Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Atlant" zaudējums pret "Torpedo"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Atlant" zaudējums pret "Torpedo"
Kontinetālā Hokeja līga

Ļoti negaidītu zaudējumu šovakar KHL spēlē pret Nižņijnovgorodas "Torpedo" piedzīvojusi čempionāta līdervienība "Atlant" - 1:2.

Šovakar KHL kopumā septiņas spēles. Par milzīgu pārsteigumu parūpējās "Torpedo" hokejisti, kuri savā laukumā uzņēma "Atlant". Jau no pirmajām minūtēm mājinieki izskatījās daudz aktīvāki, neizmantojot vairākas lieliskas vārtu gūšanas iespējas. Pirmajā periodā vārti tā arī netika gūti, taču jau pašā otrās trešdaļas sākumā viesi negaidīti atklāja rezultātu, kaut arī iniciatīva joprojām piederēja "Torpedo".

Ielaistie vārti tikai vēl vairāk sadusmoja Nižņijnovgorodas hokejistus, kuri pāris minūšu laikā guva divus vārtus, izvirzoties vadībā pirms pēdējās trešdaļas ar 2:1. Pēdējā trešdaļā KHL līdervienība spēlēja jau krietni asāk, taču nespēja gūt vārtus, perioda izskaņā pat uz pusotru minūti paliekot trijatā pret pieciem. Šo mazākumu viņiem izdevās izturēt, pie tam neilgi pirms spēles beigām arī viņiem radās iespēja spēlēt pieciem pret trijiem, bet vārtus šajā spēlē viņi tā arī vairs neguva. Ar rezultātu 2:1 uzvarēja "Torpedo"!

Jāatzīmē, ka šo spēli tiesāja Latvijas tiesnešu brigāde ar Eduardu Odiņu priekšgalā. No citām jau notikušajām šodienas spēlēm jāizceļ kārtējo "Barys" uzvaru, kas bija pārāki pār "Khimik" ar 4:2. Pie uzvaras šovakar tika arī "SKA" un "Lokomotiv". Par atlikušo triju spēļu rezultātiem ziņosim vēlāk.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 20:54, pirms 16 gadiem
Pirms lielā pārtraukuma vēl varēja kaut ko prognozēt. Tagad- impossible!