Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņa "Traktor" jau ceturtā uzvara pēc kārtas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Dārziņa "Traktor" jau ceturtā uzvara pēc kārtas
Lauris Dārziņš
Foto: hctraktor.org

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētais Čeļabinskas "Traktor" savā laukumā pieveica Novosibirskas "Sibir" (1:0).

Pirmajā periodā aktīvāki bija viesi no Novosibirskas. Devītajā minūtē pa vārtiem meta mūsu Dārziņš, tomēr vārstargs bija savā vietā. Pirmās divdesmit minūtes noslēdzās bez vārtu guvuma.

Otrajā periodā iniciatīva jau bija mājinieku rokās. 24.minūtē čeļabinskiešu otrais piecinieks izmantoja skaitlisko vairākumu un izvirzījās vadībā. 33.minūtē mūsu uzbrucējam radās iespēja izcelties, tomēr latvietis neaizsniedzās līdz ripai. Ejot pēdējā lielajā pārtraukumā, tablo rādīja 1:0.

Noslēguma trešdaļā krietni vairāk uzbruka viesi, mājinieki saņēma arī divus noraidījumus, tomēr "Traktor" aizsardzība izturēja.

Šajā mačā Lauris Dārziņš laukumā bija 16:58 minūtes un izpildīja vienu metienu pa vārtiem. Urālu klubs izcīnīja savu ceturto uzvaru pēc kārtas. "Traktor" ar astoņās spēlēs izcīnītiem 15 punktiem no astotās vietas paceļas uz ceturto pozīciju Austrumu konferencē.

Dārziņš ar 5 (3+2) punktiem šajā sezonā ir komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs, viņam ir labākais lietderības koeficients (+5).

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +6 [+] [-]

, 2013-09-24 18:19, pirms 11 gadiem
Labs traktors

  +4 [+] [-]

, 2013-09-24 18:27, pirms 11 gadiem
Traktors uzvarēja, bet spēlē reāli labāki izskatijās Sibir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 20:38, pirms 11 gadiem
Tulīt Daugava pret Ķēniņu Šveices līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja