Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam piespēle, "Dynamo" pirmajā mačā bez Daugaviņa uzveic "Traktor"

Karsumam piespēle, "Dynamo" pirmajā mačā bez Daugaviņa uzveic "Traktor"
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien tika aizvadītas divas spēles. Maskavas "Dynamo" savā laukumā ar 3:1 pārspēja Čeļabinskas "Traktor", bet Ņižņekamskas "Neftekhimik" viesos ar 0:1 piekāpās Podoļskas "Vityaz".

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā komanda šodien aizvadīja pirmo maču kopš šķiršanās no latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa, kurš turpinās karjeru Habarovskas "Amur". "Dynamo" rindās nomināli otrajā maiņā spēlēja uzbrucējs Mārtiņš Karsums, tikmēr pirmo maču šosezon aizvadīja pieredzējušais aizsargs Iļja Nikuļins, kurš iepriekšējos gados pārstāvēja Kazaņas "Ak Bars".

"Dynamo" atklāja rezultātu devītajā minūtē, kad pēc Karsuma piespēles vārtu priekšā nepieskatīts palika Maksims Karpovs. Pirmā lieliskā izdevība Maskavas klubam bija četras minūtes iepriekš, kad Karsums saņēma piespēli pie tālā vārtu staba, tomēr latvieša metienu atvairīja "Traktor" vārtsargs Vasīlijs Demčenko.

Ja pirmajā periodā dominēja "Dynamo", tad otrajā pārāka jau bija Čeļabinskas vienība, tiesa, pirms trešās trešdaļas rezultāta starpība palika nemainīga. Otrajā trešdaļā abas komandas guva pa vieniem vārtiem. 28. minūtē "Dynamo" pārsvaru dubultoja Maksims Pestuško, bet astoņas minūtes vēlāk Derons Kvints realizēja vairākumu, samazinot mājinieku pārsvaru.

"Traktor" turpināja ofensīvu arī trešajā periodā, tomēr "Dynamo" izturēja līdz mača beigām, kad iemeta trešo ripu jau tukšos pretinieku vārtos. Karsums pavadīja laukumā 18 minūtes un septiņas sekundes, kas bija ilgākais laiks "Dynamo" uzbrucēju vidū. Šajā laikā Karsums izpildīja vienu metienu pa vārtiem, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, uzvarēja trīs iemetienus (no trim) un izcēlās ar trim spēka paņēmieniem (visvairāk spēlē).

10 spēlēs Karsums ir nopelnījis septiņus (3+4) punktus. "Dynamo" ar 21 punktu 11 mačos ir piektajā vietā Rietumu konferencē, tiesa, trim augstāk esošām komandām ir par divām aizvadītām spēlēm vairāk.

Tikmēr aizsargs Georgijs Pujacs un Ņižņekamskas "Neftekhimik" izbraukumā ar 0:1 atzina Podoļskas "Vityaz" pārākumu. Pujacs spēlēja nomināli pirmajā maiņā un pavadīja laukumā 20 minūtes un 28 sekundes. Latvijas aizsarga kontā četras soda minūtes un trīs bloķētas ripas. "Neftekhimik" ar 20 punktiem 13 spēlēs ir sestajā vietā Rietumu konferencē. Pujacs ir piedalījies četrās spēlēs un nopelnījis vienu punktu par rezultatīvu piespēli.

KHL regulārā sezona, 24. septembris

SpēleRezultāts
Dynamo – Traktor3:1
Vityaz – Neftekhimik1:0

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +4 [+] [-]

, 2015-09-24 22:05, pirms 9 gadiem
Žēl, ka neiemeta, bija labi momenti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-24 22:42, pirms 9 gadiem
Gan jau Karsiku arī izšaus ārā tik līdz neiemetīs kādu golu. Visi noteikti kā uz adatām tie leģionāri.

     [+] [-]

, 2015-09-24 22:47, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Vitjaz pannem triis punktus, kurus vareeja ar nepannemt.
nopietni? pastāvēja pat tāda iespēja ka tos punktus varēja neiegūt? fascinējoši...

     [+] [-]

, 2015-09-25 00:04, pirms 9 gadiem
No vienas puses labi ka no komandas vadibas tads spiediens,nevar lazot,jasitas visu laiku,vismaz degradacija neiestajas,ka tas ir rigas dinamo,kur es pilnigi nevienu speletaju nesaskatu,kurs butu baigi progresejis!

  -2 [+] [-]

, 2015-09-25 08:56, pirms 9 gadiem
Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva šodien aizvadīja ...
________________________________________
kas tās par dāmām ???

     [+] [-]

, 2015-09-25 09:19, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Gan jau Karsiku arī izšaus ārā tik līdz neiemetīs kādu golu. Visi noteikti kā uz adatām tie leģionāri.
Uzbruceejam jaaiemet katraa speelee,ja ne tad uz RD. Te gan var nodarboties ar dailslidoshanu!