Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Austrumos abos dueļos uzvar viesi, sērijās 2-2

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Austrumos abos dueļos uzvar viesi, sērijās 2-2
Magņitogorskas ''Metallurg'' hokejisti
Foto: championat.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferencē tika izspēlēti abi pusfināla sēriju mači, turklāt abās spēlēs virsroku guva viesi. Ufas ''Salavat Yulaev'' ar 1:0 pārspēja Ņižņekamskas ''Neftekhimik'', tikmēr Magņitogorskas ''Metallurg'' Kazaņas ''AK Bars'' apspēlēja ar 2:1. Abās sērijās rezultāta kļuvis 2-2.

Vakar komandas izspēlēja sēriju trešos mačus. ''Neftekhimik'' savā laukumā pietiekami saspringtā spēlē tikai ar 1:0 uzvarēja ufiešus, izvirzoties vadībā arī sērijā - 2-1. Tikmēr ''Metallurg'' viesos spēja gūt virsroku pār pašreizējiem Gagarina kausa glabātājiem Kazaņas ''AK Bars'', un arī šajā sērijā rezultāts 2-1, arī mājinieku labā.

Šodien tika izspēlētas ceturtās spēles, un atkal sērijās ir identiska situācija - abās rezultāts ir 2-2. Ufas ''Salavat Yulaev'', pateicoties lieliskai Aleksandra Jerjomenko spēlei vārtos (Atvairīts 31 metiens) un Igora Grigorenko precīzajam metienam, šodien uzvarēja ar 1:0. Nākamais mačs pēc divām dienām Ufā, tomēr Ņižņekamskas kluba hokejisti ir apņēmības pilni apgrūtināt oponentu dzīvi un iekļūšanu konferences pusfinālā.

Tikmēr Magņitogorskas ''Metallurg'' hokejisti izglābušies no ļoti nelabvēlīgas situācijas - pēc divām spēlēm viņu laukumā rezultāts sērijā bija 0-2, tomēr veiksme, spēlējot viesos, saglabājusies - šodien uzvara ar 2:1 un sērijā rezultāts 2-2. Galvenais uzvaras kaldinātājs bija uzbrucējs Jans Mareks, kurš guva abus viesu vārtus šovakar.

Nākamais sērijas mačs pēc divām dienām Kazaņā. Pagaidām visos pusfinālos, izņemot Balašihas ''MVD'' - Rīgas ''Dinamo'', rezultāts ir 2-2 un galvenā cīņa vēl priekšā.

KHL ''play off'', 2. kārta

Rietumu konference

Komandas RezultātsSērijā
Balašihas ''MVD'' (2) - Rīgas ''Dinamo'' (7)5:4 P3:1
Jaroslavļas ''Lokomotiv'' (5) - Maskavas ''Spartak'' (6)4:3 P2:2

Austrumu konference

Komandas RezultātsSērijā
Ufas ''Salavat Yulaev'' - Ņižņekamskas ''Neftekhimik''1:02:2
Magņitogorskas ''Metallurg'' - Kazaņas ''AK Bars''2:12:2

Izmantotie resursi:
khl.ru

 +15 [+] [-]

, 2010-03-24 20:20, pirms 14 gadiem
Mēs balansējam uz naža asmens! Pārējiem viss sākas bezmaz no jauna!
Nekas, jāiztur!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-24 20:21, pirms 14 gadiem
Jācer,ka Rīgas Dinamo izdarīs to pašu

     [+] [-]

, 2010-03-24 20:27, pirms 14 gadiem
Nu Salavats pamatiigi buksee, šo speeli gan neredzeeju, bet spriezot peec statistikas, nekaada paarvara vispaar nav...Izkstaas, ka ciinaas tika Jerjomenko, kaa arii Radulovs un Torresens, nu lab paslaveet veel var Vaartu guveeju Grigorenko, bet domaajaas, ka ar saadu speelei buus grruti uzvareet,!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-24 20:32, pirms 14 gadiem
njaa un tikai 1:0 tiem atkal..baigaa ciinja. Labi, ka MMg saneemaas =]
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-24 20:56, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Parasti aizrāva austrumu top komandu spēle,šajā play-off rietumu matči daudz interesantāki un arī vairāk cīņas fizikas utt.
Vienīgā austrumu komanda kuras spēle interesanta ir AK Bars.
Šajā play-off kārtā Spataks-Lokomotīve spēles ir viena bauda skatīties, šovakar gan intresanti izskatijās arī neftehimik, bet nu pārējie pat salavats spēlē kā jau izslēgšanas spēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-03-24 21:05, pirms 14 gadiem
Nu tagad nedaudz ieslēdzās škrobe...

  +1 [+] [-]

, 2010-03-24 21:56, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Noskatijos maču Salavat Vs ņeftehimik. Laba spēle. Naftenieki parādija,ka ar Salavat var reāli cīnīties. Ja vel nafteniekiem būtu mazliet veiksmes,tad nevar vel zināt kā šis mačs būtu beidzies.
Krieviem ir dzimusi jauna zvaigzne pie hokeja vārtsargu debesīm-Ivans Kasutins. Labi stāv vārtos puisis.
dzimusi jau kādu laiku:} bet Ņeftehimik kopumā ļoti cienījami uz "bargā" Salavat Julajev fona izskatās. un te atkal "aišāva garām" virkne ekspertu, kas pareģoja Ufas klubam uzvaru ar 4-0 sērijā

     [+] [-]

, 2010-03-24 22:43, pirms 14 gadiem
chester89 rakstīja: Nu Salavats pamatiigi buksee, šo speeli gan neredzeeju, bet spriezot peec statistikas, nekaada paarvara vispaar nav...Izkstaas, ka ciinaas tika Jerjomenko, kaa arii Radulovs un Torresens, nu lab paslaveet veel var Vaartu guveeju Grigorenko, bet domaajaas, ka ar saadu speelei buus grruti uzvareet,!
Nu jāsaka, ka man sanāca noskatīties šito spēli un nenožēloju, ka to izdarīju, lai gan rezultāts tikai 1:0, jāsaka godīgi Nefthimik šitā spēle, bija jāņem, jo to spēlu, ko viņi vinēja Ufā, tur tādu iespēju nebija un manuprāt vairs nebūs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja