Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie – Ramo, Dalmans un Vasičeks

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

KHL nedēļas labākie – Ramo, Dalmans un Vasičeks
Kari Ramo
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālajā hokeja līgā nosaukti aizvadītās nedēļas labākie spēlētāji. Par labāko vārtsargu atzīts Karri Ramo, aizsargu Kevins Dalmans, uzbrucēju Josefs Vasičeks, bet par labāko jauno spēlētāju Aleksandrs Streļcovs.

Par labāko vārtsargu tika atzīts Omskas ’’Avangard’’ somu leģionārs Karri Ramo, kurš aizvadītajā nedēļā nospēlēja trīs mačus, no kuriem divos palika sausā. Somu vārtsargs atvairīja 97,5 % pretinieku metienu, vidēji spēlē ielaižot 0,67 vārtus. Ramo sausā sērija ilga 138 minūtes un 37 sekundes.

Par labāko aizsargu tika atzīts Astanas ’’Barys’’ kanādiešu leģionārs Kevins Dalmans, kurš aizvadītā nedēļas trijos mačos guva vienus vārtus un četras reizes rezultatīvi asistēja saviem partneriem, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +3.

Labakā uzbrucēja nominācijā nepārspēts palika Jaroslavļas ’’Lokomotiv’’ čehu uzbrucējs Josefs Vasičeks, kurš aizvadītajā nedēļā guva 3 vārtus un vienu reizi rezultatīvi asistēja.

Par līgas labāko jauno spēlētāju aizvadītajā nedēļā tik atzīts Jekaterinburgas ’’Automobilist’’ uzbrucējs Aleksandrs Streļcovs. 19 gadus vecais uzbrucējs trīs mačos guva vienus vārtus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +2.

Izmantoties resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-10-26 12:21, pirms 14 gadiem
pagāšgad arī mūsējie bija, bet tagad......

  -1 [+] [-]

, 2009-10-26 12:26, pirms 14 gadiem
bandidas rakstīja: pagāšgad arī mūsējie bija, bet tagad......
Ļoti, ļoti reti.

  +8 [+] [-]

, 2009-10-26 12:33, pirms 14 gadiem
Saša (Ņiživijs) jau gan vienreiz paspīdēja... un vispār ko var čīkstēt? nu nevar katru sezonu noturēt formu, pretinieki neguļ... arī tādiem grandiem kā Red Wings paslīd kāja... atslābstam, baudam hokeju (kuru starp citu mūsējie spēlē arvien labāk) un gaidam atpakaļ savainotos

  +2 [+] [-]

, 2009-10-26 13:26, pirms 14 gadiem
Jā, šonedēļ NHL veči paspīd

Bet, jā, pagājušosezon tie ''mūsējie'' nebija tikai ārzmenieki? (Masaļskis laikam gan bija ) Šosezon Saša tač bija! Neja pagājušosezon katrā nedēļa kāds no Dinamo bija labākais.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-26 15:37, pirms 14 gadiem
Kalvinators rakstīja: Jā, šonedēļ NHL veči paspīd

Bet, jā, pagājušosezon tie ''mūsējie'' nebija tikai ārzmenieki? (Masaļskis laikam gan bija ) Šosezon Saša tač bija! Neja pagājušosezon katrā nedēļa kāds no Dinamo bija labākais.
Kuru līgu pagājušogad skatījīes? Es gan kaut kā neredzēju ka mūsējie katru nedēļu tiktu, arī šogad mūsējie ir tikuši un gan jau tiks vēl, bet nevajag jau iebraukt galejībās kā te dažs labs