Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Iguldens: "Būtu interesanti "play-off" spēkoties ar Rīgu"

Iguldens: "Būtu interesanti "play-off" spēkoties ar Rīgu"
Maiks Iguldens (otrais no labās)
Foto: Press Association Images/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Zagrebas "Medveščak" uzbrucējs Maiks Iguldens atzinis, ka būtu interesanti izslēgšanas spēlēs sacensties ar Rīgas "Dinamo".

"Jau pagājis zināms laiks, kopš pēdējo reizi esmu spēlējis KHL izslēgšanas spēlēs un "play-off" turnīrā kā tādā. Tas ir labākais laiks sezonā un, protams, arī vissvarīgākais. Esmu pārliecināts, ka atmosfēra spēlēs būs lieliska," sacīja Iguldens.

"Komandā iekļāvos sekmīgi, lai gan pievienoties klubam, kurš jau pirms manas atnākšanas darbojās pietiekami sekmīgi, nekad nav viegli. Nav viegli iekļūt tādā komandā un tikt pie liela spēles laika," piebilda Iguldens.

31 gadu vecais kanādietis arī atcerējās, kā sākās viņa ceļš par Eiropas komandām. "Man patika Rīga, pavadīju tur daudz jautru brīžu. Tā bija mana pirmā sezona Eiropā, un par to man ir daudz patīkamu atmiņu," sacīja Iguldens.

"Man personīgi būtu interesanti ar Rīgu spēlēt pirmajā "play-off" kārtā. Bijušais klubs, komandas biedri, laukums, kurā pavadīju treniņus un spēles... Viņiem ir arī lieliski līdzjutēji," saistībā ar izslēgšanas spēlēm izteicās kanādietis.

"Medveščak" ar 85 punktiem 50 spēlēs šobrīd ir sestajā vietā Rietumu konferencē, divus punktus atpaliekot no Rīgas komandas. Abas vienības jau ir garantējušas vietu Gagarina kausa izcīņā, bet līdz regulārās sezonas beigām un galējam komandu sadalījumam pa "play-off" pāriem lielākajai daļai komandu atlikušas četras spēles.

Šo sezonu Iguldens sāka Podoļskas "Vityaz", bet pēc 25 spēlēm pievienojās "Medveščak". Abu komandu sastāvā Iguldens kopumā ir aizvadījis 30 mačus un izcēlies ar 12 (4+8) punktiem. Savā pirmajā sezonā Eiropā kanādietis spēlēja Rīgas "Dinamo" (2009./10.g.) un 55 regulārās sezonas spēlēs guva 33 (13+20) punktus (5 Gagarina kausa spēlēs 0+0).

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...
Klub hokeja na ledu Medveščak Zagreb

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-25 15:19, pirms 11 gadiem
As tože pīkreitu, ka visdrežok tiksim iz Donbasu, kur tis Bārtuļs spieļej. Ar tū oļimpiadu dīzgon ļels rūbs tai Dinamo sastovā īcirsts. Smagi ceinejās veiri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-25 16:28, pirms 11 gadiem
Ja Dinamo būtu potenciāli vājākais iespējamais pretinieks playoffos, tad Dinamo būtu 8. pozīcijā.

     [+] [-]

, 2014-02-25 17:14, pirms 11 gadiem
DRS420 rakstīja: Ja Dinamo būtu potenciāli vājākais iespējamais pretinieks playoffos, tad Dinamo būtu 8. pozīcijā.
Vēl ir visas iespējas. Protams, ceram uz visu to labāko.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-25 18:22, pirms 11 gadiem
Jādomā, ka tas tagad skaitīsies stilīgi un normāli, ja es rakstīšu komentārus igauņu valodā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-25 18:35, pirms 11 gadiem
countdown rakstīja: Vēl ir visas iespējas. Protams, ceram uz visu to labāko.
Dinamo nevar nokļūt 8.vietā. Tikai CSKA.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-25 18:56, pirms 11 gadiem
hypocrisy latgale un latgaļu valoda ir latvijas sastāvdaļa un tāda ir bijusi vienmēr. ja pārejai latvijas daļai to ir roblēmas pieņemt tad ir jāsāk runāt par latgales atdalīšanos

  -1 [+] [-]

, 2014-02-25 23:53, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Iguldens līk saprast tū ka pay- off grib radzāt nūvojinotū RD kuru vīgli varās uzvarāt, bet man līkas ka tai nanūtiks
ej vairak kanju iedzer!!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-02-26 00:17, pirms 11 gadiem
teamo rakstīja: hypocrisy latgale un latgaļu valoda ir latvijas sastāvdaļa un tāda ir bijusi vienmēr. ja pārejai latvijas daļai to ir roblēmas pieņemt tad ir jāsāk runāt par latgales atdalīšanos
Viss ir ļoti vienkārši- latviešu valoda ir latviešu nācijas (kurā ietilpst arī latgalieši) saziņas līdzeklis. Latgaliešu valoda ir latviešu literārās valodas (kura, savukārt ir izveidojusies sapludinoties gan latgaliešu, gan citu Latvijas sentautu valodām) paveids, kuru lieto apmēram 10. daļa LV pamatnācijas.

Īsāk sakot, latviešu valoda ir saziņas līdzeklis visā LV, latgaliešu valoda- nav. Jebkura valoda vai dialekts ir jāsargā utt, tikai kāda jēga nākt un demonstratīvi sarunāties dialektā, ja vairums tevi nesaprot.

P.S. Uz kurieni Latgale aizdalītos, tas ir skaidrs, tā teikt, ezim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja