Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL atstāj Saigo sodu bez izmaiņām un apstiprina Voinova nonākšanu SKA

Rolands Eliņš

KHL atstāj Saigo sodu bez izmaiņām un apstiprina Voinova nonākšanu SKA
Stīvens Saigo
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas Disciplinārā komisija bez izmaiņām atstājusi Rīgas "Dinamo" leģionāra Stīvena Saigo 5+20 minūšu sodu spēlē pret Magņitogorskas "Metallurg", nepiešķirot nekādu papildu diskvalifikāciju, savukārt krievu aizsargs Vjačeslavs Voinovs beidzot oficiāli nonācis Sanktpēterburgas SKA rīcībā.

Stīvens Saigo 5+20 minūšu noraidījumu saņēma aizvakardienas mačā pret "Metallurg", kad no vārtu priekšas centās nostumt pretinieku uzbrucēju. Jakubs Sedlāčeks ripu jau bija notvēris, bet Saigo vēl turpināja cīņu ar pretinieku, izdarot arī nelielu sitienu, par ko saņēma ļoti bargu sodu un bija spiests atstāt spēli, kuru "Dinamo" gan tik un tā uzvarēja ar 3:1.

KHL Disciplinārā komisija izskatījusi šo epizodi un atstājusi Saigo sodu nemainīgu, nepiešķirot viņam papildu diskvalifikāciju uz nākamo spēli. Disciplinārajai komisijai gan arī bija tiesības pārkvalificēt sodu un samazināt Saigo soda minūšu skaitu. Lai nu kā, bet rītdienas spēlē pret "Yugra" Saigo būs tiesīgs piedalīties.

Uz priekš tikmēr pavirzījusies bēdīgi slavenā Vjačeslava Voinova lieta. No NHL kluba "Kings" aizgājušais hokejists līdz šim bija Čeļabinskas "Traktor" īpašumā, taču jau ilgāku laiku risināja sarunas ar SKA un bija vienojies (nevis parakstījis) par līgumu uz trim sezonām. Radās gan problēmas ar viņa pārejas karti, taču šodien KHL oficiāli paziņoja, ka tiesības uz Voinovu aizmainītas Sankpēterburgas SKA komandai.

"Protams, vēlējāmies redzēt Slavu savā komandā, taču viņš izteica vēlmi pievienoties SKA. Pretoties viņa lēmumam nevēlējāmies," norādīja "Traktor" viceprezidents Sergejs Gomoļako. "Tagad varu 100% apliecināt, ka viņš spēlēs SKA sastāvā."

Pret tiesībām uz Voinovu, kurš divreiz ieguvis Stenlija kausu, "Traktor" saņēma nenosauktu naudas kompensāciju. SKA nākamā spēle paredzēta jau šodien 16:00 pret "Avangard", tiesa, līdz tam visas formalitātes diez vai jau būs nokārtotas, turklāt krievu mediji norāda, ka Voinovs vēl nav labākajā formā, un viņa pirmā spēle SKA varētu notikt vien desmitajā novembrī. Sanktpēterburgas komandu tikmēr sagaida cita īpaša spēle, jo tā parīt atkal satiksies ar no SKA nesen atlaisto treneri Andreju Nazarovu, kurš tagad atgriezies pie Astanas "Barys" stūres.

Izmantotie resursi:
Наказание Сейго оставлено без изменений :...
ТАСС: Спорт - "Трактор" обменял права...
Войнов может сыграть за СКА 10 ноября против...

  +2 [+] [-]

, 2015-10-26 14:47, pirms 9 gadiem
Voinovs tagad savu blondīni varēs klopēt Pēterburgā

     [+] [-]

, 2015-10-26 15:12, pirms 9 gadiem
T.G.H. rakstīja: Voinovs tagad savu blondīni varēs klopēt Pēterburgā
Tikmēr Skonto varētu palikt un, cerams, ka arī paliks, bez medaļām virslīgā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-26 15:18, pirms 9 gadiem
Rēzeknes_Gancss rakstīja: Kads var pateikt,kurs Dinamo speletajs izbraukuma spele pret Ufu saņema 5 minusu sodu un par ko?
Kundrāteks.. par kautiņu ar Prohorkinu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-26 16:51, pirms 9 gadiem
Kārtējais krievu hokejists, kurš atgriezīsies Krievijā un sapūs. Kovaļčuks, Frolovs etc.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-26 17:56, pirms 9 gadiem
T.G.H., 14:47, pirms 3 stundām, ignorēt, atbildēt
Voinovs tagad savu blondīni varēs klopēt Pēterburgā

Jā ,par to varbūt vēl prēmiju piešķirs,jo šajā valstī sievu klopēt ir gods.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-26 19:11, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Tikmēr Skonto varētu palikt un, cerams, ka arī paliks, bez medaļām virslīgā!
Tikmēr tev pļutka varētu paraut

     [+] [-]

, 2015-10-26 20:36, pirms 9 gadiem
Redz, tas ka viņš noraka krievus Soču os, nu gan ir visiem aizmirsies.