Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Amur" apspēlē tabulas kaimiņus

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Kontinentālajā Hokeja līgā par diviem pakāpieniem augstāk turnīra tabulā pakāpušies Habarovskas "Amur" spēlētāji, kas viesos ar 2:1 apspēlēja Novokuzņeckas "Metallurg" komandu.

Mājinieki "Metallurg" hokejisti jau mača sestajā minūtē ieguva divu vīru pārsvaru, taču pārvērst to vārtos neizdevās. Drīz vien vairākumā varēja spēlēt "Amur" spēlētāji, kas šo iespēju izmantoja – 11. minūtē Igors Ignatuškins tika līdz vārtiem un apspēlēja sāncenšu vārtsargu Maksimu Sokolovu, tā atklājot rezultātu. Vēl minūtes piecas "paspieda" viesi, bet perioda izskaņā aktīvāki jau uzbrukuma mājinieki – nekā.

Līdzīgi risinājās arī otrā trešdaļa, jo ar lielāku aktivitāti uzbrukumā izcēlās te viena, te otra komanda, tām bija iespēja arī spēlēt vairākumā, bet vienīgos vārtus guva Habarovskas kluba spēlētāji. Tiesa, šoreiz spēlējot vienādos sastāvos. 34. minūtē Peters Nīlanders pielika nūju gar vārtiem lidojošai ripai un tā iespurdza vārtos – 2:0 viesu labā.

"Metallurg" otro puslaiku sāka skaitliskajā vairākumā, tomēr tik vien spēja, kā norībināt vārtu stabu. Jau pēc nepilnas minūtes mājinieki vēlreiz ieguva tiesības spēlēt skaitliskā vairākumā, taču atkal vārtus gūt neizdevās. Tomēr 48.minūtē veiksme beidzot bija Novokuzņeckas hokejistu pusē. Lai gan Alberta Višņakova priecāšanos par gūtajiem vārtiem apturēja tiesnesis, norādot, ka jāskatās video, vēl pēc brīža mājinieki varēja gavilēt oficiāli – 1:2.

36 sekundes līdz mača beigām "Metallurg" nomainīja vārtsargu pret sesto laukumā spēlētāju un arī sasauca pusminūtes apspriedi, taču glābt maču tā arī nespēja. Uzvaru 2:1 svinēja "Amur", tā arī apsteidzot "metalurgus" no Novikuzņeckas turnīra tabulā.

Izmantotie resursi
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja