Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa pārstāvētā "Salavat Yulaev" atlaiž ģenerālmenedžeri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bārtuļa pārstāvētā "Salavat Yulaev" atlaiž ģenerālmenedžeri
Leonīds Vaisfelds
Foto: Izvestiya

Kontinentālās hokeja līgas klubs Ufas "Salavat Yulaev", kuram pirms neilga laika pievienojās latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, no amata atbrīvojis ģenerālmenedžeri Leonīdu Vaisfeldu. Komanda ir Austrumu konferences vicelīdere.

"Pēc abpusējas vienošanās Ufas "Salavat Yulaev" pārtrauc darba attiecības ar ģenerālmenedžeri Leonīdu Vaisfeldu. Mūsu klubs pateicas viņam par padarīto un vēl panākumus karjeras turpinājumā," teikts kluba publicētajā paziņojumā. Vaisfelds par ufiešu sastāva veidotāju kļuva 2015. gadā.

Komandas rindās astoņas spēles paguvis aizvadīt aizsargs Oskars Bārtulis, kurš bija viens no četriem Vladivostokas "Admiral" hokejistiem, kuri neizmaksāto parādu dēļ kļuva par brīvajiem aģentiem un parakstīja līgumu Ufā. "Mums bija nepieciešami pastiprinājumi vairākās pozīcijās, un šie hokejisti bija labi varianti," janvāra sākumā teica Vaisfels. Kopā ar Bārtuli līgumu parakstīja vārtsargs Ivans Naļimovs un uzbrucēji Vladimirs Tkačovs un Dmitrijs Sajustovs.

"Esam ar viņiem apmierināti. Skaidrs, ka turpinājumā gaidām vēl vairāk, bet pašlaik sniegums priecē," teica Ufas "Salavat Yulaev" nu jau bijušais ģenerālmenedžeris. "Vienoties bija grūti, taču viss sanāca diezgan ātri. Galu galā pretendentu sarakstā nebijām vienīgie." Kā vēsta neoficiāla informācija, Ufā Bārtulis saņem vairāk nekā pelnīja Vladivostokā.

Vaisfelds pirms tam divas sezonas strādāja par Jekaterinburgas "Avtomobilist" ģenerālmenedžeri un trīs gadus veidoja Novokuzņeckas "Metallurg" sastāvu. Ufieši ar 87 punktiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē, bet tikai tāpēc, ka ir savas divīzijas līderi. Neveiksmīgas apstākļu sakritības dēļ komanda var palikt ārpus izslēgšanas spēlēm. Otrā divīzijā piecas komandas sakrājušas vairāk punktu, un līdere ir Kazaņas "Ak Bars" ar 97.

Izmantotie resursi:
https://hcsalavat.ru/news/salavat-y...

  -1 [+] [-]

, 2018-01-25 11:18, pirms 6 gadiem
Baumo, ka Savickis uz Dinamo aicina!

     [+] [-]

, 2018-01-25 12:17, pirms 6 gadiem
krievi ar nosaukuši sastāvu hokejā OS.