Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Proskurjakovs: "Tie bija pirmie vārti manā karjerā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Proskurjakovs: "Tie bija pirmie vārti manā karjerā"
Iļja Proskurjakovs
Foto: ITAR-TASS

"Tie bija pirmie vārti manā karjerā," pēc negaidīti gūtajiem vārtiem mača pēdējās sekundēs pret Kazaņas "Ak Bars" (2:0) atzinies Magņitogorskas "Metallurg" jaunais vārtsargs Iļja Proskurjakovs.

Atgādināsim, ka vienā no šodienas spēlēm Magņitogorskas hokejisti izbraukumā tikās ar "Ak Bars". Līdz spēles 56. minūtei rezultāts bija 0:0, bet tad "Metallurg" izvirzījās vadībā. 15 sekundes pirms spēles beigām ar vārtu guvumu izcēlās magņitkas vārtsargs Iļja Proskurjakovs, kļūstot par pirmo vārtsargu KHL, kurš guvis vārtus.

Pats Proskurjakovs pēc spēles pastāstīja, ka viņš nemaz necenties trāpīt pretinieku vārtos: "Tie bija mani pirmie vārti karjerā. Vienreiz, ļoti ilgu laiku atpakaļ, kad vēl spēlēju fārmklubā, biju trāpījis pa vārtu stabu. Tur bija tāds pats moments - noķēru ripu, neviena blakām nebija, vienkārši uzmetu. Ja godīgi, šodien tikai metu ripu ārā no zonas, jo laika bija palicis maz, gribēju tikai mazliet pavilkt laiku, bet sanāca iemest."

Izmantotie resursi:
championat.ru