Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jerofejevs uzvar, Pujacs zaudē, Širokovs nespēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jerofejevs uzvar, Pujacs zaudē, Širokovs nespēlē
Aleksandrs Jerofejevs
Foto: metallurg-nk.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) tika aizvadītas deviņas spēles. Punktu Ufā izcīnija Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Balašihas MVD, savukārt zaudējumu pamatlaikā piedzīvoja Minskas ''Dinamo'', kas vēl turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Zaudējumus piedzīvoja arī Georgija Pujaca un Alekseja Širokova pārstāvētās komandas, savukārt Aleksandram Jerofejevam uzvara.

Šodien spēles aizvadīja 18 KHL klubi. Par viena mača iznākumu jau ziņojām - pie diviem punktiem viesos tika Rīgas ''Dinamo'', pēcspēles metienu sērijā uzvarot Čerepovecas ''Severstal''. Uzvaru, taču pagarinājumā, šodien izcīnīja arī austrumu konferences pirmā komanda Ufas ''Salavat Yulaev'', kas ar 4:3 uzvarēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Balašihas MVD, kas ieņem otro vietu rietumos. Pēc Alekseja Ugarova diviem vārtiem MVD pat atradās vadībā ar 2:0, taču pārsvaru neprata nosargāt.

Šodien spēles aizvadīja divi latviešu hokejisti, bet trešais - Aleksejs Širokovs - laukumā nedevās. Aleksandram Jerofejevam 14:44 minūtes Novokuzņeckas ''Metallurg'' uzvarā ar 4:0 viesos pār Jekaterinburgas ''Avtomobilist''. Georgijs Pujacs spēlēja vairāk (16:06 minūtes), kā arī izdarīja trīs metienus pa vārtiem, taču viņa pārstāvētā Novosibirskas ''Sibir'' viesos ar 1:4 atzina Čeļabinskas ''Traktor'' pārākumu.

Zaudējumu Mitiščos ar 2:3 piedzīvoja Minskas ''Dinamo'' hokejisti, kam izredzes, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, samazinājušās līdz minimumam. Viņus no astotās vietas tagad šķir vairāk nekā desmit punkti. Jāpiemin, ka rietumu konferences augšgala duelī Sanktpēterburgas SKA, kas ir līderi arī visā līgā, nerezultatīvā spēlē ar 1:0 uzvarēja Maskavas ''Dinamo'', kas, visticamāk, noslēgumā ieņems trešo vietu. Vienīgā ripa Nilsam Ekmanam.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2010-01-26 21:02, pirms 14 gadiem
MnD vairs neturpina cinju par play-off..tad jau drizak RD CSKA apdziis..
Slēpts komentārs: VARLAMOV#40

  +3 [+] [-]

, 2010-01-26 21:06, pirms 14 gadiem
Kads sakars ar MVD vispar? Es par Minskas DInamo runaju

  +5 [+] [-]

, 2010-01-26 21:08, pirms 14 gadiem
VARLAMOV#40 rakstīja: Pieņemu,ka tu gribēji rakstīt MVD nevis MnD!?
kapec?
Minskas Dinamo vairs netiks play off!!!

     [+] [-]

, 2010-01-27 00:49, pirms 14 gadiem
Oļegs mīl bullīšus un papildlaikus, kad ir Latvijas izlases treneris .. BET ienīst šajā sezonā ar MVD .. neviena uzvara, nedz papildlaikā nedz bullīšos, toties veseli 9 zaudējumi ...