Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hosas un Jāgra pirmsspēles komentāri

Hosas un Jāgra pirmsspēles komentāri
Jaromirs Jāgrs un Marsels Hosa

24. decembrī, Rīgas Dinamo hokejitsti Arēnā Rīga tiksies ar Omskas Avangard komandu. Piedāvājam Jums abu komandu rezultatīvāko spēlētāju pirmsspēles komentārus.

Jaromirs Jāgrs, Omskas Avangard

Rīgas Dinamo un Omskas Avangard komandas 24. decembrī jau trešo reizi šajā sezonā tiksies uz laukuma. Kā Jūs raksturotu Rīgas Dinamo komandu?
Loti labi atceros, šīs abas spēles pret Rīgas Dinamo, kuras aizvadījām Omskā. Spēles notika mums ļoti grūtā brīdī – uzreiz pēc mūsu komandas biedra Alekseja Čerepanova nāves. Tās bija divas dažādas spēles, kurās pirmo uzvarēja Rīgas komanda, otru mēs. Gan mums, gan Rīgas Dinamo komandai pēdējās čempionāta spēlēs ir bijušas vairākas uzvaras, un domāju, ka 24. decembrī abas komandas rādīs daudz labāku sniegumu, un spēle būs ļoti interesanta.

Jūs esat spēlējis kopā ar Marselu Hosu NHL klubā NY Rangers. Kā Jūs raksturotu viņa spēles stilu?
Man ir vienmēr grūti atrast sev partnerus ar kuriem varu veiksmīgi saspēlēties, jo man patīk spēlēt kopā ar dažāda stila spēlētājiem. Marsela spēles stils ir viens no tiem, kurš man patīk. Viņš ir spēcīgs pie laukuma apmalēm, lieliski spēlē viens pret vienu un ir ātrs. Mēs Rangers komandā vienā maiņā esam spēlējuši nedaudz vairāk par 20 spēlēm un man liekas, ka mums kopumā izdevās laba sadarbība un Marsels tajās guva daudz vārtus.

Kā komandai vajadzētu spēlēt pret Hosu?
Mums vajag vispirms koncentrēties uz savu spēli. Es īpaši neatbalstu taktiku, kas liek koncentrēties uz kāda konkrēta spēlētāja izsišanu no līdzsvara. Svarīgāka ir pašas komandas spēle, komanda nedrīkst parādīt savas vājās vietas un rādīt, ka tā no kaut kā baidās. Es uzskatu, ka komandai jākoncentrējas tikai un vienīgi uz savu spēli, jābūt pārliecinātam par sevi un jārāda sava pati labākā spēle. Protams, dažkārt treneriem ir cits viedoklis, īpaši ASV.

Marsels Hosa, Rīgas Dinamo

Rīgas Dinamo un Omskas Avangard komandas 24. decembrī jau trešo reizi šajā sezonā tiksies uz laukuma. Kā Jūs raksturotu Omskas Avangard komandu?
Omskas komandai tāpat kā mums ir bijušas gan uzvaru sērijas, gan garas zaudējumu sērijas. Pēdējās čempionāta spēlēs abas komandas ir guvusi vairākas uzvaras un domāju, 24. decembrī gaidāma smaga un interesanta cīņa. Abas komandas cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs un rādīs labu hokeju.

Jūs esat spēlējis kopā ar Jaromiru NHL klubā NY Rangers. Kā Jūs raksturotu viņa spēles stilu?
Domāju, ka Jaromirs Jāgrs īpašus komentārus neprasa, jo ļoti daudzi līdzjutēji ir redzējuši kā viņš spēlē un ko viņš spēj uz hokeja laukuma. Viņš ir leģenda un viņš joprojām ir mans hokejista ideāls. Atceros, ka bērnībā kopā ar manu brāli Marianu televīzijā vērojām Jaromira spēles Pittsburgh Penguins sastāvā, kad komanda cīnījās Stenlija kausa finālā, un toreiz nemaz nevarēju iedomāties, ka pēc vairākiem gadiem man būs iespēja ar viņu spēlēt vienā maiņā. Protams, ka tas bija lieliski. Viņš ir fantastisks cilvēks un daudz man ir palīdzējis.
Spēlējot kopā ar Jaromiru NY Rangers komandas sastāvā, daudz vēroju kā viņš trenējas un spēlē, bet vislabākais bija laiks, kad kopā spēlējām vienā maiņā. Viņš man daudz palīdzēja, un es guvu ļoti lielu pieredzi.

Kā komandai vajadzētu spēlēt pret Jaromiru Jāgru?
Jaromirs ir ļoti labs un tehnisks spēlētājs. Pirmajās spēlēs Omskā mēs centāmies viņam nedot daudz laukuma vietas, kur izvērsties, jo tad viņš ir mazāk bīstams. Sezonā ir uzvaras un zaudējumi un mums ir jābūt gataviem uz visu.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu

  +7 [+] [-]

, 2008-12-23 18:15, pirms 16 gadiem
interesanta intervija..vareeja buut garaaka...

 +10 [+] [-]

, 2008-12-23 18:15, pirms 16 gadiem
Buus lloti laba daavana ziemassveetkos visai Latvijai ja RD uzvaress!!!Ta kaa turaties!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-23 22:41, pirms 16 gadiem
es progozeeju , ātru , skatāmu hokeju abu komandu izpildijumaa =)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja