Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Lašāks pagarina līgumu ar "Atlant"

Lašāks pagarina līgumu ar "Atlant"
Jans Lašāks
Foto: www.hckosice.sk

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Mitišču "Atlant" galvenais treneris Nikolajs Borščevskis apstiprināja, ka Jans Lašāks ir pagarinājis līgumu ar komandu.

Pēc vakardienas spēles pret Maskavas "Dinamo" komandu "Atlant" galvenais treneris Borščevskis preses konferencē paziņoja, ka ar slovāku vārtsargu līgums pagarināts līdz sezonas beigām.

Jau ziņojām, ka Lašāks "Atlant" komandai pievienojās īsi pirms Ziemassvēkiem pēc tam, kad savainojumu guva komandas pamatvārtsargs Martins Gerbers. 30 gadus vecais Lašāks šo sezonu iesāka Slovākijas klubā HK "Košice".

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-25 16:01, pirms 14 gadiem
Tikai viena lieta (esmu rakstījis jau iepriekš):
Čehu/slovāku vārtsargi ilgtermiņā KHL (bijušajā RSL) nespēlē TOP līmenī. Tb, viņiem pēc sezonas (vai mazliet vēlāk) sākas snieguma lejupslīde (Jā, Pruseks nav vienīgais).

Par Lašaku runājot, viņš neko nav atbildējis skeptiķiem... viņa 2.57 vārti vidēji spēlē un 91% atvairīto metienu, kā arī 9 uzvaras 14 spēlēs, protams, ir labs rādītājs, bet Gerberam cipari bija vēl labāki (2.19 vārti un 91.4%).

Kā jau kkur rakstīja (Abrags?), tad šī palikšana, visdrīzāk, ir saistīta ar naudas lietām, ne spēli.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-25 16:27, pirms 14 gadiem
a kaa tad buus ar gerberu?
Slēpts komentārs: Gribulite

     [+] [-]

, 2010-01-25 16:47, pirms 14 gadiem
Gribulite rakstīja: Lasaks ir labs-zel ka nav olimpiskaja izlase ticis!!

beidzot slovakiem ir loti laba limena vartusargi!!

atceros agrak bija tikai sis un pec vina tuksums!!
Lašaks slovāku vārtsargu rotācija jau nu ne tuvu nav starp "labajiem" - Jaroslavs Halaks un Peters Budajs VISMAZ viņam ir priekšā. Un tieši šie divi arī ir "pēc šī". Tāpat tāds Karols Križans arī kkur tur bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja