Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Zinovjevs nākamsezon pāries uz "SKA"

Jānis Pārums

Zinovjevs nākamsezon pāries uz "SKA"
Sergejs Zinovjevs

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Sergejs Zinovjevs nākamajā sezonā karjeru apņēmies turpināt Sanktpēterburgas "SKA" un jau panācis vienošanos ar klubu.

Jāatgādina, ka sezonu uzbrucējs sāka Kazaņas klubā "AK Bars", taču pēc ilgstoša konflikta ar galveno treneri Zinetulu Biļaļetdinovu, panāca, ka KHL lauž spēlētāja un kluba līgumu. Zinovjevs pārgāja uz Maskavas "Dinamo", kur līdz sezonas beigām saņems 1.5 miljonus ASV dolāru.

Tagad 28 gadus vecais hokejists ir apņēmības pilns nākamsezon karjeru turpināt Sanktpēterburgas "SKA" un ir pat jau parakstījis pagaidu vienošanos ar klubu, ka nākamgad spēlēs Sanktpēterburgā.

"Dinamo" rindās Zinovjevs aizvadījis tikai piecas spēles, kurās guvis vienus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru

     [+] [-]

, 2009-01-25 16:45, pirms 16 gadiem
Pareizs lēmums

     [+] [-]

, 2009-01-25 17:00, pirms 16 gadiem
SKA jau var atļauties maksāst, viņi lēnām veido komandu, lai nākamsezon varētu uzvarēt regulārajā sezonā!