Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Lokomotiv'' papildinās ar ''Avalanche'' aizsargu Tjernkvistu

''Lokomotiv'' papildinās ar ''Avalanche'' aizsargu Tjernkvistu
Daniels Tjernkvists
Foto: Getty Images

Kontinentālās Hokeja līgas klubs Jaroslavļas ''Lokomotiv'' savu sastāvu papildinājis ar NHL kluba Kolorado ''Avalanche'' aizsargu Danielu Tjernkvistu.

Nesen klubam pievienojās bijušais Čehijas izlases uzbrucējs Radeks Bonks, kurš pēdējās četras sezonas pavadīja Nacionālajā Hokeja līgas komandā Nešvilas ''Predators''. Pagājušajā sezonā Bonks piedalījās 66 spēlēs, kuru laikā nopelnīja 25 rezultativitātes punktus (9+16).

Taču komandai treniņnometnē pievienojies vēl viens NHL spēlētājs – aizsargs Daniels Tjernkvists. Pagājušajā sezonā viņš Kolorado sastāvā nospēlēja 37 spēles, kurās guva četrus rezultativitātes punktus (2+2). Kopumā NHL šis aizsargs aizvadījis 352 spēles, kurās guvis 18 vārtus, atdevis 72 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 90 soda minūtes.

Jāatzīmē, ka 2007.gadā šis aizsargs jau spēlēja ''Lokomotiv'' sastāvā. Toreiz viņš nospēlēja 18 spēles.

Izmantotie resursi:
lokomotiv.yar.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 11:01, pirms 15 gadiem
Labs aizsargs, labs papildinājums!

  +8 [+] [-]

, 2009-07-24 11:03, pirms 15 gadiem
Patiesībā nav brīnums, ka KHL netiek klāt NHL lielajiem dūžiem, jo ļoti daudziem spēlētājiem ir 5 un vairāk sezonu līgumi.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 11:19, pirms 15 gadiem
Pamazaam, pamazaam un driiz jau lielie duuzhi pashi gribees uz KHL.

  +6 [+] [-]

, 2009-07-24 11:20, pirms 15 gadiem
Zudkaaa rakstīja: Pamazaam, pamazaam un driiz jau lielie duuzhi pashi gribees uz KHL.
Lai tas notiktu, kaut kam vēl ir krasi jāmainās. Piemēram, NHL ir krasi jākrītas algām vai KHL jāceļas, kas ir maz ticams.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 11:31, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Lai tas notiktu, kaut kam vēl ir krasi jāmainās. Piemēram, NHL ir krasi jākrītas algām vai KHL jāceļas, kas ir maz ticams.
KHL tikai sak ta nopietni veidoties un domaju ka ar laiku nauda nebuus shkjerslis KHL bagatajiem klubiem. Nu protams taadi klubi kaa RD diez vai varees atljauties pirkt speletaajus ar vairaaku miljonu algu, bet viss var mainiities. Un cik tad ilgi NHL varees maksaat lielaas summas.???

  +4 [+] [-]

, 2009-07-24 11:39, pirms 15 gadiem
Zudkaaa rakstīja: KHL tikai sak ta nopietni veidoties un domaju ka ar laiku nauda nebuus shkjerslis KHL bagatajiem klubiem. Nu protams taadi klubi kaa RD diez vai varees atljauties pirkt speletaajus ar vairaaku miljonu algu, bet viss var mainiities. Un cik tad ilgi NHL varees maksaat lielaas summas.???
Patiesībā KHL ir tikai daži klubi, kuri tiešām var atļauties ļoti lielas algas maksāt. Kādi 5-7. Redzam, ka RD, ko pie vājākajiem klubiem nepieskaitīsi var atļauties tikai maz zināmums leģionārus.

  +8 [+] [-]

, 2009-07-24 11:41, pirms 15 gadiem
Zudkaaa rakstīja: KHL tikai sak ta nopietni veidoties un domaju ka ar laiku nauda nebuus shkjerslis KHL bagatajiem klubiem. Nu protams taadi klubi kaa RD diez vai varees atljauties pirkt speletaajus ar vairaaku miljonu algu, bet viss var mainiities. Un cik tad ilgi NHL varees maksaat lielaas summas.???
NHL lielaas algas varees maksaat tik ilgi, cik ilgi kanadieshi un amerikaanji ies skatiities hokeju un tas man liekas bus muuzhiigi! jautaajums cik ilgi KHL vares parmaksaat saviem speletajiem! lai tur vai kaa bet nu piemeram hudlers nav 5 milj. veerts!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 11:43, pirms 15 gadiem
Martijs Maksorlijs rakstīja: NHL lielaas algas varees maksaat tik ilgi, cik ilgi kanadieshi un amerikaanji ies skatiities hokeju un tas man liekas bus muuzhiigi! jautaajums cik ilgi KHL vares parmaksaat saviem speletajiem! lai tur vai kaa bet nu piemeram hudlers nav 5 milj. veerts!
Precīzi. Varētu padomāt, ka NHL algas ir tās, par kurām jāšaubās.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 11:46, pirms 15 gadiem
Martijs Maksorlijs rakstīja: NHL lielaas algas varees maksaat tik ilgi, cik ilgi kanadieshi un amerikaanji ies skatiities hokeju un tas man liekas bus muuzhiigi! jautaajums cik ilgi KHL vares parmaksaat saviem speletajiem! lai tur vai kaa bet nu piemeram hudlers nav 5 milj. veerts!
Kapeec Hudlers nebuutu 5 milj. verts?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 11:49, pirms 15 gadiem
saliidzini braalju sediinu sniegumu piemeram ar hudlera un padomaa!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 12:01, pirms 15 gadiem
kameer komandas pashas sevi neatpelniis, un tas peec buutiibas nebuus sakaartots bizness ar visu infrastruktuuru, normaalu maarketingu, tikmeer KHL liidz NHL veel taalu, tas ka paraksta kaadas izbijushas vai viduveejas zvaigzniites, jashins, fjodorovs, bonks, tas ir tadas milijonaaru kapriizes bez ekonomiskaa seguma...Kalmanovica gaajieni!!!

Skaidrs ka Hudleram ir paarmaksaats, un veel veselam slaanim.

     [+] [-]

, 2009-07-24 12:27, pirms 15 gadiem
Martijs Maksorlijs rakstīja: saliidzini braalju sediinu sniegumu piemeram ar hudlera un padomaa!!!
Bralji sedini spelee 1. mainjaa, bet Hudlers bija 1.mainjas enaa!!! Citas superzvaigznes speleejot 1 . mainjaa neparaada taadu sniegumu.

  +5 [+] [-]

, 2009-07-24 12:29, pirms 15 gadiem
Zudkaaa rakstīja: Pamazaam, pamazaam un driiz jau lielie duuzhi pashi gribees uz KHL.
KHL nevar piedāvāt ilgtermiņa līgumus par lielām summām.

Piemēram, NHL Kovaļčukam var piedāvāt 10 gadu 85 miljonu līgumu, KHL maksimums viņš var saņemt 2 gadu 18 miljonus.

KHL nav stabilitātes, nevar zināt vai pēc trim gadiem klubs ar kuru tu parakstīsi līgumu vispār eksistēs.

Tāpēc jebkurš izcils hokejists izvēlēsies NHL.

     [+] [-]

, 2009-07-24 13:09, pirms 15 gadiem
ļoti labs papildinājums.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 14:09, pirms 15 gadiem
interesanti ka tad kad bija RSL - tad neviens nesaubiijaas ka taa ir otraa pec speeka liiga pasaulee - tagad uz RSL baazes ir izveidots KHL un peksnji visiem saak likties ka tas nav nekas - legionaari sogad liigaa buus kaa nekad ieprieks - jau pagajusajaa sezonaa tas pats jans bulis bija monstrs - arii cehijas izlasee normali nospeleja, turklaat pati izlase arii labi nostarteeja, nemaz nerunaajot par LAT izlases atkaartoto augstaako rezultaatu...! beidziet cepties - jaa no legionaariem, daudzi ir veteraani - bet vinji visi ir lieliski speeleetaaji, ar labu instinktu un tehnkiku, fedorovs vien manuprat ir lielisks papildinaajums jebkurai komandai - ozo, lai arii nav nekaads jauneklis, tomer prieks aizsarga 37 gadi, vel nav tas trakaakais - kapec neviens skrastinju par pensionaru nesauc? lai gan vinjs nav diezko jaunaaks - 35 ja nemaldos... ir daudzi veel vecaaki veteraani ieks NHL kuri kaut arii neguust vairs tik daudz punktus sezonaa, tomer vinji ir tie kas saliedee komandu ar savu pieredzi, iemaaca daudz ko jaunajiem, ir piemeers!
jebkurs izcils hokejists izvelesies NHL? jaa - piekriitu! tomer ir daudzi izcili hokejisti kas nav spelejusi NHL vispaar - praataa naak muusu pasu Belavskis - manupraat liekams vienaa grozaa ar poliem karijaam un liidziigiem! cik tad isti var vienaa liigaa hokejisti saliist? ar vienu liigu nepietiek - un patiesiibaa pirmie 10 KHL klubi, esmu vienkaarsi parliecinaats ka ar pirmajiem 10 NHL klubiem speeleetu ljoti liidziigi - detroita pret ak bars, vai pitsburga pret salavatu, vai anaheima pret atlantu... nu es nevaru taa viennozimigi pateikt kurs kuru uzvareetu - turklat arii paaris PC atpakalj rezultatiivaakais uzbruceeju trio bija tiesi no RSL...
protams NHL ir nesalidzinaami lielaakas tradicijas - uz to KHL protams zaudee un zaudees vel ilgi! tomer ir viens bet - amerikaa hokejam reitingi jau vairaakus gadus nav tie labaakie, kameer eiropas ziemelju galaa un krievijaa hokeju tomer uztver vel nevis kaa kaarteejo laika nosisanas veidu ar burgeri vienaa rokaa un alu otrajaa, bet kaa labu speeli. cilveekiem nebaaz smadzenees visu ko var iebaazt - NLB, NFL, NBA, MLS, utt - te pamataa tomer ir futbols, hokejs, basketbols - ar to gribu teikt ka reitingi hokejam pie mums( eiropas ziemelju galaa) vel nekritiisies ilgu laiku, un ja KHL veidosies arii uz skandinaavijas un r-eiropas pusi, domaaju tikai celsies - buus viens liels kosmoss, kuraa visas valstis varees priecaaties par saveejiem. globalizaacija - hokejaa, vismaz man skiet diezgan kaardinosi!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 14:20, pirms 15 gadiem
blins, muuseejiem buus gruuti... pretinieki pastiprinaas

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 14:51, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: interesanti ka tad kad bija RSL - tad neviens nesaubiijaas ka taa ir otraa pec speeka liiga pasaulee - tagad uz RSL baazes ir izveidots KHL un peksnji visiem saak likties ka tas nav nekas - legionaari sogad liigaa buus kaa nekad ieprieks - jau pagajusajaa sezonaa tas pats jans bulis bija monstrs - arii cehijas izlasee normali nospeleja, turklaat pati izlase arii labi nostarteeja, nemaz nerunaajot par LAT izlases atkaartoto augstaako rezultaatu...! beidziet cepties - jaa no legionaariem, daudzi ir veteraani - bet vinji visi ir lieliski speeleetaaji, ar labu instinktu un tehnkiku, fedorovs vien manuprat ir lielisks papildinaajums jebkurai komandai - ozo, lai arii nav nekaads jauneklis, tomer prieks aizsarga 37 gadi, vel nav tas trakaakais - kapec neviens skrastinju par pensionaru nesauc? lai gan vinjs nav diezko jaunaaks - 35 ja nemaldos... ir daudzi veel vecaaki veteraani ieks NHL kuri kaut arii neguust vairs tik daudz punktus sezonaa, tomer vinji ir tie kas saliedee komandu ar savu pieredzi, iemaaca daudz ko jaunajiem, ir piemeers!
jebkurs izcils hokejists izvelesies NHL? jaa - piekriitu! tomer ir daudzi izcili hokejisti kas nav spelejusi NHL vispaar - praataa naak muusu pasu Belavskis - manupraat liekams vienaa grozaa ar poliem karijaam un liidziigiem! cik tad isti var vienaa liigaa hokejisti saliist? ar vienu liigu nepietiek - un patiesiibaa pirmie 10 KHL klubi, esmu vienkaarsi parliecinaats ka ar pirmajiem 10 NHL klubiem speeleetu ljoti liidziigi - detroita pret ak bars, vai pitsburga pret salavatu, vai anaheima pret atlantu... nu es nevaru taa viennozimigi pateikt kurs kuru uzvareetu - turklat arii paaris PC atpakalj rezultatiivaakais uzbruceeju trio bija tiesi no RSL...
protams NHL ir nesalidzinaami lielaakas tradicijas - uz to KHL protams zaudee un zaudees vel ilgi! tomer ir viens bet - amerikaa hokejam reitingi jau vairaakus gadus nav tie labaakie, kameer eiropas ziemelju galaa un krievijaa hokeju tomer uztver vel nevis kaa kaarteejo laika nosisanas veidu ar burgeri vienaa rokaa un alu otrajaa, bet kaa labu speeli. cilveekiem nebaaz smadzenees visu ko var iebaazt - NLB, NFL, NBA, MLS, utt - te pamataa tomer ir futbols, hokejs, basketbols - ar to gribu teikt ka reitingi hokejam pie mums( eiropas ziemelju galaa) vel nekritiisies ilgu laiku, un ja KHL veidosies arii uz skandinaavijas un r-eiropas pusi, domaaju tikai celsies - buus viens liels kosmoss, kuraa visas valstis varees priecaaties par saveejiem. globalizaacija - hokejaa, vismaz man skiet diezgan kaardinosi!
Baigi daudz murgi. No tevis to nebiju gaidījis. Jāsāk jau no beigām. Kā tu domā cik komandas var vienā līgā spēlēt? 40, 50, 60? Cik tad vispār ārzemju klubus viņi ir gatavi pieņemt? Nedomāju, ka viņi tur pieļaus to, ka KJL spēlē tikai, piemēram, 10 klubi. Tiek kalti kaut kādi Napaleona plāni pirms pirms vēl vispār ir skaidrs, cik ilgi līga pastāvēs. Beļasvskis ir Karija? Tad jau laikam Kerčs ir Iginla, bet Vītoliņš Torntons.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-24 14:59, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: interesanti ka tad kad bija RSL - tad neviens nesaubiijaas ka taa ir otraa pec speeka liiga pasaulee - tagad uz RSL baazes ir izveidots KHL un peksnji visiem saak likties ka tas nav nekas - legionaari sogad liigaa buus kaa nekad ieprieks - jau pagajusajaa sezonaa tas pats jans bulis bija monstrs - arii cehijas izlasee normali nospeleja, turklaat pati izlase arii labi nostarteeja, nemaz nerunaajot par LAT izlases atkaartoto augstaako rezultaatu...! beidziet cepties - jaa no legionaariem, daudzi ir veteraani - bet vinji visi ir lieliski speeleetaaji, ar labu instinktu un tehnkiku, fedorovs vien manuprat ir lielisks papildinaajums jebkurai komandai - ozo, lai arii nav nekaads jauneklis, tomer prieks aizsarga 37 gadi, vel nav tas trakaakais - kapec neviens skrastinju par pensionaru nesauc? lai gan vinjs nav diezko jaunaaks - 35 ja nemaldos... ir daudzi veel vecaaki veteraani ieks NHL kuri kaut arii neguust vairs tik daudz punktus sezonaa, tomer vinji ir tie kas saliedee komandu ar savu pieredzi, iemaaca daudz ko jaunajiem, ir piemeers!
jebkurs izcils hokejists izvelesies NHL? jaa - piekriitu! tomer ir daudzi izcili hokejisti kas nav spelejusi NHL vispaar - praataa naak muusu pasu Belavskis - manupraat liekams vienaa grozaa ar poliem karijaam un liidziigiem! cik tad isti var vienaa liigaa hokejisti saliist? ar vienu liigu nepietiek - un patiesiibaa pirmie 10 KHL klubi, esmu vienkaarsi parliecinaats ka ar pirmajiem 10 NHL klubiem speeleetu ljoti liidziigi - detroita pret ak bars, vai pitsburga pret salavatu, vai anaheima pret atlantu... nu es nevaru taa viennozimigi pateikt kurs kuru uzvareetu - turklat arii paaris PC atpakalj rezultatiivaakais uzbruceeju trio bija tiesi no RSL...
protams NHL ir nesalidzinaami lielaakas tradicijas - uz to KHL protams zaudee un zaudees vel ilgi! tomer ir viens bet - amerikaa hokejam reitingi jau vairaakus gadus nav tie labaakie, kameer eiropas ziemelju galaa un krievijaa hokeju tomer uztver vel nevis kaa kaarteejo laika nosisanas veidu ar burgeri vienaa rokaa un alu otrajaa, bet kaa labu speeli. cilveekiem nebaaz smadzenees visu ko var iebaazt - NLB, NFL, NBA, MLS, utt - te pamataa tomer ir futbols, hokejs, basketbols - ar to gribu teikt ka reitingi hokejam pie mums( eiropas ziemelju galaa) vel nekritiisies ilgu laiku, un ja KHL veidosies arii uz skandinaavijas un r-eiropas pusi, domaaju tikai celsies - buus viens liels kosmoss, kuraa visas valstis varees priecaaties par saveejiem. globalizaacija - hokejaa, vismaz man skiet diezgan kaardinosi!
es personigi arii tagad neshaubos par to ka KHL ir otra spciigaakaa liiga pasaulee aiz NHL! tas vienk ir aciim redzami bet runa jau bij par to KHL stipri paarmaksaa par tiem veteraaniem

  -4 [+] [-]

, 2009-07-24 15:02, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: interesanti ka tad kad bija RSL - tad neviens nesaubiijaas ka taa ir otraa pec speeka liiga pasaulee - tagad uz RSL baazes ir izveidots KHL un peksnji visiem saak likties ka tas nav nekas - legionaari sogad liigaa buus kaa nekad ieprieks - jau pagajusajaa sezonaa tas pats jans bulis bija monstrs - arii cehijas izlasee normali nospeleja, turklaat pati izlase arii labi nostarteeja, nemaz nerunaajot par LAT izlases atkaartoto augstaako rezultaatu...! beidziet cepties - jaa no legionaariem, daudzi ir veteraani - bet vinji visi ir lieliski speeleetaaji, ar labu instinktu un tehnkiku, fedorovs vien manuprat ir lielisks papildinaajums jebkurai komandai - ozo, lai arii nav nekaads jauneklis, tomer prieks aizsarga 37 gadi, vel nav tas trakaakais - kapec neviens skrastinju par pensionaru nesauc? lai gan vinjs nav diezko jaunaaks - 35 ja nemaldos... ir daudzi veel vecaaki veteraani ieks NHL kuri kaut arii neguust vairs tik daudz punktus sezonaa, tomer vinji ir tie kas saliedee komandu ar savu pieredzi, iemaaca daudz ko jaunajiem, ir piemeers!
jebkurs izcils hokejists izvelesies NHL? jaa - piekriitu! tomer ir daudzi izcili hokejisti kas nav spelejusi NHL vispaar - praataa naak muusu pasu Belavskis - manupraat liekams vienaa grozaa ar poliem karijaam un liidziigiem! cik tad isti var vienaa liigaa hokejisti saliist? ar vienu liigu nepietiek - un patiesiibaa pirmie 10 KHL klubi, esmu vienkaarsi parliecinaats ka ar pirmajiem 10 NHL klubiem speeleetu ljoti liidziigi - detroita pret ak bars, vai pitsburga pret salavatu, vai anaheima pret atlantu... nu es nevaru taa viennozimigi pateikt kurs kuru uzvareetu - turklat arii paaris PC atpakalj rezultatiivaakais uzbruceeju trio bija tiesi no RSL...
protams NHL ir nesalidzinaami lielaakas tradicijas - uz to KHL protams zaudee un zaudees vel ilgi! tomer ir viens bet - amerikaa hokejam reitingi jau vairaakus gadus nav tie labaakie, kameer eiropas ziemelju galaa un krievijaa hokeju tomer uztver vel nevis kaa kaarteejo laika nosisanas veidu ar burgeri vienaa rokaa un alu otrajaa, bet kaa labu speeli. cilveekiem nebaaz smadzenees visu ko var iebaazt - NLB, NFL, NBA, MLS, utt - te pamataa tomer ir futbols, hokejs, basketbols - ar to gribu teikt ka reitingi hokejam pie mums( eiropas ziemelju galaa) vel nekritiisies ilgu laiku, un ja KHL veidosies arii uz skandinaavijas un r-eiropas pusi, domaaju tikai celsies - buus viens liels kosmoss, kuraa visas valstis varees priecaaties par saveejiem. globalizaacija - hokejaa, vismaz man skiet diezgan kaardinosi!
Skrastinjam ir 36,vinji ar OZO saaka vienaa laikaa jau vecajaa Dinamo.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-24 15:19, pirms 15 gadiem
brg1 rakstīja: Skrastinjam ir 36,vinji ar OZO saaka vienaa laikaa jau vecajaa Dinamo.
Nee, Skrastinjam ir 35.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 15:21, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: interesanti ka tad kad bija RSL - tad neviens nesaubiijaas ka taa ir otraa pec speeka liiga pasaulee - tagad uz RSL baazes ir izveidots KHL un peksnji visiem saak likties ka tas nav nekas - legionaari sogad liigaa buus kaa nekad ieprieks - jau pagajusajaa sezonaa tas pats jans bulis bija monstrs - arii cehijas izlasee normali nospeleja, turklaat pati izlase arii labi nostarteeja, nemaz nerunaajot par LAT izlases atkaartoto augstaako rezultaatu...! beidziet cepties - jaa no legionaariem, daudzi ir veteraani - bet vinji visi ir lieliski speeleetaaji, ar labu instinktu un tehnkiku, fedorovs vien manuprat ir lielisks papildinaajums jebkurai komandai - ozo, lai arii nav nekaads jauneklis, tomer prieks aizsarga 37 gadi, vel nav tas trakaakais - kapec neviens skrastinju par pensionaru nesauc? lai gan vinjs nav diezko jaunaaks - 35 ja nemaldos... ir daudzi veel vecaaki veteraani ieks NHL kuri kaut arii neguust vairs tik daudz punktus sezonaa, tomer vinji ir tie kas saliedee komandu ar savu pieredzi, iemaaca daudz ko jaunajiem, ir piemeers!
jebkurs izcils hokejists izvelesies NHL? jaa - piekriitu! tomer ir daudzi izcili hokejisti kas nav spelejusi NHL vispaar - praataa naak muusu pasu Belavskis - manupraat liekams vienaa grozaa ar poliem karijaam un liidziigiem! cik tad isti var vienaa liigaa hokejisti saliist? ar vienu liigu nepietiek - un patiesiibaa pirmie 10 KHL klubi, esmu vienkaarsi parliecinaats ka ar pirmajiem 10 NHL klubiem speeleetu ljoti liidziigi - detroita pret ak bars, vai pitsburga pret salavatu, vai anaheima pret atlantu... nu es nevaru taa viennozimigi pateikt kurs kuru uzvareetu - turklat arii paaris PC atpakalj rezultatiivaakais uzbruceeju trio bija tiesi no RSL...
protams NHL ir nesalidzinaami lielaakas tradicijas - uz to KHL protams zaudee un zaudees vel ilgi! tomer ir viens bet - amerikaa hokejam reitingi jau vairaakus gadus nav tie labaakie, kameer eiropas ziemelju galaa un krievijaa hokeju tomer uztver vel nevis kaa kaarteejo laika nosisanas veidu ar burgeri vienaa rokaa un alu otrajaa, bet kaa labu speeli. cilveekiem nebaaz smadzenees visu ko var iebaazt - NLB, NFL, NBA, MLS, utt - te pamataa tomer ir futbols, hokejs, basketbols - ar to gribu teikt ka reitingi hokejam pie mums( eiropas ziemelju galaa) vel nekritiisies ilgu laiku, un ja KHL veidosies arii uz skandinaavijas un r-eiropas pusi, domaaju tikai celsies - buus viens liels kosmoss, kuraa visas valstis varees priecaaties par saveejiem. globalizaacija - hokejaa, vismaz man skiet diezgan kaardinosi!
Man shkjiet, ka reti kursh striidas par to, ka KHL peec speeka ir otraa speeciigaakaa liiga pasaulee.

     [+] [-]

, 2009-07-24 15:21, pirms 15 gadiem
teoretiski liigaa var speeleet apmeeram 40 komandas - sadalam taas regionos - tatad, ar sava regiona komandaam speeleejam 2reiz vai 4reiz un ar paareejaam taisam izbraukumus - un sanaak ap 70-80 speeleem sezonaa - pasakums ir iespejams! ja patreiz ieks KHL ir 24 komandas, neredzu iemeslu kapec naakotnee nevareetu liiga izaugt lidz teiksim 36 komandaam - 4-5 no zviedrijas, 2-3 no somijas, 3-4 no vaacijas, un labaakaas 2 no sveices, cehijas, slovakijas! logiski ka sezonas lielaako dalju, komandas speelee ar savaa regionaa esosajaam blitzeem, bet izbraukumos tiekas ar paareejaam.
veteraaniem tiek paarmaksaats lai celtu popularitaati - ja muusu komandaa speeleetu tas pats jagrs, domaju visi butu prieciigi, nevis taa vietaa tiek panjemts karija jaunakais... tas jau luk ir marketings - protams - krievu gaumee no serijas - tas nekas ka ir leetaakas un praksee labaakas masiinas, bet nee, fedjam vajag melnu jaunaako bmw
Kino --> teicu ka belavskis ir vienaa grozaa liekams ar to pasu kariju - jaa , uzskatu ka vinji ir pietiekosi liidziigas meistariibas speletaaji - protams ja skatamies uz labakajiem gadiem! un kercam un vitolinjam vari nebraukt augumaa - kercs, 10-15 gadus atpakal neprasiija nekaadus komentaarus, paskaties sastaavu kad 97.gadaa latvija nospeleja nichu ar CAN un skiet SWE - tur bija arii vitolinjs - vel tagad atceros vinja neuzkriitoso caurgaajienu, meerenaa aatrumaa, no savas zonas pa labo malu, lidz pat vaartiem un hop - goal!!! protams, karjera vinjam vareeja but arii krietni spozaaka, bet savus 4-5 gadus vinjs spiideeja! anywayz - pasu galveno tik un taa neuztveeri!

  -2 [+] [-]

, 2009-07-24 15:26, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: teoretiski liigaa var speeleet apmeeram 40 komandas - sadalam taas regionos - tatad, ar sava regiona komandaam speeleejam 2reiz vai 4reiz un ar paareejaam taisam izbraukumus - un sanaak ap 70-80 speeleem sezonaa - pasakums ir iespejams! ja patreiz ieks KHL ir 24 komandas, neredzu iemeslu kapec naakotnee nevareetu liiga izaugt lidz teiksim 36 komandaam - 4-5 no zviedrijas, 2-3 no somijas, 3-4 no vaacijas, un labaakaas 2 no sveices, cehijas, slovakijas! logiski ka sezonas lielaako dalju, komandas speelee ar savaa regionaa esosajaam blitzeem, bet izbraukumos tiekas ar paareejaam.
veteraaniem tiek paarmaksaats lai celtu popularitaati - ja muusu komandaa speeleetu tas pats jagrs, domaju visi butu prieciigi, nevis taa vietaa tiek panjemts karija jaunakais... tas jau luk ir marketings - protams - krievu gaumee no serijas - tas nekas ka ir leetaakas un praksee labaakas masiinas, bet nee, fedjam vajag melnu jaunaako bmw
Kino --> teicu ka belavskis ir vienaa grozaa liekams ar to pasu kariju - jaa , uzskatu ka vinji ir pietiekosi liidziigas meistariibas speletaaji - protams ja skatamies uz labakajiem gadiem! un kercam un vitolinjam vari nebraukt augumaa - kercs, 10-15 gadus atpakal neprasiija nekaadus komentaarus, paskaties sastaavu kad 97.gadaa latvija nospeleja nichu ar CAN un skiet SWE - tur bija arii vitolinjs - vel tagad atceros vinja neuzkriitoso caurgaajienu, meerenaa aatrumaa, no savas zonas pa labo malu, lidz pat vaartiem un hop - goal!!! protams, karjera vinjam vareeja but arii krietni spozaaka, bet savus 4-5 gadus vinjs spiideeja! anywayz - pasu galveno tik un taa neuztveeri!
Kā jau es teicu, Napaleona plāni.

     [+] [-]

, 2009-07-24 15:35, pirms 15 gadiem

jebkurs izcils hokejists izvelesies NHL? jaa - piekriitu! tomer ir daudzi izcili hokejisti kas nav spelejusi NHL vispaar - praataa naak muusu pasu Belavskis - manupraat liekams vienaa grozaa ar poliem karijaam un liidziigiem! cik tad isti var vienaa liigaa hokejisti saliist? ar vienu liigu nepietiek - un patiesiibaa pirmie 10 KHL klubi, esmu vienkaarsi parliecinaats ka ar pirmajiem 10 NHL klubiem speeleetu ljoti liidziigi - detroita pret ak bars, vai pitsburga pret salavatu, vai anaheima pret atlantu... nu es nevaru taa viennozimigi pateikt kurs kuru uzvareetu - turklat arii paaris PC atpakalj rezultatiivaakais uzbruceeju trio bija tiesi no RSL...
protams NHL ir nesalidzinaami lielaakas tradicijas - uz to KHL protams zaudee un zaudees vel ilgi! tomer ir viens bet - amerikaa hokejam reitingi jau vairaakus gadus nav tie labaakie, kameer eiropas ziemelju galaa un krievijaa hokeju tomer uztver vel nevis kaa kaarteejo laika nosisanas veidu ar burgeri vienaa rokaa un alu otrajaa, bet kaa labu speeli. cilveekiem nebaaz smadzenees visu ko var iebaazt - NLB, NFL, NBA, MLS, utt - te pamataa tomer ir futbols, hokejs, basketbols - ar to gribu teikt ka reitingi hokejam pie mums( eiropas ziemelju galaa) vel nekritiisies ilgu laiku, un ja KHL veidosies arii uz skandinaavijas un r-eiropas pusi, domaaju tikai celsies - buus viens liels kosmoss, kuraa visas valstis varees priecaaties par saveejiem. globalizaacija - hokejaa, vismaz man skiet diezgan kaardinosi!

Beļavskis nav Karija... Tas ka viņam ir laba statistika Zviedrijas 2. līgā nenozīmē ka viņš ir NHL kalibrs, kur vēl Karija.
Top 10 NHL klubi = Top 10 KHL ? Nē, ir Tikai 3-5 pieci klubi, ieskaitot tos ,kurus tu nosauci var konkurēt ar NHL top 10. Pārējie cīnītos par pēdējām vietām. KHL klubu līmenis ir ļoti nevienlīdzīgs.

KHL nevar konkurēt ar ziemeļameriku, hokeja popularitātes ziņā.
Eiropas klubu pievienošanās KHL? Utopija, kamēr KHL būs vieni vienīgi finansiāli zaudējumi, tikmēr nevar būt ne runas par zaudējumu palielināšanu.

     [+] [-]

, 2009-07-24 15:44, pirms 15 gadiem
Fedorov91 rakstīja:
jebkurs izcils hokejists izvelesies NHL? jaa - piekriitu! tomer ir daudzi izcili hokejisti kas nav spelejusi NHL vispaar - praataa naak muusu pasu Belavskis - manupraat liekams vienaa grozaa ar poliem karijaam un liidziigiem! cik tad isti var vienaa liigaa hokejisti saliist? ar vienu liigu nepietiek - un patiesiibaa pirmie 10 KHL klubi, esmu vienkaarsi parliecinaats ka ar pirmajiem 10 NHL klubiem speeleetu ljoti liidziigi - detroita pret ak bars, vai pitsburga pret salavatu, vai anaheima pret atlantu... nu es nevaru taa viennozimigi pateikt kurs kuru uzvareetu - turklat arii paaris PC atpakalj rezultatiivaakais uzbruceeju trio bija tiesi no RSL...
protams NHL ir nesalidzinaami lielaakas tradicijas - uz to KHL protams zaudee un zaudees vel ilgi! tomer ir viens bet - amerikaa hokejam reitingi jau vairaakus gadus nav tie labaakie, kameer eiropas ziemelju galaa un krievijaa hokeju tomer uztver vel nevis kaa kaarteejo laika nosisanas veidu ar burgeri vienaa rokaa un alu otrajaa, bet kaa labu speeli. cilveekiem nebaaz smadzenees visu ko var iebaazt - NLB, NFL, NBA, MLS, utt - te pamataa tomer ir futbols, hokejs, basketbols - ar to gribu teikt ka reitingi hokejam pie mums( eiropas ziemelju galaa) vel nekritiisies ilgu laiku, un ja KHL veidosies arii uz skandinaavijas un r-eiropas pusi, domaaju tikai celsies - buus viens liels kosmoss, kuraa visas valstis varees priecaaties par saveejiem. globalizaacija - hokejaa, vismaz man skiet diezgan kaardinosi!

Beļavskis nav Karija... Tas ka viņam ir laba statistika Zviedrijas 2. līgā nenozīmē ka viņš ir NHL kalibrs, kur vēl Karija.
Top 10 NHL klubi = Top 10 KHL ? Nē, ir Tikai 3-5 pieci klubi, ieskaitot tos ,kurus tu nosauci var konkurēt ar NHL top 10. Pārējie cīnītos par pēdējām vietām. KHL klubu līmenis ir ļoti nevienlīdzīgs.

KHL nevar konkurēt ar ziemeļameriku, hokeja popularitātes ziņā.
Eiropas klubu pievienošanās KHL? Utopija, kamēr KHL būs vieni vienīgi finansiāli zaudējumi, tikmēr nevar būt ne runas par zaudējumu palielināšanu.
Tieši tā. Ja krievi ir gatavi paciest tos mega zaudējumus, tas nenozīmē, ka arī citi to darīs. Tie paši Zviedru klubi var atpelnīt sevi, tērējot zem 10 miljoniem sezonā, lai konkurētu KHL vajadzētu kādus 20-30, Te neiet runa par to, ka zviedri nevarētu piesaistīt, vienkārši tad būtu lieli zaudējumi un "plakala reka".

     [+] [-]

, 2009-07-24 16:26, pirms 15 gadiem
ir jau labi pateikt ka zviedriem tas na vizdeviigi - bet kaa redzam tad peedeejaa laikaa vinji pasi saak domaat par apvienosanos, ja ne ar KHL tad veidot kautko uz skandinaavijas baazes - cik tas vinjiem ir izdeviigi nemaaceesu pateikt - tad vajadzeetu redzeet ne vienu vien ciparu ailiiti ar atskaiteem par peedeejiem 3 gadiem, apmeklejuma skaitu, marketinga izdevumiem, iireem, algaam, suveniiru ienaakumiem, transfeeru teerinjiem/ienaakumiem, utt! nedomaaju ka arii kads cits seit bez taa visa var viennozimigi man pateikt ka zviedriem tas ir neizdeviigi!
un ceru neviens nav parpratis manu domu gaajienu - es necelju debesiis lielo krievijas KHL plaanu - man vienkaarsi tiikams skiet apvienots eiropas/krievijas turniirs - izskaneeja laicinju atpakalj sii teema - triis grupas, tipa austrumi( krievija pamataa), rietumi(vacija,cehija,sveice,utmldz) un ziemelji( skandinavija) - pie kuras grupas butu latvija vel nav skaidrs - lai vai kaa - sezonas garumaa tiek izspeeleetas speeles savaa regionaa, pec tam notiek PO savaa regionaa, pec kaa 8 labaakaas tiek uz "lielajiem playoffiem" starp paareejo regionu 8 labakajaam komandaam - un tiek izspelets galvenais play-offs - ideja protams liela - bet pakapeniski attistoties pasakumam, neredzu ka butu arii neiespejami - ljoti reaals pasakums tuvako 7-10 gadu laikaa!
Starp citu - atcerejos vienu mazu niansiiti - atcereejos ka Abragam bija jaatgadina sezonas beigas par RD projektu - kurs kaa zinams izdziivoja lidz galam un patreiz gatavbojaas jau otrai sezonai Abrags ljoti skeptiski skatiijaas uz teemu, izsakot paarlieciibu, ka RD neizdziivos, kad bija sezona, ka neidziivos lidz sezonas beigaam, utmldz tas nu taa - vecs paraadinjs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-24 19:55, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: ir jau labi pateikt ka zviedriem tas na vizdeviigi - bet kaa redzam tad peedeejaa laikaa vinji pasi saak domaat par apvienosanos, ja ne ar KHL tad veidot kautko uz skandinaavijas baazes - cik tas vinjiem ir izdeviigi nemaaceesu pateikt - tad vajadzeetu redzeet ne vienu vien ciparu ailiiti ar atskaiteem par peedeejiem 3 gadiem, apmeklejuma skaitu, marketinga izdevumiem, iireem, algaam, suveniiru ienaakumiem, transfeeru teerinjiem/ienaakumiem, utt! nedomaaju ka arii kads cits seit bez taa visa var viennozimigi man pateikt ka zviedriem tas ir neizdeviigi!
un ceru neviens nav parpratis manu domu gaajienu - es necelju debesiis lielo krievijas KHL plaanu - man vienkaarsi tiikams skiet apvienots eiropas/krievijas turniirs - izskaneeja laicinju atpakalj sii teema - triis grupas, tipa austrumi( krievija pamataa), rietumi(vacija,cehija,sveice,utmldz) un ziemelji( skandinavija) - pie kuras grupas butu latvija vel nav skaidrs - lai vai kaa - sezonas garumaa tiek izspeeleetas speeles savaa regionaa, pec tam notiek PO savaa regionaa, pec kaa 8 labaakaas tiek uz "lielajiem playoffiem" starp paareejo regionu 8 labakajaam komandaam - un tiek izspelets galvenais play-offs - ideja protams liela - bet pakapeniski attistoties pasakumam, neredzu ka butu arii neiespejami - ljoti reaals pasakums tuvako 7-10 gadu laikaa!
Starp citu - atcerejos vienu mazu niansiiti - atcereejos ka Abragam bija jaatgadina sezonas beigas par RD projektu - kurs kaa zinams izdziivoja lidz galam un patreiz gatavbojaas jau otrai sezonai Abrags ljoti skeptiski skatiijaas uz teemu, izsakot paarlieciibu, ka RD neizdziivos, kad bija sezona, ka neidziivos lidz sezonas beigaam, utmldz tas nu taa - vecs paraadinjs
tad jau praktiski sanaaks kaut kas liidziigs cempionu liigai
neticu, ka Tava ideja ir tik laba. sanaak, ka citaam komandaam, kuras ir vaajaakas, nebuus iespeejams izliist no regiona u uzspeeleet kaadu speeli pret to pashu AkBars, vai Amur.... taa arii shiis komandas speelees ar vieteejaam komandaam visu laiku, jo taas jau speeka zinjaa nav tik liidziigas, lai katru gadu no regiona praktiski citas komandas izietu uz LIELO playoff

     [+] [-]

, 2009-07-25 01:05, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Tad jau laikam Kerčs ir Iginla,
Iginla nav, bet savos zieda laikos bija ļoti labs, vismaz klasi augstāks, kā jebkurš no dinamo spēlējošajiem šobrīd, Ozoliņu atskaitot.