēles. Tāpat hokejists nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu - +8.

Pats hokejists pēc spēles atzina, ka komanda pierādījusi savu spēku: ''Nācās cīnīties par sevi un tiem hokejistiem, kuri bija traumēti. Bija grūti, bet nepadevāmies! Uzvarējām, jo bijām ar raksturu un mums bija sava spēles sistēma. Uzvarējām pelnīti gan šodien, gan visā turnīrā. Vēlos visus apsveikt - mēs pierādījām, ka esam čempioni!''

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  -4 [+] [-]

, 2010-04-27 21:50, pirms 14 gadiem
garnets play off mvp nevis sis lemzaks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-04-27 22:11, pirms 14 gadiem
Tew Real Oleg ari wajadzetu dot - Banu

     [+] [-]

, 2010-04-27 22:14, pirms 14 gadiem
nu ja vinnētu mvd ..tad butu Štrbaks..

     [+] [-]

, 2010-04-27 22:16, pirms 14 gadiem
pelnīti, tās daudzās minūtes, ko katru spēli pavadīja uz ledus, cepuri nost..un vēl uzņemties līdera pienākumus, kad izkrita Morozovs un Zaripovs..

  +3 [+] [-]

, 2010-04-28 00:20, pirms 14 gadiem
lelde89_89 rakstīja: pelnīti, tās daudzās minūtes, ko katru spēli pavadīja uz ledus, cepuri nost..un vēl uzņemties līdera pienākumus, kad izkrita Morozovs un Zaripovs..
viennoziimiigi!